Nunta in Iasi (16)
Raspunsuri - Pagina 2
lorex spune:
hey Ralu..la mine o saptamana fara shefi e ca o luna de concediu!..si tu muncesti cand lipseshte shefa?!!
...hey! im kidding!
lorex
ralnied1 spune:
La mine e nasol cand lipseste sefa, ca ea face ceea ce facem si noi. Si absenta ei trebuie suplinita prin munca noastra intensa...
Vrem, nu vrem, asta e, nu avem ce face... Asa e cand lucrezi in presa...
Vera, din cate imi amintesc eu, te-am trecut mai demult de lista... Tu abia acum ai vazut?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
nushulica spune:
salutare!!!lizuca nunta mea a fost la vila renel la ciuperca am fost si am vorbit dar acolo parca incap cam 100persoane ori eu am avut la nunta vreo 220persoanenu ar fi incaput clar...asa ca ralu nu a gresit nik la listutza de altfel nici nu imi imaginez ca ar putea gresi sau uita ceva la ce memorie arenu vedeti ca nu-i scapa nimic??
intreba lorex parca de cale....sunt flori superbe eu cand primesc cale sunt cea mai fericitaam vrut si eu cale la buchet dar nu a fost sa fie nu-mi aduc aminte de ce si atunci am facut buchet din trandafiri cu orhidee....va arat si o poza...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nushulica/detail?.dir=54db&.dnm=a393.jpg&.src=ph
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca sunteti sub zapezi...facem schimb cu fleoshcaiala de aici?
Ralu te simti mai bine?
Lorex eu am avut buchetul din cale, nasa la fel, lumanarile la fel. Si toate au fost naturale...dar eu le-am avut alb-crem, nasa mov(in ton cu rochita) iar pe lumanari le-am ales albe dar deschise...adica nu puiutzi.
Sunt flori...si unele chiar frumoase. Acum daca niste babe n-au avut ce face si au scornit toate bazaconiile, nu e vina lor. Si oricum...daca e sa se destrame o casnicie, nu florile, curcubeul sau elefantul din jungla sunt de vina. Ci chiar cei doi parteneri!
Succes in alegerile tale!
O seara faina, gagici!
vera1981 spune:
Nushulica! Scumpa mea! Dar ce rochie de miresa frumoasa ai avut! Doamne! E superba si iti sta perfect! Unde ai facut-o? Trebuie sa stiu! Te rog...Saru'mana
lorex spune:
suny, frumushica, aveam poza cu buchetul tau de mult salvata in calculator , nu imi mai aduc aminte cum am ajuns la ea...
Fromos buqet, frumoasa rokie (detalii pls), frumoasa miresa! Eu as vrea cale galbene..ai vazut asa ceva? Prin Iasi nu am vazut..numai pe internet..
Nushulica, si io vreau detalii despre rokie!
SunSmile spune:
Da, Lore! Am vazut cale galbene. Si firma care mi-a facut mie buchetele si cocardele are tot felul de cale. Dar e in Bucuresti. La fel si firma unde am facut rochita. Daca totusi te intereseaza iti dau detalii pe pm. Ca nu vreau sa fie reclama. Si multumesc pt aprecieri!
quote:
Originally posted by lorex
suny, frumushica, aveam poza cu buchetul tau de mult salvata in calculator , nu imi mai aduc aminte cum am ajuns la ea...
Fromos buqet, frumoasa rokie (detalii pls), frumoasa miresa! Eu as vrea cale galbene..ai vazut asa ceva? Prin Iasi nu am vazut..numai pe internet..
Nushulica, si io vreau detalii despre rokie!
lorex spune:
da, vreau detalii..
NOAPTE BUNA, FETELOR!
nu conteaza ce ai in viata, ci pe cine ai alaturi cand treci prin viata!
SunSmile spune:
Buna dimineata,
Fetelor sa aveto o zi usoara! Si fara peripetii si nervi!
Lore diseara trimit explicatii.
Acum va pup...
lgireada spune:
Salut,
Sa fie o zi faina, nu ca vremea de afara
Va pupicesc pe toate,
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos