Pacientele Dr. Tutunaru (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata, fetelor!hai ca eu sunt foarte fideluta, va scriu in fiecare zi cate ceva!Astazi este ziua a 30-a, mentionez ca max de cm pe care l-am avut este de 33.Incep sa sper mai cu curaj.dar voi pe unde-mi sunteti, suratelor?Amely, Laura, Silviana va trag de urechiuse

Hitomi, bine ca am cu cine sa ma conversez, ca mai apare lume noua!Welcome!Cat despre laboratoarele IDS, afli nrul de telef de la informatii, nu il mai stiu acum....Ca idee, cum l-ai convins pe Tutu sa faci analize si ce analize ti-a zis sa faci?Ca in cazul meu s-a uitat asa, ca si cand nu am ce face cu banii...Bine, dar tu ziceai ca incerci de 2 ani.Si eu de 1 si un picut.
Astept vesti de la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Buna dimineata Marair,
nu a trebuit sa-l conving eu pe dl doctor sa-mi dea analize de facut .Pur si simplu am luat-o de la 0 .Mi-e nu-mi vine CM decat provocat .Analizele care trebuie sa le fac sunt;DHEAS ,testoteron ,glicemie ,insulina TSH .Sunt un pic ingrijorata ,de ce trebuie sa fac analizele astea .Aa se pare ca am ovare polichistice .Crezi ca asta ar putea fi o problema ca nu am CM si probabil nici ovulatie Dupa ce-mi vine CM (dupa trat cu Duphaston ) incep monitorizarea .Of,of am impresia ca sunt sanatoasa pana ma duc la un control ,ca dupa aceeia imposibil sa nu se gaseasca o boala .Pana acum am cam ignorat controalele medicale ,dar acum ca vreau bb ,n-am incotro.
Te pup si sa ai o zi frumoasa ,la fel si celorlate fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor! Eu raportez o minunata ziua 2! O noua luna incepe, cu o mare pauza de vizite la doctor.
Hitomi, iti un numar de la IDS, dar cred ca numai miercuri o sa-ti raspunda cineva. Uite nr.: 2115863. Si eu trebuie sa-mi fac programare pentru sambata asta. Iti doresc bafta!
marair, spargi tu prima gheata???

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata gagici! Uite ca a venit si caldura, deja am trecut la taioare...

Bubulina, mai bine sa faci analiza chlamydiei cand nu esti la CM, pt. ca influenteaza rezultatul. Incearca sa te programezi intre ziua 10 si ziua 20 a CM, ca sa nu mai fie nici o problema. Bafta multa, sa iasa negativa

Kitty, ca nu m-ai uitat, iar asta e pt. tine Bubulina, iti multumesc ca m-ai sunat, sunteti toate niste super-fete, atente si grijulii

Da, am rezultatul. A iesit PAP II si LSIL - Metaplazie scuamoasa matura cu displazie simpla. Mi-e greu sa ma pronunt, eu sunt inca f speriata, dar dr-a zicea ca nu e de speriat, ci trebuie pur si simplu monitorizat si tinut un pre-tratament cu spalaturi si ovule, dupa care repetat PAP si colposcopie (la o luna), si luat o decizie, adica daca facem cauterizare sau rezectie.

Practic, se pare ca de la cervicita am sangerat, si era asa inflamat colul. Dr-a mi-a confirmat ca asta poate fi si cauza pentru care nu ramaneam insarcinata. Acum este obligatoriu sa ma ocup de "rana" ca sa nu degenereze, intrucat s-au constatat deja celule modificate si transformate (metaplazie si displazie din pacate asta inseamna). De acum voi continua supravegherea cu dr. Mihaela Badea. Luni am programare la ea, adica peste o saptamana, cand scap si de CM.

Daca in cateva luni se constata ca leziunile au raspuns bine la tratament si s-au vindecat, iar PAP si colposcopia ies bune, avem unda verde la bebe. Dar pana atunci, o sa stau ca pe ace...

Astea sunt datele deocamdata... sper sa ma lamureasca mai bine dr. Badea, ca inca sunt in ceata... Dar sunt si ff obosita, cred ca imi trebuie in primul rand mult somn, si dupa aia tratament.

O sa-l sun si pe T. sa-i spun ce am facut, dar numai dupa ce ma vede dr. Badea, adica luni.

Cam atat, dragutelor, astept sa aud numai vesti de bebici de la voi, Laura tu cred ca vei fi prima, dar sa nu le uiti nici pe fete, sa le tragi dupa tine, da?

Va pup cu drag pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna dimineata! Pup fetele!
Ia uitati-ma, proaspat intoarsa de la Bucuresti!!
Pai bine, mai Marair, sa ma certi tu pe mine, pai nu am scris eu ca nu intru pe net decat de saptamana asta, ca n-am posibilitate...ha?
Amely, hai ca iti da nenea tratament (mai ia si ceva naturist daca poti)si o sa vezi ca se rezolva! Prin cate am trecut si eu in sapte ani...dar am zis ca daca raman insarcinata o sa postez un subiect in care sa ma "laud"
Asa, acuma sa va dau raportu': am avut un folicul bun care s-a spart in Z16 probabil (era duminica) si T m-a trecut pe utrogestan. Sunt cam ingrijorata ca ieri, tocmai cand trebuia sa fiu mai linistita am bagat o portie zdravana de condus prin Bucuresti si dupa aceea un drum pana la Craiova (250 km) si mi-am cam zgaltait burtica, plus ca am fost si cam stresata din cauza ca sunt incepatoare (adica cu lamaie in geam).
Astept 10 aprilie cu nerabdare, stiti voi de ce !

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor

tocmai cand ma pregateam sa-l sun pe T ca sa vedem ce e cu CM-ul meu a si aparut- intarziere 10 zile. Am fost fff fericita iar acum astept noua luna cu drag si spor. Sper sa apara bb

marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Marinar, ai luat utrogestan?
Ca asta am inteles ca da intarzieri...
Ai facut monitorizare si ai ovulat?
Imi pare rau ca nu s-a confirmat ceva cu ochisori, dar poti spera foarte curand: peste 14 zile!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Ahaha, v-am prins.Bine ca ati aparut, ca ma plictisesc de mor, desi am o gramada de treaba...dar nu am chef...ma pocni in frunte primavara asta....
Amely, ai sa vezi ca totul o sa fie bine!Treci tu si peste asta, iar noi o sa facem catre tine
Silvana, nu te cert, stiu ca ai un program incarcat, dar chiar sa ma lasati aproape singurica...Si zici ca utrogestanul poate intarzia cm-ul.Inseamna ca mai am de asteptat...uffff...acum ce o fi o fi, dar tare ar fi bine sa fie cu ochisori
Laura vad ca nu a aparut, ea de obicei intra pe net seara.
Marinar, lasa ca dupa menstruatie vine iar perioada fertila
Ce sa facem, mai fetelor, trebuie sa fim curajoase si sa ne bucuram de primavara asta atat de mult asteptata!Va pup pe toate si va daruiesc multe floricele!Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Silvana, Marair

Sunt hotarata sa fac tot ceea ce trebuie, inclusiv tratament naturist daca e cazul, deocamdata astept verdictul dr-ei Badea.

Hai fetelor, veniti si voi cu o veste II, ca pe mine ma asteapta o pauza luuuunga la bebic, de cel putin 2-3 luni, pana se stabilizeaza diagnosticul

Marinar, nu dispera din cauza rusilor, ai toate sansele sa-i "spulberi" luna viitoare

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

marinar, am vazut pozele postate de tine si cu mare parere de rau am constatat ca nu te stiu, in schimb figura fratelui tau mi se pare cunoscuta, dar nu stiu sa-ti spun de unde.
Poate ne vom cunoaste odata si odata.

amely, felicitari pentru papII si bafta mare in perioada care urmeaza sa reactionezi bine la tratament sa obtii repede unda verde, ca bb te asteapta.
De fapt, fetelor, sunt convinsa ca bb-ii ne asteapta la cotitura pe toate. Nu credeti???

hitomi , bine ai venit in randul nostru cu drepturi depline. Iti uram sa treci cat mai repede pe lista cu burtici!
Pupici multi la fetele optimiste. La cele pesimiste bataita la poponet si o lunga plimbare prin parc, sa le (re)vina pofta de viata.
Am citit undeva(dar nu mai stiu unde) ca oamenilor care gandesc pozitiv li se intampla lucrurile pozitive (bune), asa ca noi ce mai asteptam?
A venit primavara, , , fiti , haideti sa incercam sa ne mai relaxam putin, sa nu ne mai gandim cu disperare la dorinta de a avea un , sa , si poate .... cine stie... asa cum povestea si magghyc, "starea parintilor nu este de loc de neglijat".
Am aberat o gramada, dar sper sa intelegeti esenta a ceea ce am spus.
Oricum, din proprie exterienta pot sa va spun ca sotul meu, desi isi doreste cu pasiune un bebe, imi spune cu tristete in glas ca s-a cam saturat sa facem dragoste cu program, si ca din punctl lui de vedere este stresant.
Acum va si astept sa dati cu rosii.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput