Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Nally! Sanatate multa!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sa latarisit asa pagina ptr. ca cineva a folosit code.
Ar trebui toate care am raspuns aici pe pagina sa ne editam
raspunsurile, sa vedem unde-i greseala.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani Nally!!!!

eu iar nu am mai scris demult dar sunt in permanenta criza de timp.
Baietii asa cum v-am mai spus au fost gripati destul de rau (antibiotic la amandoi).
Acum sunt relativ bine dar lui Andu tot ii mai curge nasul, iar Cata tuseste.
Azi noapte chiar am avut un incident neplacut din cauza tusei. A baut laptele pe la 2 si pe la 3 l-a apucat tusea rau de tot dupa care s-a pus pe vomitat tot laptele. Un biberon de lapte vomitat era imprastiat pe perne, plapuma, cearceaf, etc. Asa ca, am avut o noapte cu peripetii.

Vad ca vorbiti de petreceri... Noi suntem printre ultimii de pe lista.

Dar, nu vreti sa stabilim o data prin mai iunie (cele din Bucuresti si imprejurimi) si sa-i serbam impreuna? Tema de cercetare.

Andu are tot felul de probleme la scoala. Ca sa vedeti ce inventive sunt fetitele si nu sunt decat clasa a II a.. Maria (iubita lui) are o prietena buna in clasa Ana. Ana e topita dupa Andu (de fapt din cate am inteles eu jumatate din fetele din clasa ca e mare crai). Si ii spune Mariei tot felul de prostii. Azi de ex i-a spus ca s-a intalnit cu Andu in parc si ca Andu i-a dat cadou un lantisor de aur pe care il avea la gat. Si gasculita aia mica a crezut si a venit la Andu furioasa. Noroc ca sunt colegi de banca si iisi rezolva problemele usor prin comunicare. Dar ca sa vedeti ce smechere sunt de mici.

O sa vedeti si voi peste cativa ani..

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Waw Vanessa! Nu-mi vine sa cred!
Chiar ca sunt smechere rau pt. varsta asta!!!Ce sa faca Andu, daca este asa simpatic!
Andu are ochi albestri-verzi, sau mi s-a parut mie?

Diana, eu am fragmentat textul! Cred ca Acris a pus prea multe torturi in prima linie din mesajul ei !Dar nu-i bai, scriem repede multe mesaje si trecem pe o alta pagina!

Apropo Cristina, ai inceput sa cauti gradinite pt. Amalia?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Apropo, v-am spus ca mi-a trecut durerea in gat, dar ca am ramas cu ceva ca un nod (sau ca o jena ). Mi-o mai trece vreodata ? ca deja a inceput sa ma enerveze dorinta de "a-mi drege glasul"!!!
Stiti vreun remediu, ceva? (numai sa nu fie ou crud )

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Anacami, stai linistita ca o sa dispara si senzatia din gat! Eu cred ca e faina masinutza, daca nu incearca sa o schimbi, chiar aiaci la mica publicitate.

Vanessa, m-ai dat pe spate cu Andu. Mai ce precoce sunt la varsta lor, si nu neaparat in bine. Unde o fi invatat fetita aceea sa se comporte asa? Multa sanatate! Mie imi place ideea ta cu petrecerea de mai-iunie!!!! Ne inscriem!

Alus, multumesc pentru link. Este o dulce puiuta ta! Sa iti traiasca!

Mei fetelor, de o saptamana s-a dus naiba cura mea. Nu am mai luat in plus, dar nici nu am slabit. Maine pleaca sotul pentru cateva zile poate am mai mult succes, dar avand invedere ca trebuie sa vina rusiii, slabe sanse. Sunt o vaca!
Am fost si sunt stresata si ma enerveaza si vremea asta de afara!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Diana, cum ne putem edita?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, stai linistita, nu cred ca e de la tine,
ai scris dupa Cami si atunci cand ea a scris deja era problema asta...
Si eu cred ca acolo la torturile lui Cris e problema.
Asta e, las ca se gata pagina si scapam.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

[font=Comic Sans MS]Nally! LA MULTI ANI FERICITI![/font=Comic Sans MS]

Iaca,aici am floricele-yupii- si iti daruiesc din toata inima:

La noi toate bune,da' mie tot mi-e asa o leneee si mi-e urat de vremea astaaa...vreau Primavara!!!

Va pup pe toate si pe copilasi!

Madutza-hai mobilizarea!...ca vine VARA peste noi si tre' sa dam jos uratele alea de kile!(nu mai zic ca tu tre' sa fii in forma pentru noul job!BAFTA!)

Alus-ce ochi incredibili de albastri are Julia! sa-ti traiasca printesa!

Diana-imi pare rau de raceala care v-a prins...sper ca deja e mai bine.pe Vladut ,pe Timea si pe mamica frumoasa!

Vanessa-si pe mine m-a impresionat tertipul Anei...imi imaginez ce eforturi tre' sa fi facut Andu' sa o convinga pe Maria ca totul nu e decat imaginatia ei...wow

Cami-hai ca trece si nodul ala...iar cu masina,buna idee sa incerci sa o schimbi,daca nu...poate i-o fi buna pentru mai mult timp...da' nu ne-ai zis,Sebi a fost incantat?

Cris-cea mai rapida reteta pe care o stiu eu, de tort,este...comanda!...Fa-i un tort dragut cu o forma speciala pentru copilasi:papusa sau ursulet si sigur va fi incantata Amy

Nico-tu nu mai zici nika?..si tu ai astenie de primavara?

Laureta-cu tine care-i baiul?

No,ca tot am incercat sa va scriu macar 1 rand...sa nu va fie cu banat,da' imi revin io si-apai sa vedeti ce mai scriu...

Ca tot ati vorbit de...aniversari,noi ne-am gandit ca o mica petrecere acasa,cu cativa copilasi ar fi suficient la 2 ani...Ce bine de voi ca va puteti intalni! Felicitari Vanessei pentru idee...sa faceti poze multe sa va vedem pe toate si pe copilasi!

Hai,ca m-am intins deja...pupici

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna, fetele!

La multzi ani Nally! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai numai bucurii din partea celor dragi!

Nu v-am mai scris de ceva vreme, desi tare mult v-am simtzit lipsa voua si a piticilor vostri! Am fost mai ocupata decat de obicei de ce credetzi?! De martzisor mi-a luat sotzul in dar o masina. Asa ca, mai nou, cum am timp fugutza repede sa conduc, sa ma obisnuiesc cu ea. Clarei ii curge un pic nasu', da' in rest e bine... Poate maine m-oi invrednici sa o sun si eu pe doctoritza...

Vanessa, e o idee tare buna cu sarbatoritul impreuna... Sunt si eu pro! Cat despre povestea cu fetele nu ma mira nimic, nu da alta da' am doua.... Pupici voinicilor!
Anacami si eu am fost racita zilele astea si ma trezeam in fiecare dimineatza cu ceva care ma zgaria in gat... Mi-a trecut cu ceai Favitusin de la Favisan. Multa sanatate si pupici voinicului!

Tre' sa va las ca ii e foame Clarei...

Va pup!

Mergi la inceput