Nunta in Iasi (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kriss eu nu stiam ca e sens unic acolo ...este de o luna sau cel putin asa ne-a explicat agentul de circulatie care ne-a "ars"
azi ma duc iar la mall sa iau fiecare magazin in parte sa vad tot ce este acolo ca ieri cu sotul nu prea mi-a tihnit...cine mai merge??
copiloi kris ti-a explicat perfect....iar ca sa iesi de pe stradutza mergi tot inainte inspre hala prin spatele bisericii barboi si faci dreapta ca sa ajungi inapoi in podu ros

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Multumesc de raspunsuri.....eu ma gandeam ca "sensul unic" e in sens invers, de la hala, spre Stefan cel Mare si de aia intrebasem cum se vine din Podu Ros.....

Ce griji mai am si eu !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor. Am pus ceva poze la idei pentru nunta. Poate va ajuta la alegeri. Eu mai am 7 zile si ma duc acasa, si abia atunci incepe pregatirea nuntii in adevaratul sens al cuvantului.

RALNIED ce zici de idei? Mi-am dat seama in aceea seara ca ti s-a intrerupt netul, dar eu plecasem.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare..am fost si eu la Moldova..da mie nu prea mi-a placut..poate pentru ca era aglomeratie..si pentru ca ma asteptam ca sus la mancare sa fie mai multi si mancare mai variata...dar sunt sigura ca in timp (dupa ce iau banii de chirie)se va cosmetiza...
Dana interesante idei..mie sala, pentru gustul meu, mi se pare cam incarcata..intrarea in restaurant e superba..la fel si aranjamentul floral de pe Mercedes..primul costum pentru civila e super,daca il faci asa o sa arati de milioane..florile pentru nuntasi eu le prefer naturale..dar oricum interesante idei
Eu ma chinui acum sa caut modele de buchete si lumanari..idei ceva...linkuri?Multumesc de pe acum celor care ma pot ajuta.
Kriss tu ai avut nunta la Onyx,nu?Ai avut peste la nunta?Toata lumea ma avertizeaza cu pestele.Poate ma poti lamuri..si daca mai ai si alte sfaturi pentru mine privitor la restaurant,meniuri ,chelneri..astept un mail sau pm

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LULLABAY dar florile naturale nu se vestejesc?? Cum faceti??

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutare fetelor.
Deocamdata, o saptamana nici nu merg in noul mall pt. ca e aglomeratie. Desi din cate am inteles de pe Dc nu e mare lucru de noul magazin, asa ca nu ma intereseaza.

Lula, la o simpla cautare uite:
http://images.google.ro/images?q=lumanari+nunta&hl=ro&btnG=Caut%C4%83+Imagini
http://images.google.ro/images?svnum=10&hl=ro&lr=&q=buchete+mireasa
Pestele: daca il faci fara oase(pane, gratar,etc..) nu o sa ai probleme cu invitatii si o sa fie apreciat.

Dana: se ofilesc un pic spre sfarsitul nuntii, nu mai sunt proaspete ca la inceput dat tot se merita sa faci naturale. Coditele se pot baga intr-un buretel folosit la aranjamente sau intr-o simpla hartie, cerata care sa mentina umiditate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi faina si o saptamana reusita!
Darria de acord cu tine! Florile naturale, daca sunt aranjate frumos, rezista pana dimineata. Ok, nu mai arata 100% proaspete, dar nici uscate nu vor fi. Cel putin la mine asa a fost!
Succes si pup la fete!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutare fetelor.
Sa aveti o saptamana cat mai placuta si spor la pregatiri miresici.
Cam liniste pe aici............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eu am fost ieri la un gratar in capatul CUG-ului si sunt rupta de oboseala... Incerc sa ma adun, ca azi IAR avem aniversare la servici... Dupa aia se cam lasa linistea pana la ziua mea... Dar in tot timpul asta, eu mai am in particular niste petreceri (sotiorul si mama mea pe 7, de Florii vreo 3 persoane, pe 23 -- sotiorul ca e si George (si socrul e Gheorghe, dar asta nu se pune), pe 25 aprilie cea mai buna prietena a mea (cea pe care o voiam nasa si nu se poate), apoi pe 30 (cand lulla are nunta!) bunicul meu... Ma asteapta o luna plina de evenimente...
Zilele astea am de gand sa ma duc iar la Mall (Tudor) sa vad de invitatii, macar sa dau comanda...
La Moldova am auzit ca a fost mare nebuneala si sambata, si duminica... Asa ca am mai amanat vizita. Vorba lui Kriss: am zis ca sa vedem mai intai daca nu pica din cauza aglomeratiei... Mai ales ca astia au dat vineri artificii si de pe magazin...
Apropos: ati vazut ceva legat de nunti pe acolo? (cum este in Mall Tudor de ex... invitatii, cocarde, chestii de astea...)
O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Uitasem sa va zic: ieri mi-am trimis sotiorul la preotul de la biserica unde avem noi rezervarea, sa il cunoasca si sa anunte ora decisa... Si a vorbit cu parintele, i-a luat si tel. Si a spus omul ca nu ne trebuie nici covor pt biserica, nici nimic in afara de noi, nasi, certificat de casatorie si verighete...
Nici macar nu e obligatoriu sa ne spovedim acolo... Si cu postitul a zis ca atat cat putem, o zi, 2, o sapt, dar e obligatoriu numai daca vrem sa ne si impartasim... Tare de treaba omul asta! Nu degeaba am tinut eu sa facem acolo...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput