Nunta in Iasi (16)
Raspunsuri - Pagina 26
lgireada spune:
Salutari,
Nusha io propun sa ne mutam dincolo la nasici chiar ti-ai luat rochie de nasha? Sau macar te-ai gandit la vreo varianta? De unde sa ti-o cumperi, etc? Exista pe la noi prin targ ateliere care sa faca rochii unicat? Io una is tare mandra ca voi fi nasha si vreau sa am o rochie superba. Am deja o idee, dar n-am incredere in vreo croitoreasa, nu cunosc nici una buna.
In rest, miresici pe unde umblati?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Salutari,
Nusha io propun sa ne mutam dincolo la nasici
Adica sa ne parasiti??? Pai daca plecati si voi... eu cu cine mai raman aici??????? Ca si-asa vad ca randurile s-au subtiat in ultima vreme...
Darriutza......... ai patit ceva?????????????????
SunSmile................ unde esti???????????????????? Te-au rapit suporterii Rapidului?????????????
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
speranta78 spune:
Fetelor, eu cred ca am inceput sa o iau razna cu nunta asta. Toata lumea in jurul meu are o parere, toata lumea vrea altceva,dar eu nu am chef de certuri si discutii,asa ca le-am zis ca e nunta mea si vreau sa iasa....asa cum o iesi, dar sa fie dupa dorintele mele. Sa-mi tineti pumnii ca dupa Pasti vin ai mei si ne vedem cu totii, cu socrii,etc. Sper sa reusesc sa-i tin in frau pe toti, dar deja simt o durere de cap. Noroc ca ma inteleg cu singurul om a carui parere conteaza...mirele.Va pup.
SunSmile spune:
Ralulita sunt pe aici...numai ca am vrut sa las loc miresicilor! V-am urmarit din umbra! Si cred ca si Darriutza face la fel! Sper sa fie bine, sanatoasa! Mai are nitzel....
Nu m-au rapit suporterii(ma rog, nemeritat cuvant) rapidisti! La cat de putin pot ei( a se vedea manifestarile) nici de rapit o nebuna nu erau in stare!
Pup la fete dragi si spor la pregatiri!
p.s. Te pregatesti de nunta, SPER! Ca altfel "mascatii" scrie pe tine!
Lullita tu ce mai faci? Mai ai 22 de zile! Wow....tin pumnii!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
ralnied1 spune:
Bine ca ai mai dat un semn, ca intram la banuieli deja, SunSmile!!!!!!!!!!!!!!
Astazi am luat casuta pentru nunta! Ne-am dus la Mall dupa invitatii (de fapt sa ne uitam iar la invitatii) si pana la urma am gasit casuta... Ne-a placut, era culoarea care merge pentru sala noastra (rosu-visiniu), asa ca am si luat-o, fara sa mai stam pe ganduri...
Se uita lumea la noi ca la circ... Ne-a costat 350.000 si ne place fff mult... E asa dragalasa...
E si maine o zi!
nushulica spune:
fetelor am revenit a fost super fain frigutz dar bine , ne-am odihnit si ne-am distrat super
cand am timp bag si pozele
o zi placuta tuturor ca e si frumos afara!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
kriss79 spune:
am revenit si eu.Noi nu am facut poze, dar le astept pe ale Nusei:).Vineri seara a fost lapovita,vineri inourat,iar duminica cand sa plecam era super fain si cald..dar a fost fain.
Slaba miscare astazi pe aici..ce faceti toate?
Cristina S.
danangie spune:
Buna fetelor.
Deci sunt in Iasi. Ieri am umblat toata ziua dupa rochie si costum pentru al meu. Costum am gasit......adica inca nu l-am cumparat dar am de unde sa aleg. Dar fetelor, rochie nu am gasit. Nici un model care sa-mi placa. Stiti cumva vreun atelier in care sa faca rochii de mireasa...........dar un atelier priceput???
Multumesc.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
ralnied1 spune:
Speranta, stai linistita! Nu esti singura in aceasta situatie!
Dana, bine ai revenit acasa!
Nusha... poze???
DARRIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti suparata pe mine? TE rog, cel putin sa imi spui, ca sa nu te mai strig disperata pe aici!
E si maine o zi!
lorex spune:
dana..stiu problema..eu mi-am facut rokia la agnes toma-piatra neamt, dar am fost cumva dezamagita de serviciile lor..asa ca, daca dispui de ceva mai multi banuti, iti recomand Casa de moda Nanette.Acolo si-a facut sora mea rokia anul trecut si a iesit faina!Nu strica sa mergi macar pana acolo si sa intrebi cam cat ar costa ce ai vrea tu (poti lua si o poza cu tine..) si apoi.. te gandesti daca merita sau nu!
nu conteaza ce ai in viata, ci pe cine ai alaturi cand treci prin viata!