Fetele din Zalau(camera 7)
Raspunsuri - Pagina 9
Bimilit spune:
ma duc si eu la nani ca e 5,52.povestim mai incolo.sunt curioasa cum va pacaliti sotii.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Bianca nici nu-ti imaginezi ce bine imi pare ca ti-ai reparat calculatorul , ca , deja , la un moment dat , monologam pe aici de ziceai ca-s . Ieri cand m-ai sunat Paula tocmai a aterizat jos din balansoar si taica-sau a facut crize . Acum ca ai revenit te las sa faci apelul de dimineatza la . Felicitari pentru Matei ... nu mi-ai spus ca umbla singur !!! Lasa ca daca acum numai in camera lui vrea sa umble singurel , dupa cateva saptamanai nu mai sti ce usi sa inchizi ca sa nu se strecoare peste tot . Uite , de ex. , Paula acum imi deschide singura usile , se ridica in varful degetelor si apasa pe clante si e atat de insistenta ca da in ele pana se deschide usa ... Apoi , bineinteles ca in baie vrea sa bage mana in , in bucatarie cauta prin gunoi si tot asa ...
In legatura cu catifeau ... sti vorba aia " atata bai sa fie ... " . Paula de cand "poarta " catifea e mai incapatanata si mai rasfatata si mai rea si nu stiu ce sa fac ??? !!! Dar partea buna e ca mai salvam niste money si ca se ocupa foarte bine de ea in privinta mancarii ....
Azi noapte a fost tare agitata , cred ca o chinuie o maselutza , ca are 3 si acum e pe cale sa mai iasa inca una si taaarreeee rau ne chinuim .
M-am gandit si eu la President , dar oare trebuie sa merg sa fac rezervare pentru separeu ... si daca da cam cu cat timp inainte ??? Ca noi nu stim exact ziua cand mergem la restaurant ...
Elvira cum esti ??? Eu sper ca totul e OK ... nu te gandi la chestii urate ... Vorba lui Bianca , cred ca ne-ar prinde bine tuturor o intalnire ...
Paula cum stai cu pregatirile ??? Banuiesc ca esti super ocupata daca nu mai postezi nimik !!!
Claudia iar te tragi pe , ia mai intra macar de la servici sa ne scri , cand iti savurezi cafeluta de dimineatza ...
Mihaela sanatate muullttaaa Dianei ... Dar cum de a facut varicela acuma , nu a primit vaccin impotriva ei ??? Silvia sper ca a primit vaccinul si nu o sa faca si ea ca ar fi nasol .... . Eu sper sa va treaca cat mai rpd ...
Ioana intra pe carte de bucate aici si pe forumul de la bebelusul tau punct ro cu www in fata ( scriu asa sa nu se zica ca e reclama } , pe parinti punct com idem cu wwww si cauta acolo retete pentru inceperea diversificarii . Eu de pe bebelusultau am luat o gramada si sunt foarte gustoase ...
Din cate imi amintesc eu am inceput cu supica in care am fiert piept de pui sau pulpitza , am pus legume (morcov,catof pentru inceput ), . Supica i-o dadeam cu sticlutza , iar legumele cu carnitza le pasa cu blender-ul si amestecam un pic cu laptic sa nu fie foarte uscate , sa fie ca si o crema mai moale ... Daca nu te descurci cum ti-am explicat privitor la retete scrie-mi un PM si iti trimit link-urile . Daca vrei sa vezi toate albumele noastre tot asa sa-mi trimitii pe Pm adresa ta de mail ...
Acum va las ca mancarica e pe foc si astept sa se trezzeasca Paula ... uite asa mi-am baut prima cafelutza ...
Un week-end placut tuturor si fara ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Bianca referitor la sper ca-ti dai seama ce va fi in sat , nu ????
Sa nu-mi spui ca nu sti despre ce vorbesc ca nu te cred ..
Veniti in jos astazi ??? Daca da da un bip sa ne intalnim ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Hai ca mi-am ami amintit ceva ... da tu chiar nu ai avut azi-noapte ... vad ca ai stat pana spre 6 pe net ...
Chiar ca ti-a fost dor de noi ..
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Si iar revin ... ce pacaleala pregatiti sotilor vostri ???
Eu m-am inspirat de pe forum si uitati la ce m-am gandit :
1. I-am pus dimineatza un ou crud in pantofi ... dar nu mi-a iesit ca s-a incaltat cu altceva
2. Am pastrat testu de sarcina de la Paula si azi-dimineatza inainte de a merge la servici i-am spus ca nu mi-au venit rushii si el mi-a spus ca spera ca nu am de gand sa mai fac inca un , deci pe cand se reintoarce ii arat testul si ii spun ca sunt ... sa vedeti ce fata o sa faca ...
3. Aici am nevoie de ajutorul cuiva ... Bianca daca citesti mesajele pana pe la ora 15 sa ma suni , te rog , sa punem la punct pacaleala ...
Fiti atente aici ... cineva sa sune si sa zica ca e de la emisiunea lui Mircea Radu , "Din dragoste" si ca sotzia i-a facut o dedicatie si ca sa coboare jos ca e caravana in fata Casei de cultura ... dar bineinteles ca nu o sa-l las sa coboare , doar atat cat sa se imbrace ...
Bianca ma ggandeam sa suni tu si sa spui sau Flaviu , sa va schimbati vocea cumva sa nu se prinda ...
Eu tocmai ii batusem un apropo la faptul ca ce ar zice daca as apela si eu la aceasta emisiune , asa ca s-ar putea sa nu se prinda ...
Voi la ce v-ati gandit ... poate schimb si eu ce4va , ma inspir de la voi ...
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adriana te sun imediat si pove de pacaleala pt luci.matei are 6 dintisori si 4 maselute.nu mi-a facut pana acum probleme .sper sa o tina tot asa.
diplodocus spune:
Buna fetelor!
Ancezara,mersi de idei pt diversificare, o sa caut desi sunt cam demoralizata...tocmai am vorbit cu o fosta colega de liceu care acum e medic rezident si m-a facut cu ou si cu otet pe mine si toate pediatria din Zalau, ce de ce nu am inceput diversificarea mai repede...ca acum nu o sa mai accepte nimic copilul, o sa-mi scuipe mincarea si o sa vrea doar lapte...Sper sa nu aiba dreptate
Bianca draga, mersi de mesajele euforice...la troita ajung eu cit ai zice peste...cu carucior cu tot ca Luca-Mihnea chiar nu are cu cine sta...Si postarile mele despre singutatate si-au mai pierdut din actualitate O singura nedumerire am .Ti-am citit profilul...sigur ai doar 13 ani? Ca vorbesti cu o mult mai mare maturitate
Nimic nu e intimplator!
Bimilit spune:
Ioana salutare!!!!!!!!!mai da am vazut ca si tu ai tot 13 ani.draga mea eu am 21 de ani , doi feciori :de 12ani si un an si un coleg de apartament in dotare, un catel care momentan e la tara si 2 masini ( sac sa moara dusmanu de ciuda), 3 biciclet3, 3 caruciore , un scaun de masina, un scaun de masa pt bb-ici, un ap , un proiect de casa si multe conturi bancare ( iar vi ciuda), gata nu mai zic ce am ca dau de d...u.soacra sta la ea in ap si nu ma streseaza.iar parintii mei sunt niste scumpi si niste dulci cu care ma conversez la telefon sau pe net.mama da ce nume superb are bb-icu.si mie mi-a placut fff mult LUCA , iar la TUDOR(cel mare ) Mihnea , dar am respectat dorinta taticului si l-am inmatriculat Matei.despre diversificare am vazut ca parerile sunt impartite.tu ce lapte ii dai?eu de ex am lucrat ca asistenta de ocrotire 7 ani si le recomandam mamelor de la 3 sapt sucul de portocale / morcov , iar de la trei luni supica si treptat treptat sa introduca alte alimente.dar vad ca acum s-au schimbat multe . dc? nu stiu ca nu gasesc nici o explicatie. acum fiecare mama face cum vrea si crede.
ioana ce liceu ai terminat?
mihaela_s spune:
hop si eu!
Eiii, daca a aparut bianca, s-a animat topicul! ...da' stiu ca ti-ai facut plinul azi noapte!
La zalau nu stiu cand ajungem, daca Diana e bolnava. Iar peste 2 saptamani avem programat un we la Viena, asta daca nu ne face silvia figura cu varicela.
diana e tot asa, buboasa! saracutza o mananca asa de tare si e asa rabatoare si nu se scarpina. am primit cateva sfaturi de la fete de pe forum, o sa merg sa caut la plafar sau farmacie ce au scris, poate se mai calmeaza macarimile. Are si pe palme, nu poate scrie, are pe pleoape si un ochi umflat, in talpi, abia umbla...
Silvia e vaccinata, a facut anul treecut vaccinul, dar am inteles ca nu e obligatoiu sa nu faca...asa ca asteptam.
adriana, eu n-am idei de pacalaeli, dar mi-au placut ale tale!
Iar Diana s-a tinut azi numai de pacaleli, ca sa nu uitam in ce zi suntem! Pe mine m-a prins!
ioana, bine ai venit printre noi! Sper sa ne cunoastem cat de repede! Si eu am locuit in Porolissum, dar cu multi ani in urma...sa fie vreo 7! Eu bateam drumul pana in parcul mare, atunci era o groapa cu nisip si leagane-care acum nu mai sunt-si asa mai ieseam si eu in "lume".
Starea ta de singuratate am simtit-o si eu, inca de 2 ori...dar va trece, atunci cand te vei intoarce la serviciu. iar acum ca vine primavara/vara si veti sta mai mult pe afara, se vor schimba lucrurile...
elvira, ce mai faci? La munca? Acasa?
elutza cum esti? mihaita iti mai da cate un respiro?
diana are acum o noua porecla: varicica sau reclama la dots...e cu buline!
O sambata frumoasa va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mihaela_s spune:
bianca, sa-ti traiasca masina! si sa o conduci sanatoasa. Abia astept sa o vad!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!