Banii CIC-nu vrea sa-i dea Posta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Eu am primit azi banii pe ianuarie si februarie.
Postasul mi=a spus ca va veni cu banii de CIC in jurul datei de 15 a fiecarei luni sau mai devreme si daca nu ne gaseste acasa ne lasa aviz. Alocatia o voi primi pe 23-24 a fiecarei luni.

Fetelor eu nu am primit nici o decizie de CIC. Oare va veni mai tarziu?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cred ca or sa inceapa sa soseasca si deciziile, a mai primit azi si o prietena de-a mea. De aia am si scris pe aici, eram curioasa daca au mai ajuns undeva.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

aissa la ce oficiu ai fost?
eu am vorbit cu diriginta oficiului 7 si am mai vorbit si cu o cucoana de la un nr scurt de pe site-ul postei si am inteles ca nu am alta sansa decat sa astept ziua programata pentru blocul unde locuiesc, desi banii vin in 14 in oficiu eu ar trebui sa-i primesc in 22 si am inteles de la mama ca postasul are niste aranjamente in bloc si incepe cu scara 5 si nu scara 1 asa ca se pare banii vor ajunge in 24. Si pot spune ca si voi ca nu am mai vazut banuti de prin decembre.
Ce facem!!! sau mai bine zis ce putem face in aceasta ingrata situatie? Cred ca ar trebui sa aflam dupa ce norme interne lucreaza cei de la posta si apoi sa mergem la OPC daca mai avem ce reclama.
Ca si voi nu o data m-am lovit de pretioasele salariate ale postei dar legat de banutii CIC am primit raspunsuri amabile si destul de la obiect.
mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Cristina la OF.69 sunt eu. Intr-adevar chestia cu aranjamentul mi-a amintit-o si mie diriginta cand am fost la ea prima data.
Eu zic sa mai incerci. Mie vineri mi-a zis ca nu are cum sa mi-i dea mai devreme ca fac scandal pensionarii daca nu le vin banii la timp, sa astept programarea. Eu i-am zis ca nu e normal sa stea banii mei la ea si mi-a zis sa incerc pe marti-miercuri. In fine, ieri m-am dus si i-am zis ca ea m-a chemat sa imi dea banii. Asta e, recunosc, am fost tupeista. Dar sa stii ca prietena mea, la acelasi oficiu, a fost azi, i-a zis diriginta ca blocul ei e programat pe 21 dar in cele din urma i-a dat si ei banii.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by aissa

Cristina Mie vineri mi-a zis ca nu are cum sa mi-i dea mai devreme ca fac scandal pensionarii daca nu le vin banii la timp, sa astept programarea.

asta e culmea!!! adica EI is mai cu mot (nu vreau sa fiu nepoliticoasa), au dreptul sa faca scandal si noi nu?? de ce nu pot supravietui cu "aer", ca si noi, asteptandu-si programarea!? daca alocatiile, pensiile si CIC-ul au acelasi statut, apai sa stea si ei frumos la rand cu toata lumea... sau noi suntem mai tinere si trebuie sa avem rabdare...
si revin cu intrebarea, banii vin cu mandat postal?? ca, daca da, ar trebui sa ne instiinteze la cutia postala c-au venit!
poate posta e acoperita de perioada aceea specificata, dar nu este normal ca, o data sositi, banii sa stea la posta.

ca o paranteza, de cand stau la adresa asta, toate recomandatele mi le luam de la posta... gaseam fluturas in cutie, pt ca ii era postasului LENE sa le care dupa el. brusc, cand e vorba de bani, VINE! ei uite ca prefer sa-mi mentin antrenamentul, vreau sa ma duc la posta, sa stau o ora la coada, si sa-i iau pe 8, nu pe 24!

ps. sper sa-i primim cat mai repede in cont

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Buna seara!

Revin sa va spun ca am primit ieri, pe 15 si alocatiile pentru copii si indemnizatia si postasul mi-a spus sec ca de acum incolo asa se va intampla....desi banii vin pe data de 8-9 ale fiecarei luni.
Astazi pe data de 16 am primit si decizia de plata si cum spunea aissa acolo este trecut ca termen de plata 8-25 ale fiecarei luni, deci posta romana ar avea acoperire sa spunem....si totusi raman si eu cu intrebatul....ce s-a intamplat cu banii nostri in perioada 9-15, pana sa ajunga la noi? Nu e un abuz faptul ca posta s-a folosit de ei gratuit timp de o saptamana??????? Intreb si eu asa.....

Denisa,copilul Alexandru si bb Luca

Mergi la inceput

Din cate am inteles au o conventie. Probabil posta a acceptat aceasta functie in plus cu acest amendament sa aiba o perioada in care sa jogleze platile.
Cu pensionarii ideea era ca cica vin si fac scandal, ca daca nu vine postasul in ziua in care stiu ei ca vine ii acuza ca se duc in alta parte unde le da spaga. Si ma intreba pe mine diriginta de ce le dam spaga la postasi.
Banii vin cu acelasi fel de fluturas ca si alocatiile, ca si pensiile, deci nu e mandat. Si cum alocatiile se platesc esalonat, s-a decis plata CIC tot in acelasi mod. Ce m-a deranjat pe mine a fost faptul ca avand in vedere ca suntem atatea care nu luasem bani de 2 luni era mai uman sa ni se faca plata noua luna asta inainte de cele care deja luasera. Nu cred ca la nivel de oficii postale era asa o balamuceala daca achitau intai cupoanele de 16 milioane in loc de 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

au ajuns azi si la mine banii pe febr., dupa ce ieri m-am intilnit cu postasu' si mi-a zis sec "n-am bani". oare cind vor intra in conturi?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Buna mamici,
si eu sunt neagra de furie...inca nu av venit banii pt CIC....a spus tampita de postarita ca numai luni ii aduce...pai ce e asta?????de ce luni si nu astayi?(hmmmm....ca sa nu-i cheltui in weekend).
Daca vom ramane cu Posta Romaneasca...tot asa va fi. Nu poti sa-ti faci nici un plan cu banii astia gen: platit rate la banca cu date limita samd.
Deci, intrebarea mea este :Cand putem primii banii pe card? Eu am inteles ca in 2-3 luni vor stabilii astia de la Minister bancile cu care vor lucra si totul va fi ok....Voi ce mai stiti de asta? Ca eu de POSTA is satula.

Mergi la inceput