Bebelusi de martie - aprilie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
oanamaria_luiza spune:
Ana, vizionat poze...Eva si Victor m-au fermecat, sunt absolut superbi!
Andrruzza, 11 mil zici, pai chiar ca ar trebui sa aiba remote control, la fel si hanoracul de 3,2 mil, sa se mareasca pe masura ce creste copilul care-l poarta...Am uitat sa spun ca am admirat mandrete de Rares, s-a uitat si barbat'meu la pozele voastre si a ramas mut cand a vazut ce ferari
ati mancat voi de ziua sarbatoritului
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
ionela_r spune:
"La multi ani!" Ema Ioana - Anca Micaela

La multi ani! lunisoarelor
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE PROASPETE CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
andrruzza spune:
oana_luiza,thx!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danuta_t spune:
Bafta concurentilor.
La Multi Ani Ema. Sa fii sanatoasa, frumoasa si despteapta. Viata lunga si plina de fericire.
La Multe lunisoare si pentru David.
Mamacita, cum adica sa imbraci copilul cu hainele de la botez ? Pai intre timp a crescut mult si bine ...
Iar cu cartoful copt, mi-ai tras o pacaleala pe cinste. Eu i-am pus un cartof intreg, branza si ceva iaurt. Si-l certam pe Mihai ca-i Natafleata si nu mai scapam de faza "pireu". Mamaliga cu branza si vreo 100 gr de iaurt a ras-o din castronel. Acum am curaj sa-ncerc iarasi cu cartoful copt mai ales ca era tare yammi.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
oanamaria_luiza spune:
Caramella, tare harnicuta Alicia, asa de mica
...istericale face si Rares, nu numai cand il schimb, imbrac dezbrac...cand nu-i dau voie la laptop, cand vrea sa intre in bucatarie si usa e inchisa tipa si plange de sare camasa de pe el. La baita ii place tare mult, se joaca cu spuma, "bate" apa si o imprastie pe jos, pe cap il spalam la sfarsit si atunci scheauna, nu prea cred ca-i place...
Chiar Zuzu, "invint-o" pe socrela sa te ajute, daca propria initiativa nu functioneaza.
Pisicuta, sanatate multa lui Matei!
Mamacita, stie el ce stie, se pare ca Alexut nu-i asa usor de pacalit, lapte de mami se serveste de la mami, ce-i aia canita? Vizionat poze, Alexut s-a mai tras prin inel, tare smecher pare a fi...Am sa incerc si eu cartof copt cu iaurt. Spor la lucru la cabinet, sincer m-am intristat tare cand am citit despre doamna cu gemenii; cred ca trebuie sa ai un psihic puternic sa poti face fata, te obisnuiesti banuiesc cu timpul. Mie mi-a ramas lipit pe creier...
Abia astept sa citesc despre "patrupezii" concurenti! Sa ne dati de stire!
Noi am fost la munte, pe 17-21 februarie, daca vreti sa vedeti poze, iata link-ul http://pg.photos.yahoo.com/ph/oml10/my_photos
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
dariaevelin spune:
LA MULTI ANI EMA!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
oanamaria_luiza spune:
...am spalat vasele intre timp si mi-am amintit...vorbeati de mers la mare, si noi abia asteptam vacanta. Atunci vom veni in tara si as vrea sa mergem vreo 2 sapt la mare sau la munte, intr-o statiune balneoclimaterica. Vroiam sa va intreb, oare ce e recomandat copiilor cu hipersensibilitate a tractului respirator inferior, asa cum e Rares?
si inca ceva, Mamacita, inteleg ca incepi din nou cu metoda plansului progresiv? Si iti ia cam 40-50 min sa-l adormi pe Alexut? Scuza-ma nu am inteles prea bine de asta intreb din nou. Eu mi-am propus sa-l "educ" pe Rares incepand cu 1 an. Ma tot gandesc la metoda asta (pana acum am incercat multe altele si nimic nu pare sa-l domoleasca), am mai avut vreo doua tentative dar esecul a fost total datorita tusei lui si incapacitatii mele de a rezista

Deci stiu ca-ti trebuie nervi de otel si imensa rabdare asa ca mi-as dori sa aiba rezultate durabile...la noi nu a tinut decat vreo luna (poate chiar mai putin), vad ca si tu incerci din nou...sa fie din cauza dintisorilor, diverselor boli? In fine, ceea ce vreau sa spun e ca nu vreau sa experimentez la fiecare doua luni plansul lui Rares si nervii mei/nostri...
Cenia, cineva doneaza bayhaller si aparat de aerosoli, daca te mai intereseaza http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71181
poz(n)ici
varsta lui Rares
dariaevelin spune:
fetelor dragelor! n-a ca m-a izbit boala!

Am lasat bb la bunici de ieri,ana astazi seara. Aseara am zacut in pat. Astazi...ma simt la fel de rau, numai ca fiind iz de primavara si ca sa profit de ziua libera...o sa ies in oras. Sper sa nu agravez!
nika astept poze cu mare,mare interes!
ana aveti 2 superbitati de copii. De fiecare data cand ma uit la pozele voastre ma delectez privindu-le!
oanamarialuiza ti-am mai spus, dar o repet ! Sunteti niste frumosi! Rares e bestial,a cresut si e din ce in ce mai frumos,voi minunati,peisajele de vis iar unele fotografii exprima perfect iubirea si caldura. Ma bucur ca ai mai intrat pe dc!
Multumesc pentru compliment.De slabit...da,am slabit f mult.Nu stiu cate kg am,pt ca nu am cantar,dar intru in hainele de dinainte de sarcina,deci trebe ca am vreo 47-48 kg 
mamacita
inca odata,iti multumesc!
si bafta cu metoda plansului progresiv!
caramella felicitari pentru harnicita!
Sa stii ca "istericale" a inceput sa adopte si bb meu. Cand nu-i convine ceva fie se arunca pe spate
,fie da din maini si din picioare si zbiara. Ei,l-am lasat in pace. daca s-a aruncat pe spate,l-am lasat6 asa,trantit(evident,cu grija sa nu se loveasca). cat timp stateam langa el,bocea(pt ca nu plange,de fapt-e un fel de tanguire) cu ochii in tavan,ignorandu-ma. Cum plecam si observa ca nu mai e bagat in seama...incepea sa ma spioneze cu coada ocxhiului(continund cu boceala,ba chiar accentuind-o cand imi surprindea privirea). Cum nu-s tare rabdatoare de fel...tare mult ma supara astfel de manifestari. Dar am inteles ca-s firesti. De-as stii numai cum sa nu le dau nas!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
Bafta bebelusilor la concurs! Sa faceti poze muuuulte!

andruzzaoare ce-o fi cu Rares de se trezeste iarasi?
Vreun dintisor??
Of,of! Saracii de voi! Sa ai parte de-o zi usoara!
si da, carucioarele si gecile de care vorbiti sunt extrem de scumpe. Voba mamacitei mai bine teleghidezi masina personala !![]()
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI EMA IOANA!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita!!
Nika, bravo fetitei vesele, bine ca se distreaza micuta. Si petrecere frumoasa maine!! Si nu uita de poze!!!
Oanamaria luiza, am vazut pozele de la munte. Aveti un baiat foarte frumos si mare. Mi-au placut si peisajele. Ce multa zapada!!
Fetele care v-ati inscris bebelusii la concurs la Baby Expo, mult succes copilasilor, atat azi, cat si maine.
Daria, multa sanatate. Cum ai racit?
Caramella, si Rares a inceput sa faca crize de personalitate, mai ales pentru ca vrea sa-l las numai pe jos. Or, cand eu trebuie sa fac treaba si nu pot sa am grija de el, trebuie sa-l pun in patul lui. Atunci incepe sa planga, sa arunce lucrurile si sa fie extrem de nervos. Se plictiseste in patut, cu toate ca are o groaza de jucarii, iii place sa mearga prin casa, in special in bucatarie, unde este cel mai periculos.
Ana, eu ii dau inca Nan2 lui Rares, apoi vreau sa trec la Nestle junior. Nu intentionez sa-i dau inca lapte de vaca, cel putin vreo jumatate de an de-acum incolo.
Ligia, multa sanatate.
Poze Rares
Varsta lui Rares