N-am curaj sa conduc..........
Raspunsuri - Pagina 12
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by ancamironiuc
Mai e un banc cu femeile la volan.Nu stiu daca ar trebui sa vi-l spun...Ne cam ataca pe noi femeile
Sunt curioasa? Oricum mai rau decat injuraturile taximetristilor nu poate sa fie!
ANCA si EMA
A, nu! Pe aia nu-i intrece nimeni
De fapt e o zicala: se spune ca barbatzii sofeaza iar femeile "shoferesc" (sper ca s-a intzeles aluzia)
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Anca Vlad spune:
Uite ca m-am gasit eu exceptia! Sunt soferita de ianuarie! Dupa 2 ore de cand mi-am scos permisul am urcat in masina (o aveam deja!!!) singura si am condus in fiecare zi de atunci (am vreo 2500 km) numai in oras, inca nu am iesit in afara decat putin (300 km) dar urmeaza.... Frica nu mi-a fost niciodata, desi am mai trecut prin situatii delicate, e drept ca am luat multe ore suplimentare, nici nu am luat examenul din prima (singura frica a mea era de politist, mi se taiau picioarele cand il vedeam ca vine cu dosarele), dar acum sunt constienta ca a fost mai bine asa, am mai exersat si mi-a prins bine. Oricum nu aveam cu cine sa merg in dreapta, din tot familionul numai eu am carnet! Asa ca Fetelor curaj!!!
iliuta spune:
fETELE AM INCERACAT SA CONDUC INTR-O SEARA CU SOTUL MEU IN MASINA....................am ajuns intr-o intersesctie si n-am oprit la stop....bine, era ora 2noaptea, si iesisem de la serviciu.Oricum sotul meu mi-a zis ca n-am nici o treaba cu condusul.....de saptamana viitoaare vreau sa incep sa fac niste cursuri. De unde D-zeu sa-mi fac curaj??????????
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Oana spune:
Iliuta, pai ti-ai ales gresit momentul sa te urci la volan, la 2 noaptea de la serviciu obosita! Niciodata sa nu te urci obosita la volan si mai ales atunci cand esti incepatoare. Mai incearca, dar sa fii in forma si nu te mai uita in gura sotului ca el oricum tot aia o sa iti zica.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Anca Vlad spune:
quote:
Iliuta, pai ti-ai ales gresit momentul sa te urci la volan, la 2 noaptea de la serviciu obosita! Niciodata sa nu te urci obosita la volan si mai ales atunci cand esti incepatoare.
Mai mult decat adevarat! E foarte necesar sa poti realiza cand esti capabila sa faci asta si cand nu! Si sa nu supralicitezi niciodata, mai ales la inceput! E suficienta o clipa de neatentie si se poate produce dezastrul. De doua ori am lasat masina unde o parcasem si m-am dus acasa cu taxiul: prima data ma simteam foarte rau, ma durea capul si ameteam, deci era riscant, a doua oara picam de oboseala si chiar daca era noapte si relativ liber am preferat sa nu risc. Oricum e mai ieftin taxiul decat o reparatie la masina sau, mai rau, decat o reparatie la propria persoana!!!!
Anca Wish spune:
Eu am lovit masina in parcare. Era un stalp mic si nu stiu cum naiba am dat cu bara din fatza si s-a strambat o aripa. Sunt chiar proasta. Am niste nervi...
Nu mai pun piciorul pe ea. Tico asta al meu e din carton, cred, iar eu sunt Mama Fraierilor.
anca...SIGUR intr-o zi
iliuta spune:
Da, asa e, eram super obosita, si emotionata. Si nu numai ca n-am oprit la stop, ci am accelerat tare sa ies din intersectie..............
Cat despre sot, mi-a zis ca pot sa fac si 3 scoli de soferi ca nu o sa conduc niciodata, ca n-am nici o treaba cu condusul....
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
mieke spune:
Aceiasi frica de masina am avut-o si eu pina nu demult.In 9 ani de cind am carnetul am condsu de doua ori,cu sotul linga mine si am jurat ca nu ma mai urc la volan.Acum am un copil pe care trebuie sa-l duc la cresa ,am inceput serviciul asa ca masina este necesara.Mi-am luat inima in dinti,o masina mica mica pentru oras si de o luna conduc in fiecare zi.
Mica-mica spune:
Anca nu mai spune asa ...cum sa nu te mai urci la volan . Sotul meu , care are de 10 ani carnet si conduce zilnic, a lovit la fel un stalp in parcare,si a infundat usa, ca nu l-a vazut, deci...se intampla si la altii cu experienta.
Eu sunt de principiu "un sut in fund e un pas inainte "
Si cand ne vedem in trafic ?
tumpi spune:
mai Ancuta, cum sa nu te mai urci la volan, oricum i se poate intampla, mai ales daca era un stalp micut pe care sa nu-l vezi din masina.Al meu a dat cu spatele intr-o bara si a infundat bara din spate , asta e, se intampla si la case mai mari.Asa ca la fel cum a zis Mica-mica "un sut in fund, un pas inainte".
Iliuta,daca nu ai sa incerci sa te detasezi si sa-ti iei inima in dinti sa conduci fara sa-ti fie frica atunci nu rezolvi nimic.Tu prea pui la suflet ce-ti zice al tau sot si nu faci decat sa-i dai apa la moara ca tu nu esti facuta sa fi sofer.Nu te supara pe mine,dar daca tu simti ca esti in stare fi mai indrazneata si dovedeste-i ca se insala.
Bafta la condus fetele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
2+1