Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
teolinda spune:
Atunci sa punem si noi IRINA poze cu p*** lici ca sa atragem gagicutzele![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Irina serialul s-a terminat de mult.
Pai pastaia imi aduce aminte de desenele frumoase pe care le vedeam cand eram mica si de povestea lui Neghinita. Asa ca eu am o viziune frumoasa in legatura cu pastaia.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinadum spune:
EI pai iti dai seama dc le mai aratam dotarile la gogosar si papanas ne dau astia afara de pe dc . Pai nici nuincap in poze asa mari sunt
teolinda spune:
MONI - baga abdomene si "laterale" sa topesti grasimile de la aripioare.Ca sa nu scapi de pulpe.. sa nu te bagi la alergare
.
IRINA - vezi ca GIO a zis ca n-ar fi blonda totusi... iar pe Marcolino parca o aud maine ca il face calugar![]()
LILIANA
si
monica70 spune:
URSULINA aia-i patura toata ziua,nu prosop
Si deasupra fundului a avut o pata ca o vanataie,am citit ca se numeste "pata mongoloida" apare frecvent,acum vad ca a disparut,a ramas o zona mai alba putin decat restul pielii.Ai vostri n-au avut pete?
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
IRINA si-asa cu ce subiecte avem noi aici... in curand cred ca ne dau afara...
LILIANA
si
irinadum spune:
Teo pana il face pe el calugar ma face pe mine vrajitoare.
Al meu are o pata la ochi care cica trece . Un semn mic rosu care se accentueaza cand plange.
Ursoaica lasa viziunile cu Beghinita ala si pastaile si zi-ne cum sa slabim dar in meniu sa avem cartofi prrajiti . Si niste mujdei nu strica.
teolinda spune:
MONI - eu una nu am auzit de pata asta.. si papanasul meu nu a avut pete asa ca habar nu am.
ANAAAAA - iar mananci sau stai pe tron?![]()
LILIANA
si
monica70 spune:
TEOLINDA
cum ar fi sa bag laterale in timp ce fug?????
Iar cu subiectele am avut si vremuri mai glorioase si nu ne-au exilat astia,asa ca dat-ii inainte! Asteptam poze cu dotarile - fatza si lateral.Cine face clasamentul? Gagicile participa eventual la licitatie!
MONI si
DIANA (01.01.2006)