sa divortez sau....sa -l accept asa
Raspunsuri - Pagina 9
ciobanu spune:
Promit ca acesta va fi ultimul mesaj pe care vi-l voi scrie, y!(am incetat sa va mai spun doamne , considerind ca va supraevaluez, deci regasiti-va in acest y!)
Va repet ca nu ma cunoasteti, din orice punct de vedere.Nu stiti cum sunt eu la servici, acasa sau in societate.Nu aveti nici un drept sa etichetati dupa spusele unuia sau altuia!Stiti cumva ce imi doresc sau ce astept eu de la viata?Cum va permiteti?
Eram receptiv daca nu se ajungea la spalarea rufelor in public.Nu voi ierta asta niciodata!Asta sunt eu.
Cum am mai spus , trebuie sa recunoastem ca printre animatoarele Y care-si dau cu parerea pot fi si Y care nu au trecut de 15 ani.Si ele vorbesc de experienta de viata , de familii.Nu credeti ca discutati despre niste probleme care va depasesc calitatile intelectuale?
Nu spun ca nu-mi va parea rau.Ba da, recunosc!Dar pentru ce a facut sotioara mea , caracterizindu-ma in public, parca as fi fost un criminal.....sa ramina cu voi pina la adinci batrineti si sa fiti surorile ei pina nu veti mai putea.Dar ati facut un rau iremedialbil unor oameni simpli pe care nu-i cunoasteti, y!Va multumesc pentru tot!
Oi fi eu nebun , dar intr-o casnicie mai sunt si probleme, sau la voi a fost tot timpul ok?!Daca a fost asa inseamna ca ati fost niste marionete pentru ca eu stiu ca o suparare face impacarea mai ''dulce''!Cineva din aceasta lume, pe nume Marius(vreau sa-i multumesc pe aceasta cale, si va sti ca e vorba despre el, mi-a dat niste sfaturi utile), a spus ca nu se merita sa va mai acord atita atentie.Deci practic nu ma mai intereseaza parerea voastra, Y !
Blamati-ma, spuneti-va parerea , dar nu vreau sa mai stiu de voi.
Parerea mea , e ca ar trebui sa mai si mergeti la munca , ca vi se urca tastele la cap.Si nu e numai parerea mea.O femeie de casa care are treaba si familie pe care sa o consilieze si sa fie trup si suflet alaturi de ea, nu sta cu zilele pe forum ca sa-si dea cu parerea.Ca babele alea nebune , frate!In timp ce voi stati la taclale , sotiorii vostri sunt la munca , gindindu-se la voi.
Ii multumesc inca o data sotiei pentru caracterizarile facute.Fie asa cum vrea ea si-mi cer scuze ca am chinuit-o pina acum.(dupa cum s-au exprimat unele y).Poate va gasi pe cineva mai bun pentru ea , dar pentru Anda , va asigur ca nu va fi un tata mai bun.Este o parere, si va rog sa mi-o respectati!
Va doresc tot binele din lume , chiar daca nu o meritati.Va fi cineva in masura sa va judece.
Fara nici un pic de stima pentru voi, y
Sorin Ioan CIOABANU
P.S. Nu va mai dati asa mari , ca va enervati , ca faceti , ca dregeti ca nu ma speriati deloc!Sincer!!!
daniela_b spune:
"....
Totusi este trist in lume!"
-Mihai Eminescu
Ciobanu, eu iti respect hotarirea, nu-ti respect atitudinea insa odata ce nu-ti pasa de asta, oricum nu mai conteaza.
Iti doresc sa-ti gasesti echilibrul si sa mergi pe calea pe care ti-o dicteaza inima si intelepciunea.
Sa nu uiti ca noi sintem niste trecatori prin viata ta si viceversa.
Dar familia trebuie sa ti-o tii aproape si sa faci tot ce e posibil pentru a o proteja, inclusiv sa treci peste dezgustul produs de aceste "babe, frate!" -cum le-ai spus tu, care te-au forfecat.
Imi pare rau ca nu ai vrut sa intelegi mai mult decit ce ai inteles.
Cu toata sinceritatea,
un alt om.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Elise spune:
Ciobanu,
ma bucur ca nu ai de gind sa mai postezi.
Acest lucru probabil va face sa va gasiti linistea offline.
E evident faptul ca mesajele tale au inflamat nu "opinia publica" - care in fond nu conteaza - ci relatiile voastre conjugale.
Probabil izbucnirea ta "pasionala" nu e chiar de natura sa o bucure pe nevasta-ta, si sa se felicite pentru alegere! ![]()
ti-ai facut singur mult mai mult rau decit am fi putut sa iti facem noi.
cu aceeasi stima.
Elise
CristinaT spune:
Elise, eu cred ca mesajul sotiei l-a "inflamat" pe el. In fond ei ar trebui sa fie o echipa, nu sa se "barfeasca". Eu cred ca asta l-a deranjat. Si il inteleg. Dar nu trebuia sa fie suparat pe cele care si-au dat cu parerea ci pe sotia lui, pe care de altfel a citit-o imediat ca iar a fost influentata. De fapt cred ca asta este problema.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Elise spune:
Cristina,
da, isi fac rau unul altuia postind aici.
Adica ar trebui chiar sa nu mai alimentam "sursa" conflictului, ca in loc sa ii ajutam sa gaseasca o solutie, mai rau facem!
Elise
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Sa divortezi sau sa-l accepti asa, este o problema. A ta, si este de discutat. Nu vreau sa-ti dau vreun sfat, deja te-au "pieptanat" fetele.
Dar sa treci casa si pe numele lui...asta e alta problema si eu nu as discuta problema. Baga bani in casa? Ok, daca va despartiti, partajul va stabili cat a bagat si cat i se cuvine. Dar casa...Nu as face asa ceva nici picat cu ceara. Nici daca ar fi cel mai bun om. Si nu-i vorba de incredere sau altceva. Pur si simplu este si a lui, fara rezerve, daca sunteti impreuna. Daca nu...
Daca insista, fa-i vant.
poze multe cu noi
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Uite parerea unui barbat ( lui nu poti sa-i spui tot...y), la care subscriu.
Si eu am apart. dinainte de casatorie, si avem si casa dupa casatorie, si le folosim la fel, sunt ale noastre.Daca mi-ar pune problema sa-i pun pe nume, atunci ar fi un maaare semn de intrebare vizavi de motivele pentru care sta cu mine.
V
veni, vidi, Victorie!
stefany_p spune:
si eu tind sa cred ca pauza de la net ar fi in folosul lor..cand am avut probleme cineva mi-a zis..iti doresti casnicia asta? cand vei sti raspunsul vei sti si ce sa faci..asezati-va calmi la o masa, fata in fata si discutati..sunteti asa tineri , frumoasi, aveti un copil minunat...nu dati cu piciorul, cel putin nu asa repede...
va doresc mult calm si intelepciune
lizi32 spune:
Carmen, fa-ti un bine tie si fetitei si fa-i vant omului astuia de langa tine. ati avut o problema de incredere si n-ati trecut testul. cine stie, poate e mai bine asa.
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Elise
Cristina,
da, isi fac rau unul altuia postind aici.
Adica ar trebui chiar sa nu mai alimentam "sursa" conflictului, ca in loc sa ii ajutam sa gaseasca o solutie, mai rau facem!
Elise
Ma inclin (as pune un emoticon si nu stiu daca sa-l folosesc pe acela in dreptul caruia scrie japonez...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
cl spune:
quote:
Originally posted by ciobanu
...
Cineva din aceasta lume, pe nume Marius(vreau sa-i multumesc pe aceasta cale, si va sti ca e vorba despre el, mi-a dat niste sfaturi utile), a spus ca nu se merita sa va mai acord atita atentie.
...
un om
Bun baiat Marius asta! Mai ales ca este si barbat, nu femeie! Cred insa ca i-ar fi placut sa-i pastrezi anonimatul
In incheiere o sa-ti spun ca daca nu aveai limbajul ala colorat, ar fi fost mult mai bine. Dar tie nu-ti pasa, asa ca...Si inca ceva: un lucru asupra caruia ar trebui sa reflectezi: casa aia nu esta a ta, vrei ceva al tau. Foarte bine, pune mana si faceti o casa a voastra si lasa domnule casa soacrei pe numele fetitei, de ce te deranjeaza? Este copilul tau la urma urmei. Si ati putea face si altceva: asigurari de pensie privata sau/si pe viata (aici beneficiarul sa fie celalalt sot). Asta ca sa te simti oarecum acoperit...Si inca un punct (ultim!)asupra caruia ar trebui sa reflectezi: cati dintre barbatii pe care ii cunosti si care au casa de dinainte de casatorie isi trec nevestele pe acte?
Eu va doresc intelepciune.
Claudia