Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim76 spune:

elisor maine clar sa mergi la doctor ! bantuiala asta a ta pe forum, mi-aduce aminte de vremurile cand eram gravida si nu puteam sa dorm din "tz" motive ...
doamne , acum ca mi-am adus aminte, cel mai nasol era ca aveam sindromul ala, restless leg syndrom, am crezut ca era o aberatie, dar chiar am gasit studii clare facute ....a mai patit-o careva ? am avut numai atunci in ultima parte de sarcina, era chiar frustrant ca ma apuca si fiind la volan, vorba aia cu piciorul la pedala, pt cele care nu stiu, e ft nasol sa ti-o ia piciorul razna, sa nu poti sa il stapanesti ...bine ca a trecut, astept cu mare interes viitoarea sarcina cand o fii ....
si elisor, chiar asa , fetele astea sunt leite, cel putin in niste poze chiar seamana mult de tot, freza e identica, acelasi smoc in fatza mai lung decat in rest, si ochisorii si mimica ....chiar sunt curioasa in timp daca o sa mai semene ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_b spune:

Sim76nu stiu ce greutate are Thea dar din poze nu pare sa aiba peste normal deci nu-ti fa probleme si bucurate ca bea laptic.Eu ma chinui de numa cu laptele ca nu-i place si basta daca bea 350 sunt fericita si chiar nu inteleg ca iaurt si branzeturi ar manca tot timpul de fapt numai asta ar manca daca ar fi dupa el.Pediatra mea este la statia de metrou StGeorge deci in downtown nu stiu cat e de departe de tine , tu stai in est pe undeva nu? mie imi convine ca e la statie de metrou ca nu am masina si e relativ aproape ca stau la Eglinton West subway.Eu sunt multumita de ea merg la ea in fiecare luna plus ca daca e vreo problema ma ia right away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Andreea.a!. Sa fii santoasa, sa te bucuri de Eric si mult succes la scoala.

Elisor-ti-ai schimbat cumva fusul orar si noua nu ne-ai spus? Eu glumesc si tu saraca nu mai poti de durere. Sanatate multa!
Aceeasi intrebare mi-o pun si eu. De ce sa nu-i lasam in pace? Dar apoi ii vad pe altii cat de evoluati sunt si ma apuca nelinistea. Sa stii ca Maya sta foarte putin tinandu-se singura de patut si asta numai de cateva zile. Si trebuie clar sa-i arat ceva interesant ca sa uite ca de fapt se tine singura. Cat despre exercitii, inca nu m-a sunat fizioterapeuta sa stabilim o intalnire, dar tipa care a venit mi-a aratat o pozitie de baza care-i lipseste Mayei si care este foarte importanta. Am sa exemplific cu sugubatul de Filip in poza asta, pentru ca nu stiu sa explic altfel. Si mi-a zis ca incerc sa o tot pun in pozitia asta, schimband piciorul. Ideea este sa o invat sa faca niste miscari si astea i se vor intipari in creier ca si miscarile invatate la innot sau cand inveti sa mergi pe bicicleta.
Ma tot intrebi daca pe vremea cand eram noi bebelusi steatea cineva sa fie atent la toate chestiile astea. Noroc cu sotul meu, care este foarte relaxat si zice ca el nu a vazut sau auzit de copil normal care sa nu mearga pana la urma.

Tdi-sper ca Alyssa este mult mai bine. Din fericire nu am avut niciodata problema asta cu Maya, deci nu pot sa-ti dau nici un sfat, doarAlyssei.

Fetelor de pe continentul asta, v-am pus si eu o intrebare legat de produsele organice. Le dati numai produse organice bebelusilor vostri.

Si acum o intrebare pentru fetele din Romania. Spuneti-mi si mie ce scaunele de mancat se gasesc mai bune acolo. Adica de care aveti si daca sunteti multumite. Vreau sa o rog pe sora mea sa-mi cumpere sa am acasa si nu stiu ce sa-i spun. Si la ce magazine se gasesc?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Noroc ca se misca incet DC-ul dimineata de mai apuc si eu sa citesc din urma. Si cum maine nu lucrez pot sa merg la nani mai traziu. Maine merg la serviciu doar in vizita cu Patrick ca avem party cu ocazi Sf. Patrick care e vineri (de fapt sarbatoare mare irlandeza dar care se serbeaza si in Canada). Sambata vin nasicii lui Patrick sa ne betivim iar duminica alti prieteni cu fetita lor mai mica cu 2 zile decat Patrick.

Omustata,intr-adevar sunt o fire mai calma dar asta pana in momentul in care cineva reuseste intr-adevar sa ma calce pe coada, atunci sa vezi. Poate chiar putin prea sensibila mai ales ptr. "jungla" in care traim. Daca esti o fire mai agitata are si partile ei bune - uite cat esti de slabuta, la mine ca sunt ardeleanca calma atarna sunculitele in voie. Imi place mult de tot sa-mi fac multi prieteni si sunt intotdeauna bucuroasa sa-i primesc si sa-i vad.
Am vazut pozele cu Maya si e tare frumusica si dulce, imi place mult de tot cum va dragaliti voi doua. Am vazut ca si voi aveti parchet in casa, cum o protejezi pe Maya de buseli? Cum Patrick a luat-o la picior mi-e asa de teama sa nu se loveasca prea tare. Folosesc puzzele din acela cauciucat sa mai stea pe el dar nu prea ajuta. Si sa vezi de maine ce va fi ca azi cu ocazia Sf. Patrick tocmai i-a cumparat taica-su o motoreta electrica sa o calareasca. Om in toata firea il vedeam cum saliveaza si mai ca ar fi incercat-o daca nu era limitata la 18 kg.
Si de ce spui ca Maya nu sta pe piciorusele ei? Am vazut-o in patut ce bine se sprijina. Lasa papusa mica in pace ca nu e nimic in neregula cu ea, doar ca n-are chef sa fie asa sportiva. Bucura-te inca ca mai e asa lenesa, ca odata ce o ia la picior sau 4 labe s-a gatat fericirea ta si a tuturor lucrurilor din jur.
Produse organice: Patrick in ultima vreme nu mai prea mananca borcanase, dar tot ce i-am dat pana acum au fost organice. In general tot ce ii cumpar lui si ii gatesc este din produse organice. Dar cum nu gasesti chiar totul organic ii mai adaug si din cele obisnuite ca trebuie introduse in alimentatie. Fructele proaspete sunt iarasi numai organice (mere, pere, caise, piersici, banane, kiwi).

sim76, intr-adevar asa cum ti-a spus si OlgaT papuceii (Dr. Scholl's) sunt de la WalMart si sunt super. Eu sunt asa de multumita de ei, sunt moi, cred ca si comozi si mai ales inalti.Vezi ca erau si niste sandalute d efetite mov cu roze tot Dr. Scholl's superbe si tot la acelasi pret.
Lasa mai Simona ca pana se marita va dormi si Thea singura la ea in camera. Mai las-o pe perioada asa si apoi mai incerci. Se zice ca intre 8 luni si 1 an accepta cel mai greu izolarea de parinti. Asta am vazut-o si la Patrick ca nu mai e asa de prietenos cu toata lumea de la prima vedere.
Vreau si eu la cafea cu voi, nu-i cinstit pe mine nu ma invita nimeni

FlorentinaG, ma bucur mult de tot sa aud ca Maya e bine si ti-ai mai luat o piatra de pe inima.

iuliana, ai doua papusi de nota 10. Sa va traiasca si sa va bucurati de ele. Imi plac asa de mult pozele de studio .

Tdi, uf iar nu e bine Alyssa saracuta? Nu stiu ce sa-ti spun ca Doamne iti multumesc am fost ferita pana cum sa trec prin experiente de genul asta. Du-te din nou la doctor sau la spital ca sa nu se agraveze.

Elisor, vezi ca si Bianca vine tare din spate daca vrea ea. O fi prins figura de la Filip. Ce ma bucur ptr. ea si ptr. tine. Am vazut pozele de la intalnire - de milioane - si Bianca si Filip iar comentariile super... Cred ca s-au si v-ati distrat pe cinste. Filip e un strengar mare iar Bia o domnisorica frumoasa foc si care stie ce vrea.
Multumesc de complimente, chiar ca a fost distractie pe cinste la bazin, i-a placut lui Patrick la nebunie. As vrea sa-i iau un instructor de innot cat de curand. Data viitoare ma interesez care e varsta minima ptr. asa ceva.
Nu-ti fa griji ca nu cred ca apucam la Thea ca e Tony mult mai aproape ...
Si mie imi place camera digitala dar nu dau ptr. nimic in lume pozele pe hartie. Asa ca tocmai luni am dus la procesat un CD cu 225 de poze (normal in 2 exemplare si ptr. Romanica) si am lasat $160. Dar asa-mi trebuie daca nu le-am dus lunar si le-am lasat sa se adune.
Ai grija de tine, multa, multa sanatate.

MyGIrl, multa sanatate mamei tale si o recuperare cat mai usoara si rapida. Ce bine ca Alex e bine cu soldul.Nu-i rau ca te-ai tinut de controale ca sa nu mai fi stresata ca nu e in regula.

ICorina, bine ai venit printre noi si felicitari ptr. dintisor.

loreen, imi place regimul tau - vreau si eu sa-l tin poate asa o sa slabesc . Asa-i mai cu diferenta asta de fus orar noi nu ne prea inghesuim in timpul zilei. Macar avem avantajul ca zbarnaie DC-ul la orele noastre. Iar voi aveti romane de citit la cafeluta de dimineata. Dar hai ca daca tu te scoli dis de dimineata si eu prind miezul noptii facem de-o vorbire live.
Mai ce-mi place cum sta Delia tolanita in scaunul de masina.

dadym, am vazut si eu azi ptr. prima data pozele lui Robert. Ai asa o scumpete de baietel si dupa cum vad un mic fotbalist in devenire. Cine stie daca nu v-om auzi de el peste cativa ani.

Mickyyy, ne bucuram ca sunteti bine si ca ai gasit putin timp si ptr. noi.

Fetele cu bebei care nu prea va lasa sa va odihniti noaptea nici nu stiti cat ma gandesc la voi si va doresc ca ziua in care o sa puneti capul pe perna seara si o sa va treziti dimineata fara nici o strigare sa se apropie cat mai repede. Ma mir cum mai rezistati.

Hai ca va las ca e trecut de miezul noptii si fetele de pe continentul asta s-au culcat deja iar cele din Ro nu cred ca va arde de Dc, asa dis de dimineata.
O zi cat mai buna tuturor.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI Stefan David,Daria Ioana,Ioana (Mikka),Ericozaurul(sa-ti traiasca mamica sa fie o frumoasa si o fericita sa o iubesti mult mult ca merita ) si Ben Stefan...

Ha...m-a mancat undeva sa va spun ca a mea doarme toata noaptea de la 7 seara...ei bine aseara cand ne destrabalam mai in toi pe chat cina tipa...Delia...si uite asa a inceput hora pana pe la doua noaptea...de ce s-a trezit ea stie...de ce nu vroia sa adoarma tot ea stie...intr-un final a trebut sa las fetele la destrabalare si sa preiau initiativa ca tac-su nu avea nici un interes sa-si adoarma plodu...am lasat-o in pat la noi pana a adormit definitv si eu binenteles si pe la mijlocul noptii cand am luat picior in gura am mutat-o in patut la ea...La 7 evident ca este fresh...
Azi vreau sa ma duc cu ea la control la dermatolog ca au trecut zilele de gratie sa vad daca mai trebuie sa-i fac ceva ca nu pare sa mai aiba nimic si o dau cu crema pe pipaite ca nu se mai vede nimic...
Si as vrea sa o duc si pe Bianca ca de'...of mor cand ma gandesc la ce-o asteapta...intra in pubertate si are deja cateva puncte negre pe fatza si nu vreau sa o las sa ajunga sa treaca prin ce-am trecut eu din cauza nepasarii parintilor...si cand ma gandesc ca peste prea putin timp va avea si prima menstruatie imi vine sa turbez desi este ceva firesc...insa se dubleaza grijile si problemele...

Tdi ca altceva nu stiu ce sa-ti zic...decat putere si sanatate multa multa pentru Alyssa...

Corina si al tau bebe MIhai ALexandru bine ati venit la noi...sa va integrati repede si hai la povestit...

Ada uf ce bine ca mai treceti pe la noi...felicitari pentru dintisor...felicitari si pentru pasi...si sper mai mama draga sa ne vedem cat mai des si mai repede...ce-mi lipseste vara trecuta...
Si Delia face misto pe fatza de mine cand ii atrag atentia ca nu are voie...culmea ca-mi si arata cui nu are voie si chiar mai nou da si din cap ca nu dar cu mana tot acolo...

Fran saru'mana pentru oferta eu as vrea multe dar crezi ca stiu ce este pe-acolo?!Iar asa sa va zic ce si cum ...nu-mi iese...dupa capul meu as veni pana acolo dar cu cine si mai ales cu ce...ma jupoaie barbate-miu daca ar auzii ce-mi trece mie prin cap...
Oricum daca vedeti cartea de la Vtech cu "Winni the Pooh" aia sigur o vreau ...ar trebui sa fie la standul "Varuna"...
A...eu am scaun de masina de la Bebeconfort "ISEOS Safe Side" fara inaltator,9-18 kg...

Elisor du-te mama draga la doctor (du-te tu si trimite-ma si mie sa ca eu nici acuma nu am fost la controluld e dupa nastere)...neaparat trebuie sa-ti faci o radiografie...poate sa fiei doar un jungi intercostal...sau poate nu...oricum nimic de speriat asa ca nu depasi iar granita dintre optimism si pesimism...
Iar cu factura de gaz hai sa te sochez eu pe tine... 630,22RON ... deocamdata e la posta factura asa ca sa stea acolo pana oi avea eu bani sa o platesc...

Mickyyy cand ai timp este bine venita orice informatie de la voi

Olga eu am un scaun de la Neonato care se descompune dupa ce nu-i mai foloseste copilului in scaun si masa separat...acuma nu am retinut unde stai in tara...dar stiu ca la targ acuma la Bucuresti se gaseste plus o alta gama variata,daca nu la Timisoara ca se muta targul acolo in aprilie...pe un site l-am vazut la 150$...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71308" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (73)

Mergi la inceput