Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
Ati vazut a inceput fuga taman cand a aparut miss GYM ![]()
Pupici si spor la citit! 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Denisam spune:
Irina- ce fugi asa cum am aparut si eu de la gym,si al tau oricum le doarme, eu si asa am la dispozitei doar juma de ora pina vine dragos de la sala si apoi ne pregatim de baitza la DOPUL nostru cel mic-asa ii zic ca de vreo 2 ziel cerseset cam des suzeta asta, nu stiu de ce, acuma ma fixeaza ca am schimbat-o de kk si e doar cu mien, e ain buncer eu sa mai schimb 2 vb cu ea.
Moni si sora lui DI nu vrea sa stea pe burta mai mult de 2-3 min!Nu stiu ce sa ii fac..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DIANA a rezistat la vreo trei poze pe burta ca la urmatoarele deja urla 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
DENISA am plecat si eu,poate doarme Diana pana dimineata la 9 ... am inceput sa visez ...
Mai intra maine si mai devreme!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

bebeianfeb spune:
Am deschis capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71125" target="_blank">Scutece 8
Denisam spune:
MONI- pai eu merg la GYM la ora fixa mai cand e la voi 12.15- pina la 1.15, de asta e ora deocamdata, poate duap ce pleaca mama sa o schimb ca treb sa ma dau dupa Dragos si eventual vecina.Cate ore doarme Diana noaptea legate?Pupicei si somn usor!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
Ursoaica spune:
Fetelor am deschis capitol nou dar tre sa inchideti aici si sa intrati de pe pagina principala deoarece mesajele sunt moderate.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Denisam spune:
Noapte buna Ursu si multumim de capitol si Moni somn usor!
MA duc sa pregatesc si eu baitza!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea