probleme cu testele de sarcina

Dragi colege aspirante,
Ca introducere, am deja un ingeras de 3 ani si doua luni, si de vreo 2 ani ne tot straduim sa-i facem o surioara sau un fratior. Si prima sarcina a venit destul de greu, iar a doua se lasa si ea asteptata.
Concret, trebuia sa imi vina ciclul pe 5 martie, nu a venit, dar asta nu e o mare surpriza, ca de la ovarele mele polichistice imi vine cam haotic. Pe 8 martie mi-am facut un test de sarcina (Barza), cat se poate de clar negativ. L-am lasat aproape 12 ore, de nebuna, si tot nu a aparut a doua liniuta. Sambata, pe 11 martie, mai fac un test (Ozone, ca numai de asta aveau la farmacie) si imi apare si a doua liniuta, destul de pala, dar vizibila (cand am facut testul care mi-a confirmat sarcina cu Denisa, a doua liniuta era de fapt mai stearsa decat asta, plus ca a aparut dupa mai mult de 10 minute). Pentru confirmare, mai fac un test duminica dimineata, de data asta Femina, si se vede parca accentuat a doua liniuta, dar apare destul de tarziu (cam in 7-8 minute).
Buuun, acestea fiind zise ne apuca o mare bucurie si sarbatorim ca atare. Spre seara insa, il pune pe sotul meu sa mai ia un test, de data asta mai scump, Clear Blue, ca sa fim siguri, siguri. Il fac pe loc si
nici urma de a doua liniuta. Mi s-a facut instantaneu rau si m-a luat cu plans.
Pot sa greseasca doua teste diferite chiar asa? Voi ce credeti? Oare era prea tarziu seara sa fac testul, cu toate ca scrie pe prospect ca se poate face la orice ora? Sau pur si simplu Clear Blue este singurul serios si nu sunt gravida. Imi fac maine oricum un beta Hcg, dar turbez pana iau rezultatul. Alt test de urina nu mai fac ca o iau razna.
A mai patit cineva asa ceva?
Raspunsuri

bubuleana spune:
Aniast: te inteleg perfect!!! si eu sunt in aceeasi situatie: am facut sapt trecuta un test Clear Blue = clar negativ! sambata si duminica am mai facut 2 teste ozone, amadoua cu a doua liniuta foaaaaarte vaga si stearsa dar exista!
nici eu n-am idee care e situatia exacta insa se pare, din ce am citit pe forum, ca clear blue este cel mai bun si fidel! acum nici eu nu stiu... mie inca nu mi-a intarziat asa ca mai stau cumintica pana la data la care trebuie sa apara CM si doar daca nu vine fac testul de sange
oricum eu cred ca la tine e cu ochisori, mai ales ca ti-a intarziat atata!!!
bubuleana

Avalon spune:
Danais, ma bucur mult ca ai venit printre noi, aspirantele! Am citit POVESTEA TA de succes cu sufletul la gura prima data cand am intrat pe acest forum, m-a impresionat mult!
Iti doresc din tot sufletul sa reusesti si de data asta, in curand Denisa sa aiba un fratior sau o surioara!
Despre testele Femina pot sa-ti spun ca sunt niste teste foarte proaste calitativ... m-am 'fript' si eu din pacate cu ele... dar cine stie? Poate ca au fost facute prea devreme?
Cel mai bine e sa faci testul de sange. Eu tin pumnii!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

ceciserban spune:
Fetele ma bucur mult ca s-a deschis acest subiect.E foarte interesant.Eu am patit-o cu un test Barza chiar inainte de FIV-ul din toamna.Era clar slab pozitiv.Si ca sa fiu sigura am facut un Clear Blue si era clar negativ.Am facut si bhcg si era 0.Concluzia mea e ca testele de proasta calitate nu sunt relevante.
Sau ma mai gandeam la o teorie.Cum eu am facut testele la diferenta de o zi ma gandesc ca poate intre timp am pierdut acel embrion deja existent in uter.Ca poate nu a fost suficient de puternic sa reziste si atunci de aceea nici prima data testele nu ies f.clar pozitive.
Bine astea sunt aberatii de-ale mele dar ce e clar e testul de sange si gata,dar noi ne amaram viata cu teste si iar teste pt. ca spera, ca poate luna asta va fi cu noroc!Eu sincer ma tot gandesc cand o sa incetez cu testele astea pe care le fac la fiecare intarziere mica.
Cred ca pana la bebe nici o sansa,nu mai am scapare!
Pupici si teste pozitive tuturor!
cecilia

danais spune:
Multumesc mult pentru mesaje si pentru sprijin. De acum nu-mi mai fac nici un test din asta ieftin. Interesant e ca eu am o vasta experienta cu testele astea si nu mi s-a mai intamplat pana acum chestia asta. Eu am ovare polichistice si in general am un ciclu cam haotic. Din septembrie anul trecut insa am tinut un tratament care mi-a reglat spectaculos ciclul timp de 6 luni, dar bebe nu a binevoit sa vina. Acum e prima luna cu intarziere dupa aceste 6 luni de ciclu la 28-29 de zile si chiar aveam sperante. Poate totusi este bebe.
Mi-am facut beta Hcg-ul azi dimineata, am rezultatele diseara la 19:30 si va scriu ce si cum. Eu va urmaresc din umbra aproape in fiecare zi si va stiu pe toate aspirantele, si ma bucur pentru fiecare reusita, dar nu prea imi fac curaj sa scriu. De acum incerc sa fiu mai activa la aspirante, ca mi s-a pus pata sa raman anul asta, ceea ce va doresc si voua tuturor.
Avalon, esti o draguta, ma bucur ca ne-ai citit povestea. Sper sa ti se intample si tie minunea cat mai curand. tuturor si teste cu adevarat pozitive la toata lumea, cat mai curand.
Daniela si Denisa

bubuleana spune:
danais: asteptam cu nerabdare rezultatul de la 19.30
chiar sunt curioasa ce test a avut dreptate: cel scump sau cele ieftine... insa eu cred ca ai mari sanse sa fii daca spui ca in ultimele luni l-ai avut la 28-29 zile
oricum ar fi iti tin pumnii!!!
bubuleana

Tabitha spune:
danais: tinem pumnii pt. diseara. In alta ordine de idei, multe fete au avut intarzieri luna asta... LA tine ne rugam ca motivul intarzierii sa fie bebelul.

veronici spune:
Draga Danais eu am facut FIV si bhcg care mi-a iesit clar:sarcina,am repetat aceasta analiza si a avut valoarea crescuta deci sarcina evolueaza si ma mananca undeva si-mi spun: Ia sa fac si un test de sarcina din urina sa ma razbun,sa-mi iasa si mie macar unul in viata pozitiv,sa vad si eu cum arata doua liniute ca de 6 ani numai una mi se arata. Deci cumpar un test Maybe Baby si il execut: negativ !!! Ziua urmatoare (ziua in care am facut al doilea bhcg ) imi ia sotul unul performant Barza-Jet cu 99.99 % adevarat si in primele 3 minute a iesit negativ,mai astept doua minute si mi s-a aratat si a doua liniutza,l-am abandonat in baie si dupa 10 minute mi-l aduce sotul meu si era clar pozitiv,cu doua liniutze cat se poate de visinii !!
Astept rezultatul de la bhcg ca ala e concludent! Succes!
http://photos.yahoo.com/verocika2002

bubuleana spune:
danais: pe unde esti??? spune-ne si noua care a fost rezultatul testului de sange!!! te asteptam cu nerabdare si cu bratele larg deschise!!!
veronici: dar maybe baby nu e test de ovulatie?? sau iar am luat-o eu pe ulei??!!
bubuleana

diana23 spune:
Sa fie ceva in atmosfera? Sa fie o aliniere noua a planetelor? Sa fie luna stramba? De ce sunt asa multe fete carora le intazie? Si mie imi intarzie sunt in a 35 zi si a la activ 2 teste negative. Mi-a iesit din cap cu "fuga la farmacie dupa niste teste ca au trecut 2 zile si n-a venit". Poate dupa 2 saptamani si atunci ma duc direct la doctor.
Va pup pe toate si va tin pumnii si oricum si luna viitoare este o sansa.j