Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Anacami E super masinuta. Sa o stapaneasca Sebi sanatos, vad ca e tare incantat de ea.

Vanesa Andu e un baietel super frumos. Bine ca a rezolvat problema delicat.
Si eu sunt de acord cu intalnirea si sper sa si pot ajunge.

Maduta Eu cred ca trebuie sa puna Diana biciul si pe tine. Glumesc. Uite sa iti revi din astenie si sa treci iar le regim.

Ioana La mesajele tale apare o scrisorica cu un creion pe ea. Apesi acolo si editezi.

Madisor Super cadou. Sa stapanesti sanatoasa masina si la cat mai multe drumuri. Si eu ii explic de toate lui Bia, numai ca aseara n-am mai avut rabdare si i-am spus de nenea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Cami, e super masinuta! Nu mi se pare mare, eu am vazut si mai mari .

Nicoleta, asa zici? De azi m-am pus iar pe treaba...sper sa ma tina...

Madisor, si nu ne spui si noua ce masinutza ai primit mey?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

M au bazuit vecini cu bzzzzzz si sunt moarta de somn.
Acum ma pregatesc pentru pranzul Inisei.Eheeee un intreg ritual
Noi n avem cum sa meregem de azi la Baby Expo ca tati lucreaza asa ca numai miine se poate si tot nu este sigur.
De ieri am inceput hartiile pentru RMN care este programat saptamana viitoare si vreau sa termin cu actele o data ca sunt 1000 de hartii de semnat

madishor asa face si Inisa cand scriu apasa e ESC si dus e mesajul

anacami super masina,si Sebi e super incantat.Eheee avem masina,de acum ce o sa se adune fetele in jurul lui

madutza anacami bebe beca poate ne vedem la baby expo cine mai vineeeee

Ma duc sa hranesc sclifosita of of

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Merci! Da, este f. incantat; si de incantat ce este, a inceput sa traga de roata de rezerva, de tot ce se poate!!! Plus ca nu ii mai placea sa se urce pe unde trebuie, ci prin intermediul capotei!La un moment dat chiar era sa se aleaga cu o cazatura zdravana, nu a reusit sa se apuce bine si masina deja a inceput sa alunece; l-am prins din zbor, astfel isi facea niste julituri de toata frumusetea!

Cu orientarea, cica l-a invatat bunica care este dreapta si care este stanga; le arata- dar nu stiu daca nu a retinut doar ordinea (adica intai dreapta si apoi imediat stanga ).Diseara o sa fac proba, il intreb intai stanga si apoi dreapta (zilele trecute ne-a aratat, nu am avut timp sa verific-m-am luat cu altele). Probabil ca daca ar repeta mai mult, ar sti cu exactitate care este una si care este cealalta
In schimb, are instincte destul de bune si reactii rapide: stie sa coteasca si cu masina si cu tricicleta, tresare la stimuli, este si putin fricos (intai testeaza terenul si apoi se "avanta"-nu a luat nici o cazatura din pat sau din locuri mai inalte- sau cum zicea Irinusha,parca, este mai precaut), etc

Laureta
, va invitam la o plimbare in parc; sper sa fie cat mai curand, adica sa vina odata primavara asta!!!
Madisor, felicitari! Sa o conduci cu placere!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Succes la semnarea hartiilor. Si timem pumnii sa nu fie ceva grav.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

anacami da da vrem parc vrem afaraaa

tnicoleta sper sa fie bine RMN-ul,nu ma mai simt rau asa ca sper s a nu fie nimic pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mey, da de cand sunt eu fata cu biciul? Madutza stai linistita ca nu-ti fac nimic.

Madisor, masina noua, super! S-o vedem!

Laureta, tinem pumnii la RMN!

Cami, faina masinuta, sa o stapaneasca sanatos!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Am mai intrat un pic pe la voi... Am o groaza de treaba si maine avem musafiri...

Madutza, am primit un Opel Zafira. O sa ii fac poze si o sa le pun...
Laureta, tzinem pumnii si suntem alaturi de tine.

Offf, am musafiri...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madisor

Am mai intrat un pic pe la voi... Am o groaza de treaba si maine avem musafiri...

Madutza, am primit un Opel Zafira. O sa ii fac poze si o sa le pun...
Laureta, tzinem pumnii si suntem alaturi de tine.

Offf, am musafiri...

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madi_1972/my_photos

Yes yes dragostea meaaaa Opel Zafiraaaa.Madishor sa iti traisca "cupilu".Am facut niste poze la la al meu la servici si sunt calare numai peste Zafira.Intinsa pe masina,in masina,pe capota,la usa.
In fine,ce vroiam sa zic e ca imi place tare Zafira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Waw Madisor, chiar ca este super frumoasa si numai buna pt. o familie care are copii (bagaje,plimbari,etc)-sigur incape in portbagaj orice msinuta.
Eu am deja nisip in ochi, inchid imediat si plec la nani...
Apropo de BabyExpo: daca nu aveti in plan sa cheltuiti prea mult, nu va luati prea multi bani la voi; eu m-am dus ca un infometat la alimentara! Am luat si de aia,si de aia- acasa am constatat ca mi-am luat prea multe de un singur fel, prea multe pe care as fi putut sa le iau mai tarziu (poate la timpul potrivit).Am cumparat o multime de hainute (ca tot va spuneam ca nu prea mai avem...)
Am gasit "culoar liber" (super-lejer, parca imi imaginez ce o sa fie maine), standuri mai mult cu confectii, hainute unele mai frumoase ca altele, ...Iar in plus, am fost si singura , ca daca eram cu sotu' ma mai tempera el nitel
Inca as mai vrea sa ii iau niste pijamale...dar nici nu vreau sa-i mai spun sotului ca mai vreau la BabyExpo sa mai cumpar ceva- mai bine le cumpar mai tarziu din magazine...

Noapte buna, somn usor!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput