N-am curaj sa conduc..........
Raspunsuri - Pagina 15
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
P-aici se ridica mana sau dau din cap in semn de multumire.
Oana_B
Nu ridic nici o mana de pe volan, dar o sa dau din cap
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andre_ea spune:
quote:
BUCURATIVA CA NU VA TREMURA PICIOARELE cum imi tremurau mie cand m-am urcat prima data la volan, bineinteles singura! Ma gandeal sa trag pe dreapta sa le potolesc ca se impleticeau pe pedale. Cand am ajuns acasa slabisem3 kg!!!! Acum ma feresc de radare deci... SE POATE!
Pai tocmai asta e, ca inca nu m-am urcat singura la volan. Cand voi avea curaj, dau de baut .
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
aissa spune:
Si ce credeati, ca scapati de mine? Am permis de 4 ani, in primul an am condus ceva...singurica mai mult si numai in oras. Din pacate masina era veche si m-am speriat de cateva ori, ultima data cand fiind in panta de la APACA la stop, cand s-a dat verde nu mi-a intrat in viteza 1 si eu concentrata la maneta aia afurisita m-am proptit in ala din spate care claxona disperat. Dar eu nu auzeam nimic . Nu s-a intamplat nimic dar eu m-am ofticat atat de tare si eram asa nervoasa, incat in urmatoarea intersctie am facut la stanga fara sa ii las pe aia ce veneau din sens opus sa mearga drept, am avut noroc cu unul care pur si simplu s-a oprit si m-a lasat sa trec (eu realizasem ceva si ma oprisem in diagonala, ca naiba). Din ziua aia nu am mai condus, o perioada de teama apoi pentru ca am vandut masina.
Luna asta cred si sper ca imi iau masina asa ca am de gand sa iau ceva ore ca sa prind curaj. Va anunt din timp oricum sa va retrageti de pe strazi.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Mica-mica spune:
Vai cat de rai sunt unii soferi de pe RATB .
In seara asta, eram prima la stop,la intersectie, era verde si am plecat,lasandu-i pe cei care veneau din stanga ( in intersectie sa treaca)si cu coada ochiului am vazut in stanga mea un autobuz venind ffff aproape si ff repede... nu stiu cum am accelerat si am plecat...vazand in oglinda cum disperatul le taiase fata celor din spatele meu.
Am simtit cum m-au apucat toate caldurile.. si ma gandeam daca am fost inconstienta...sau am avut reactie..Nu puteam sa dovedesc ca eu am plecat pe verde si el sigur trecuse pe rosu.
iliuta spune:
Dragele mele, vad ca s-a scris la subiectul meu....si eu care credeam ca a murit. Daca trebuie sa merg la un nou capitol........sa stiti ca eu nu stiu cum, asa ca va invit pe oricare dintre voi are placerea sa o faca.
Vad ca voi tot conduceti si conduceti....poate saptamana viitoare sau cel mult in 2 saptamani o sa cumpere sotul meu alta masina.Tot imi zice ca o s-o conduc si eu...iar eu cand aud, vreau sa fug, mi se taie picioarele.Vad ca si voua vi s-a intamplat.Doamne cum admir fetele care conduc!!!!!Oare voi avea si eu curajul sa o fac vreodata?????Bine vreau sa zic, ca asa aiurea conduc.
Olim, Hola amiga.Que tal????
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Elise spune:
iliuta, toata lumea a condus "aiurea" la inceput, chiar si aia care sitn acum zmeii zmeilor - daca perseverezi, din "aiurea" o sa devina bine, nici nu-ti dai seama cind....
La's ca te vedem noi peste citva timp ... o sa-ti aducem aminte de ce ingrozita erai si n-o sa mai crezi!
Elise
andanii spune:
iliuta eu asa am gandit inainte de a ma urca la volan: nu se paote ca x si y sa conduca si eu sa nu pot, ce eu sunt mai fraiera decat altele?
si inca o precizare, am urcat la volan din prima clipa singura fara sot, fara prieteni, copilul da ca trebuia sa il duc de colo colo, abia dupa vreo luna cand deja eram obisnuita cu masinuta , am mai luat si pe altii cu mine si atunci deja nu mai aveau ce critica
ANDANII
carolinah spune:
Eu am carnet din 1994, dar pana in 2001 nu am condus deloc. In 2001 am cerut la interviu masina de serviciu (stiind ca altfel nu voi conduce niciodata). Mi s-a zis, OK, primiti. In prima zi de serviciu seful meu ma ia de mana si imi arata pe geam o masina luuuuuunga, imeeeeeeeeeensa , imi da cheile si actele si succes! Sa fac pe mine de frica, nu alta...
O saptamana a venit barbatu-meu cu mine dimineata si seara. In prima zi, la primul stop am stat 3 stopuri ca mi se oprea motorul. O luna am mers numai pana la serviciu si inapoi...
Nu am lovit niciodata vreo masina (am condus cred ca 10 pana acum) si merg pe strada "ca nebuna" ca sa imi citez un coleg! Asa ca vezi tu... se poate, sigur ca se poate.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
elyzeee spune:
Dragele mele,
Le felicit pe cele care conduc si le inteleg pe cele fricoase. Si eu am o experienta asemanatoare: am facut 1/2 din scoala in 2001, instructorul mi-a dat cateva bete peste degete si peste picioare si am renuntat. Acum un an, mi-am luat inima-n dinti si am facut din nou scoala cu un instructor in varsta foarte intelegator si incurajator. Am luat carnetul din prima si... gata! De atunci a trecut aproape un an si eu nu am condus decat de cateva ori, de fiecare data insotita de sora mea care desi nu ma certa, transpira neincetat pe scaunul din dreapta, de tatal meu care tipa tot timpul ca am nu stiu ce tic, ca nu merg cu viteza constanta, ca nu fac, ca nu dreg... si de sotul meu care are cutie automata la masina (f usor de condus), dar care ma stresa la fiecare gropa. Punctul culminant a fost cand am condus masina soacrei mele cu sotul meu care s-a dat jos din masina tipand ca habar n-am sa conduc si nu intelege cum am luat carnetul.De atunci (toamna anului trecut) nu am mai indraznit sa urc in masina nimanui si mi-e din ce in ce mai frica de condus cu sau fara insotitor. Ideea este ca vreau sa-mi iau masina dar tot nu imi pot depasi frica de circulatia asta nebuna din Bucuresti.
Totusi dupa condus cu cineva in masina, cred ca cel mai bine este singur in masina personala , fara insotitorul care sa tipe ca-i strici masina. Eu o sa incerc cu singuranta cand o sa-mi iau masina in perioadele in care circulatia este mai redusa si in zonele pe care le cunosc foarte bine. Acest sfat vi-l pot da si voua - fricoaselor. Plus de asta, ma incurajez spunandu-mi ca, daca toti tractoristii, manelistii si blondele de 18 ani conduc fara probleme, eu , care sunt o desteapta si o frumoasa , cum sa nu pot?!
Eli