tauroaice pline de viata (12)
Raspunsuri - Pagina 2

andreea_tx spune:
andreea_tx spune:
 Vai fetelor imi pare rau pentru puiutii vostrii ca aveti probleme cu ei.
eu m-am bagat pe antibiotice ca se pare ca am facut sinuzita.
andreeat

ruxandra_sb spune:
ruxandra_sb spune:
 Acum sunt eu chiauna la maxim.
Azi noapte ne-am culcat pe la 1 (am avut oaspeti dragi) si ne-a sculat Matei pe la 5. 
Clar a facut o viroza, este plin de muci si cu ceva temperatura..
Sanatate la toata lumea.
P.S. ma duc sa bag niste cafea..
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Eftimie C. spune:
Eftimie C. spune:
 'Neata.Va scriu pe fuga pentru ca dupa 2 zile libere am treaba multa la munci (de parca as fi singura angajata  )
)
Stinu, da Edi a fost racit, dar l-am pus pe picioare cu suspensie si leacuri babesti (suc de citrice, supa de pui, ceai...).La  nu am mers pentru ca acum e plin de batranei care vor reteta (de cand toate medicamentele se dau cu reteta..)
 nu am mers pentru ca acum e plin de batranei care vor reteta (de cand toate medicamentele se dau cu reteta..)
Tu ce spui?Am auzi ca nu e tocmai bine cu analizele facute, dar nu cred ca e nici de speriat.
Gaby, Danelutza,  bb-ii vostri.Asa e cu dintisorii, dar copii sunt foarte rezistenti si curajosi si mai ales uita repede...mai rau cu noi, adultii, care ne plangem de masele
 bb-ii vostri.Asa e cu dintisorii, dar copii sunt foarte rezistenti si curajosi si mai ales uita repede...mai rau cu noi, adultii, care ne plangem de masele  cate o luna dupa ce ne-a trecut.
 cate o luna dupa ce ne-a trecut.
Gabibarta, eu am auzit ca primavara se mai lasa asteptata.M-as bucura mult sa ai dreptate.Desi imi place iarna, anul asta mi s-a acrit
Carmen E. si  Eduard-Costin (28.02.2003)
Eduard-Costin (28.02.2003)

Eftimie C. spune:
Eftimie C. spune:
 Gabibarta, am  din urma si am gasit explicatiile tale despre Purim.Multam.
 din urma si am gasit explicatiile tale despre Purim.Multam.
Eu nu inteleg de ce ai certat-o pe Lili?Doar tu ai spus ca la acel moment oamenii trebuie sa faca zgomot.Ea s-a conformat.Da-i rapid un  pe obrajor.
 pe obrajor.

cgaby spune:
cgaby spune:
 neatza!
off...tot bolnaviori sunteti???? multa sanatate si pupici...
stef e bine, nu i-a iesit maseluta, dar nu-l mai doare...
eu maine sunt libera, imi fac e cap...
pupare si..ne mai citim!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Danelutza spune:
Danelutza spune:
 Buna dimineatza 
Carmen E ai dreptate ca noi ne plingem mai ceva decit copii, ca ne doare, ca , ca... 
Cgaby nici la noi n-a aparut dintzishorul, asha ca mama iar a stat precum statuia libertatzii aproape toata noaptea, cu Isa in bratze. Ce sa-i fac mititica daca urla ca din gura de sarpe. Ufff, si e a treia noapte de urlete puternice. 
La mine e vreme urita, ploua, asha ca am facut focushorul in camin si ma incalzesc la picioare sa-mi treaca raceala 
O zi buna, dispar ca a inceput Isa sa urle iar.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre 
Daniela si principesa ISABELLA  (5 iunie 2005)
 (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami

gabibarta spune:
gabibarta spune:
 Carmen, eu n-am certat-o pe Lili, ea ne-a certat pe noi:)))) Doar ca a tipat tocmai in momentul cand nu trebuia sa tipe:))) Oricum, exista o mentalitate, copilul face ce vrea la sinagoga, important e sa se simta bine, sa mearga cu placere si cand va creste. Pe parcurs se va adapta fiecare si va sta cuminte in banca lui:) Bineinteles la cei mari le mai spunem cate una daca prea isi fac de cap:)))
Multa sanatate tauroaicelor si micutilor crocodili:))))) Gabi+Robert 20.05.1997
Gabi+Robert 20.05.1997 Lili 17.05.2002
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Buna tauroaicelor. Aszi e prima zi de servici la mine din saptamana asta. Si tot astept week-end-ul cu nerabdare  Sunt in continuare racita, abia astept sa-mi treaca odata caq m-am saturat.
 Sunt in continuare racita, abia astept sa-mi treaca odata caq m-am saturat.
Ieri m-am programat din nou la examenul auto. Il dau pe 27.03, adica peste vreo 11 zile. Sper sa am timp sa invat! Eu ma asteptam sa ma programeze peste vreo 2 luni ca data trecuta... 13+
 13+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Eftimie C. spune:
Eftimie C. spune:
 Danelutza, la noi ninge si in acelasi timp se topeste zapada de zilele trecute  .
. Urata vreme.
Urata vreme.
Lexi, iti fac galerie  de pe acum pentru examenul auto.Poate prin vara voi avea si eu curajul sa ma apuc si bineinteles timpul necesar.
 de pe acum pentru examenul auto.Poate prin vara voi avea si eu curajul sa ma apuc si bineinteles timpul necesar.

Stinu spune:
Stinu spune:
 Buna fetelor !
Off dintii astia ,pupici pentru bebeii carora le ies dintii si pentru cei fonfaiti si sa speram ca pana in week-end o sa fiti ok cu totii si copiii fara dureri si parintii odiniti .
Si la noi e o vreme ingrozitoare !Sper sa vina primavara mai repede ,dar pe bune nu sa ne amageasca iar .
Iustina