Szeged - 5

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Am fost plecsata si am citit pe "nerasuflate" mesajele voastre.
Andicu, la clinica se plateste totul in forinti.noi am avut euro la noi si am schimbat acolo in forinti.
La data cand am facut FIv-ul : 1 euro = 248 ft.
Miercuri cand am fost paritatea era: 1 euro=257 Ft.
parerea mea este ca daca ai euro, e mai convenabil sa-i schimbi acolo, decat la granita sau in Timisoara.
Sunt case de schimb multe , una este chiar pe Caras Utca(utca insemna strada) si era la vremea aia cel mai bun curs.
Andicule, parerea mea este ca daca ajungi acolo sa cauti "Info-turism", sunt indicatoare peste tot si ai informatie gratuita si de buna calitate.
In postarile pe care le-a facut Rh, la capitolele anterioare(1 sau 2 cred) ai si pozitia farmaciei de pe harta, care este cea mai la indemana si aproape de clinica( medicamentele se renteaza de luat tot de acolo).Tot in zona farmaciei este o galerie comerciala(supermarket cu casa de schimb, dar este una chiar in galerie, nu se poate sa nu o gasesti).Trebuie sa ajungi in Piata Aradi si de acolo gasesti usor.
Succes!

Mi-ka.Ce faci? Mergi la dr.in Deva sau in Timisoara?

Pussi, Isabellas, Auburn
Crinutza cand dai STARTUL?
Mirabella 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va salut!!!!
si sa va pe toate fara exceptie..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata dragutelor!
Sper sa aveti un inceput de saptamana numai cu vesti bune si vreme frumoasa!

Mirabella, inteleg ca pot schimba euro direct la ei la clinica? sau la birourile de schimb valutar din zona? apreciez sfatul cu Info-turism, ca eu am tot cautat o harta turistica si n-am gasit decat cu Budapesta sau generala, a Ungariei.

Fetelor, nu stiu cum sa va multumesc!!! daca n-ati fi voi as fi total in ceata!
Intre timp, am mai citit din urma si am gasit o alte harta (adresa postata tot de RH)mai mare un pic, si o corelam cu informatiile de pe harta mai mica a lui RH...deja incep sa le adun,ca de azi intr-o saptamana plecam spre Timisoara. Trebuie sa ma ocup si de cazare pentru saptamana viitoare,ca vom sta 2 nopti acolo.

Va pe toate-toate !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor

Andicu, revin cu precizarea ca totul se plateste la clinica in FORINTI.Nu se poate schimba acolo, trtebuie la o casa de schimb.
Sfatul meu este sa reiei toate postarile anterioare si o sa ai toate informatiile de care ai nevoie.

Pupici

Mirabella 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ceau fetelor,

sunt ff suparata. Acum am venit de la dr. : joi si vineri instilatii, luni eco, marti test postcoital si miercuri inseminare - asa tetam nesam, nu mai inteleg nimic, plus ca eu cred ca pana miercuri ovulez. De ce IA?????????????? Thabita stiu ca si tu ai fcaut laparo si imediat dupa ai facut IA, imi explici si mie de ce se face daca am trompele infundate, asa ca ce????????????? Si tu ai facut instilatii! Nici nu mi-am revenit dupa laparo si deja am amlta preocupare, se sta in spital? Nici nu stiu ce presupune exact - ma lamurimiti si pe mine!!!! A ramas cineva gravi dupa IA? Inca nici nu pot accepta ideea, nu mi-am pus niciodata problema ca o sa fac IA.

Alta chestie: din nu stiu ce cauza sunt predispusa sa fac infectii urinare( am probleme cu rinichii cam de 4 ani, in fiecare an elimin cate o piatra) si ar trebui sa beau 2 litri lichid pe zi si sa fac sport - lichid beau, dar sport nu ma facut in viata mea, nu mi-a placut niciodata si probleme cu greutatea nu ma avut niciodata( am 1.68m si 52 kg). Numai tampenii..............

Va las poate ma mai linistesc!!! pupici

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Mirabella la mine mai dureaza pana voi face FIV, din pacate inca nu stiu perioada in care ne putem lua concedii. Si nu stiu, cateodata parca as vrea sa fac FIV-ul maine, iat in alte dati parca as vrea sa mai aman. Parca imi e putin frica de un nou esec. Iar sotul nu prea e hotarat, parca da innapoi, nu stiu ce l-a apucat. Sunt cam trista din cauza aceasta.
Andicu ma gandesc ca ai putea sa schimbi banii in forinti in unele din orasele prin care treci in drumul tau spre Timisoara. Din pacate nu treci prin orasul unde stau eu, ca aici sigur ai gasi. Dar cred ca si in alte orase din zona gasesti sa schimbi.
Mi-Ka trebuie sa-ti spun ceva pe msn, despre ce am discutat. E de bine.
Va pup pe toate fetele

poze

Mergi la inceput

Crinuta, nu mai fi suparata ca o sa ajungi tu sa faci si al2lea FIV! numai sa tii cont de faptul ca dr Zadori in iulie pleaca in America din cate am vazut.

Mirabella,scuze,am inteles eu aiurea,probabil ca eram cam ametita si cu gandul in mai multe locuri.
M-am hotarat, o sa schimb in Szeged, ca avem timp si de asta. Oricum ajungem cu 1 zi inainte, asa ca o sa ne descurcam.

Pussi, eu nu stiu cum sa te ajut in problema ta, dar imi pare rau ca esti suparata! sper sa fie totul bine si sa iasa cu in final!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu

poze

Mergi la inceput

Crinuta, imi pare rau ca n-am mai apucat sa vorbim, eu am calculatorul de la birou stricat de joi dupa-amiaza si abia maine e utilizabil!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu de abia astept sa mai vorbim.

poze

Mergi la inceput