N-am curaj sa conduc..........
Raspunsuri - Pagina 5
tumpi spune:
Ancuta, urca-te fara frica la volan si singura daca vrei.Si mie imi place sa merg singura.La inceput mama ma batea la cap(ca deh, eram tinerica rau cand am luat permisul), apoi vai de mine cand am ramas in panta si mi s-a oprit motorul , ca deh atunci ma batea la cap husbendul( a fost singura data cand am ramas asa,desi drumul ala l-am facut de mai multe ori).Da acu prefer sa merg singurica ca-i mai bine.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA
Mica-mica spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Se conduce haotic in Bucuresti. iar lamaia din geam, nu impresioneaza pe nimeni. Iti taie calea, te claxoneaza...
Mare dreptate ai!!!
Ma gandeam sa-mi fac o lamaie mare,de hartie, dar deageaba.
Fereste-te de taximetristi si RATB-isti , sunt cei mai rai .
Si barbatii....care dau flash-uri si claxoneaza cand inca este rosu la semafor ...sau incearca sa te faca pe interior...
Bafta multa !
Anca Wish spune:
Am vazut intr-o dimineata o lamaie imensa intr-un parbriz. Nu parea din hartie. Era haioasa. Nu stiu daca ai voie sa pui alte dimensiuni in geam
Eu as pune o hartie pe care as scrie "partieeeeeeee".
Iliuta, sper sa nu te superi ca facem glume la subiectul deschis de tine. Iti doresc sa gasesti curajul necesar (asta-mi doresc si mie) si sa devii o Schumacher (nu stiu daca asa se scrie).
anca...SIGUR intr-o zi
CristinaT spune:
Nu ai voie sa pui altceva in geam. Si eu aveam acceasi senzatie, semnul sa fie cat mai are. Acum sunt multumita de dimensiune, numai ca nu cred ca o sa o scot mai devreme de 1 an si jumatate. Chiar azi, trebuia sa fac dreapta, cred ca am intarziat o secunda, pentru ca in momentul cand m-am pus in miscare am vazut un nebun care ma depasea prin dreapta (?!) si facea tot felul de semne. A disparut apoi cu vreo 100/ora in criza....
iliuta, ce-ai facut???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
do-mi-so spune:
draga mea....."esti femeie,deci poti"! hai sa fim seriosi......ce dumnezeu,dak noi nu avem grija de noi nu are nimeni....inbarbateaza-te....si treci la volan. primele zile va fi mai greu...bafta.
iliuta spune:
Anca cum sa ma supar????Mi se pare normal sa glumim.Hai bafta la iesitul pe strada, sa ne tragi si pe noi dupa tine.
Cristina, nu am facut nimic. Masina mea e intr-un garaj intr-un poligon, unde o lasa sotul cand pleaca in cursa( pe camion). Mi-a zis ca in momentul in care eu vreau sa conduc, imi iau garaj aici langa casa si merg eu sa-l duc si sa-l aduc, sa pot avea masina acasa..............dar mai este ceva pana atunci.
Eu as vrea o masina mica, mica, mica pt. mine, sa nu-mi fie frica c-o ating de ceva, sau s-o parchez, si daca se poate destul de veche, sa nu ma gandesc nici c-o zgarii......
Mihaela
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Cand am condus prima data cu cineva in masina,mama mea, i-am pus centura de sigurantza si i-am spus:"orice ar fi sa nu scoti un sunet" ;o stiu pe mama fricoasa rau de tot si cand se sperie cateodata scoate un "hiiiiiiiiiii" de iti sta inima in loc.
Stefania 20 + si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
si mama tot asa e.. cand scoate un 'iiiiiiiiiii' de`ala imi sta inima in loc si sunt cat pe ce sa provoc un accident.
Nu acum serios vorbind Mihaela, eu cand am inceput sa fac scoala de soferi am dat peste un instructor tare mistocar care m-a inhibat in asa hal, incat dupa 7 sedinte habar nu aveam sa conduc. In fine dupa aia mi-am luat banii inapoi ca platisem integral scoala si am gasit un super instructor.
Pe urma eu incepatoare fiind ma uitam in intersectie la Piata Iancului de la geam si ma intrebam in sinea mea Oare voi fi si eu vreodata capabila sa conduc, sa pot conduce acolo in traficul ala nebun? Si raspunsul a venit curand. Da am putut si inca cum, mai abitir ca unii baieti Desigur la inceput a fost greu, am condus cu baiatul langa mine in jur de o luna. In perioada asta am fost cat pe ce sa fac vreo 2 accidente naspa, daca nu-mi zicea sotul: 'Baby, STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!' M-a lasat in cele din urma sa iau masina singura cand am ajuns la nota 7. A inceput de nota 2 sau 3, nu-mi mai aduc bine aminte. Uite cum a functionat metoda lui: faceam ceva bine adica o parcare sau o manevra oarecare, mai imi ridica nota de ex: 0,2 sau 0,5 in functie de dificultatea manevrei, in cazul in care faceam o manevra gresita scadea din nota deasemenea in raport cu gravitatea greselii. Cand am reusit sa ajung la nota 7 am fost libera sa iau masina. Desigura ca mi-a fost si mie frica la inceput sa conduc, insa stii de ce? Pentru ca nu eram sigura de ce trebuie sa fac in urmatorul moment, nu eram sigura pe mine. In scurt timp tot ce era un cosmar la inceput, a devenit floare la ureche. Dar am condus destul de mult in super traficul din Bucuresti. In prezent sa conduc in Olanda mi se pare plictisitor
Si inca o faza. Am o prietena ffff buna. Ea si-a luat permisul in Romania si l-a schimbat in Belgia. Insa venind aici si trebuind sa conduca i-a fost foarte greu si a fost de asemenea tematoare, de aia o perioada de timp a codus numai cu mine sau cu sotul ei langa ea. Insa mai mult cu mine, sotul ei neavand prea mult timp la dispozitie. Si vreau sa iti zic ca din fata aia tematoare si de la inceput sa vezi ce s-a schimbat. Are un curaj mama mama si conduce super acum. Si asta intr-o perioada foarte scurta de timp!
Morala: eu cred ca tuturor le e frica sa conduca la inceput, in timp intr-adevar unora va continua sa le fie frica(pentru ca nu sunt facuti sa fie soferi), insa altii vor iubi sa conduca. De ce nu iti dai tie sansa de a vedea in ce categorie te incadrezi?
Bafta multa!
Mello motanelul iubit
iliuta spune:
Daaaa, asa e Carmita. Si daca descopar ca fac parte din cei care nu sunt facuti sa conduca??????
Vad eu..................
Mihaela
numeioana spune:
Am permis de 4 ani, inainte sa ma urc la volan credeam ca nu sunt in stare si imi era chiar frica. Dupa ce am luat permisul, a doua zi m-am urcat singura la volan (aveam niste emotii!!!) si am mers prin oras. Cateva luni la rand mergeam de nebuna prin oras numai ca sa exersez. Cand conduci trebuie sa fii sigur pe tine, sa ai curaj si sa stapanesti atat masina cat si regulile de circulatie.
Eu una sunt linistita cand ma urc in masina cu sotul meu (el la volan), dar si cu tata. N-am nici un stres, insa tot mai in siguranta ma simt daca conduc eu. Si sotul meu nu mi-a facut niciodata observatie la volan.
Eu una cred ca nu toata lumea poate si ar trebui sa conduca. Poate ca vi se pare o rautate, dar asta e parerea mea. Mai intai trebuie sa stii sa conduci si apoi trebuie sa-ti placa si sa ai inclinatie. Asta daca vrei sa nu lovesti masina la fiecare pas sau sa te injure toti pe strada din cauza greselilor comise.
Ioana