Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 6

mcrissa spune:
alionushca cacaofonia ta e singurul lucru care m-a facut sa zambesc de cand am primit rezultatul analizelor.

bubuleana spune:
aliona, crissa: si eu ma cert singura pt ca am descoperit DC prea tarziu si atunci cand am inceput sa lucram la proiectul BB nu am facut decat analize obisnuite la sange, secretie si papa nicolau la sfatul unei dr foarte slaaaaab informata...
si dupa aceea am aflat de pe site ca mai trebuia sa fac analize pt rubeola, toxoplasmoza, citomegalovirus, listerie, etc si in plus sa-mi tratez infectia microbiana
ce s-a aciuat prin vaginul meu
si eu am zis ca daca nu raman
luna asta, toata luna viitoare mi-o voi dedica analizelor si tratamentelor si sa ne reapucam cu forte proaspete in luna mai
crissa: sper din tot sufletul meu sa nu ai hepatita B si sa fie o mareee greseala, dar daca totusi e, sa stii ca noi suntem alaturi de tine, sa te sustinem in tratament si sa te imbratisam ca sa scapi mai repede de ea!
bubuleana

andicu spune:
Hello fetelor.
Nicoleta, o sa fii o mireasa foarte frumoasa! imi place rochia ta, cand o vad, ma gandesc la a mea care sta impachetata in dulap si taare as mai incerca-o odata, ca mi-e dor !
Adhnana, bine-ai venit! eu zic ca esti pe maine bune la prof. Marinescu si-n cazul in care iti recomanda FIV te asteptam cu placere si la acest subiect! poate totusi n-o sa ajungi acolo, si o sa reusesti natural!
Aliona, si eu te sfatuiesc sa-ti faci analizele cat mai curand, nu de alta, dar afli de vreuna exact cand oi ramane , si atunci o sa te afecteze mai tare daca trebuie sa renunti! macar stai linistita daca-ti ies toate bine.
Marinar, sanatate multa!
Crissa, iti tin pumnii sa fie alarma falsa!
La mine nimic nou, astept we cu nerbadare!
Andreea.Pozele mele

mary14 spune:
va -acesc pe toate !
M-au invadat nesuferitii ,ma rog, nu chiar ,dar sunt foarte aproape durerile de burta o confirma, cam devreme ii asteptam marti,luna asta am luat Extract de zmeur , Elixir de soc si Mastodynon pentru mastoza chistica si ovare micropolichistice.Ma contrariaza putin chestia asta pentru ca pe toate prospectele am citit ca au rol de echilibrare hormonala...
Bubulina numele meu de botez e Geanina Maria ,merci!
crissa o sa incerc sa dau cat de curand de persoana respectiva si o sa-ti trimit un email.Domnul care prepara "doctoria" este din Brezoi, poate sotul tau stie pe unde vine.Oricum sa fie alarma falsa
Mary
Mary

Mica-mica spune:
Buna dragelor !
Multumesc Bubu, numele meu e Mihaela.
Fetelor, am fost astazi la dr. de familie cu analizele, deh prolactina mare( dubla fata de normal ) si mi-a dat trimitere la Parhon, fara sa-mi recomande un dr. anume. Dr. e o persoana deosebita, e un medic bun, dar considera ca toti dr. sunt la fel, insa experienta mi-a demonstrat ca nu . I-mi puteti recomnanda un dr. de acolo ? Sau mai bine un cab.particular, mi-e groaza de stat la coada, programari peste vreo 2-3 luni....
Mihaela

marinar spune:
quote:
Originally posted by Adhnana
Buna fetelor,
Va admir si va citesc de aproape 2 ani. Nu stiu de ce dar nu mi-am facut pana acum curaj sa va scriu. Am 27 de ani si de aproximativ 2 ani lucram si noi la proiectul bebe.
Va stiu aproape pe fiecare in parte, cu fiecare poveste si va citesc zilnic bucurandu-ma la fiecare succes pe care il aveti, indiferent ca este vorba de o sarcina sau de o analiza buna. Ma si intristez intr-adevar la fiecare esec si sufar in sinea mea alaturi de fiecare dintre voi.
La noi situatia sta cam asa : 7 inseminari nereusite. Am simtit din a doua luna de incercari normale ca ceva nu e in regula si am dat fuguta la doctor. Din pacate s-a adeverit. Sotul cu oligospermie foarte severa. Eu deocamdata am facut numai o histerosalpingografie, care a iesit bine.
Ca sa nu va mai plictisesc, azi merg iar la control (sunt pacienta profesorului Marinescu) si astept cu nerabdare sa-mi spuna care va fi planul in continuare.
Ma gandesc deja la FIV.
Va urez in continuare numai succese si sper din tot sufletul sa ma primiti si pe mine in familia voastra mare si iubitoare si sa fugim toate cat mai repede la gravidute.
Va pup si aveti grija de voi.
Adhnana
bine ai venit preintre noi si sa dea DD sa vina cat mai repede bb.
marinar

mcrissa spune:
mary14 nasii nostri de cununie sunt din Brezoi.
Cred ca ai iesit special in calea mea ca sa ma ajuti.Te rog sa-ti activezi si tu PM ca sa putem vorbi ca deja discutia noastra se particularizeza prea tare.
Fetelor mult succes si mai micsorati lista de aspirante.E cam mica cea de la
.Va tin pumnii!
Va pe toate.
Crissa

Adhnana spune:
bubulina1: m-am vazut deja pe lista aspirantelor, merci mult, deja ma simt mai aproape de succes.
marinar: merci de mesaj. Sper sa reusim impreuna.
andicu:ti-am raspuns la FIV, nu stiu insa de ce nu apar mesajele. Sper ca nu fac eu ceva gresit.
Adhnana

dandana spune:
buna dragutelor!
m-am intors un pic pe la voi cu o intrebare, stiti pe cineva care a facut amniocenteza la giulesti, eventual cat mai de curand, ca am o intrebare urgenta
va pup,
dandana 21+