Pacientele Dr. Tutunaru (3)
Raspunsuri - Pagina 11

kitty_nic spune:
si plec acasa.
Amely, astept sa aflu de tine. Si "Zoe, fii barbata!".
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

SilvanaPopovici spune:
Fetelor, Bubulina, Amely, Motzunica, Laura, Marair, multumesc pentru raspunsuri!!! M-am mai linistit. Maine sunt in ziua 14, sper sa fi crescut natafletul, macar prin Z18 sa trag si eu vreo speranta...
Bafta multa Amely, iti tin pumnii, o sa treci peste asta, ai sa vezi!
Laura, ia sa vezi cum intr-o secunda ramai insarcinata !
Silvana

marair spune:
Salutare fetelor!hai ca intru si mai pe seara, vedeti?sunteti pe faza?Eu zic ca Laura sparge gheata, am eu asa o presimtire.Hai sane rugam, ca o sa fie bine si o sa devenim pe rand mamice.

madaluta spune:
lauravoinicu:vezi k se poate si luna asta?iti doresc multa bafta si maine ma voi ruga pentru tine.Sa dea D-zeu sa iti dea ceea ce iti doresti de atata timp.nu mai fi stesata k nu e bine.gandeste-te la tot ce e mai frumos si mai bun pe lumea asta si gandeste-te k ele se vor uni si se vor transforma in bb mult asteptat. ai grija si gandeste pozitiv. Lucrurile pozitive se intampla oamenilor care gandesc pozitiv

marair spune:
Laurasper sa mai intr pe net si in dimineata asta!Cumva dr. Matei se numeste MIoara Matei, ca eu cunosc doua DR.Matei.Este dr. Matei care face spermogramele fiind recomandata de T si care lucreaza la Colentina si mai este aceasta Mioara Matei, care este biolog si lucreaza la Filantropia.Mioara Matei lucreaza in general cu Dr. Miciner Silvia, de la Sabyc.Daca faci cu ele doua inseminarea, spune-le ca esti prietena unei cunostinte a Iulianei Marciuc, va conta.Si eu am tot incercat sa ajung la acest cuplu celebru, cu rezultate superbune, dar amndoua pleaca foarte mult in strainatate, in special in Israel, clinica Sabyc fiind jumatate israeliana, jumatate romana.Colega mea de birou este buna prietena cu Iuliana Marciuc si asa stiu de dr. doctorite.Sper sa te ajute ceea ce ti-am spus.Ce sa-i faci, desi sunt clinici private, cateodata conteaza si sa cunosti pe cineva.Suntem deocamdata in Romania

Amely spune:
Neata fetelor! Ma simt mai bine azi, desi n-am dormit azi-noapte mai deloc, sunt ok si gata de lupta. Deocamdata nu stiu inca cu ce tb sa lupt... dar orice ar fi sunt pregatita!
Kitty , te mult de tot iubita! am reusit sa fac programarea la Badea, merci inca o data!
Laura, si eu sunt aici si iti tin pumnii sa reusesti! poate tu vei fi raza de soare la subiectul asta, ca e mare nevoie de o reusita care sa sparga gheata!
Va pup.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

lauravoinicu spune:
Pup toate fetele si multumesc mult , m-am mai lamurit si eu .
Sper sa iasa soarele si pe strada noastra......intr-o buna zi.
Va mai scriu diseara , sa va zic ce am facut.
A si am o intrebare : Dr. T mi-a zis sa ma duc luni dimineata sa ma vada la ora 8 , dar eu nu mai pot sa lipsesc de la servici , oare la cabinet pana la ce ora are program , au as putea sa ajung in jur de 7,30 , o fi prea tarziu...?

marair spune:
Laura-int-o seara, pe cand asteptam la monitorizare, era o tipa care povestea ca T consulta uneori si pana la 11 noaptea...nu cred ca e pre tarziu 7.30.Mai bine suna-l si explica-i situatia si vei stii exact ce e de facut!

bubulina1 spune:
Eu am intrat de 2 ori seara la el la cabinet dupa ora 20.00. Bine, dupa ce am ajuns la programarea de la 19.30...Consulta pana tarziu, are dreptate marair.
Speranta moare ultima!

lauravoinicu spune:
Asa cum am promis am intrat sa va spun ce am facut.
Ieri in jur de ora 7 am terminat inseminarea , doctoritele care s-au ocupat de mine sunt super . Dr. Miciner Sivlia este o tipa f. modesta si f. de treaba , mi-a spus o gramada de chesti fara ca eu sa o intreb nimic , foarte comunicativa la fel si Dr. Matei care mi-a aratat "gigei" inainte de inseminare. Mi-a dat o reteta de urogestan si acid folic , si mi-a scris data cand sa fac testul din sange de BHCG .Cand credeti ca a socotit ea ca trebuie sa-l fac ? pe data de 5 aprilie , cand este ziua mea.......sper sa fie sarbatoare.
Dr. Miciner ma rugat sa o sun sa-i spun daca am ramas insarcinata ..., foarte de treaba doctorita , mi-a placut de ea.
Am vorbit si dr. T care ma asteapta luni seara sa vada daca s-a rupt foliculul....sau ceva de genul asta.
Acum nu-mi ramane decat sa astept.... Ce o fi o fi , nu vreau sa ma stresez...
Va pup!