recomandare medic ginecolog Iasi
Raspunsuri - Pagina 2

katthy spune:
RAMSAN FELICITARI prima pe martie. Sarcina usoara si sa te ocroteasca Dumnezeu pe tine si
Eu iti fac galerie
Sophie si eu ti-o recomand cu caldura tot pe Dr.
Mihalceanu Elena. Cel mai bine ar fi ca prima consultatie sa mergi la cabinet iar apoi oricand poti sa mergi la spital (numai sa te programezi chiar si cu o zi inainte).
Pusichet cum stai cu tratamentul?
Succes tuturor
Pe locul unde s-a prabusit o speranta tasneste un nou izvor al sufletului
katthy

gabi25 spune:
SOPHIE si eu merg la d-na doctor Grigore si sunt super multuminta....daca a fost vreo urgenta am sunat-o si a avut rabdare sa ma asculte si sa ma linisteasca. Ce vreau eu sa-ti spun e ca mai are luat un medic ginecolog tot la ea la cabinet, d-na doctor Cojocaru (daca am retinut bine), care inca, nu e asa de aglomerata si la fel de calificata si draguta. O prietena de a mea din Iasi a trecut la ea ca sa poata merge mai des la control in sarcina.....la nastere au fost prezente amandoua.
Acum tu faci cum crezi mai bine pentru tine. Pupici si o viitoare sarcina usoara.30+
Evolutie Daria
Poze

Bianca B spune:
Sophie76 am fost gand in gand, si eu ma gandeam saptamana asta sa postez acest subiect. In iunie vin in RO pt 3 sapt si vreu sa consult un doctor si sa mai fac ceva analize dar cum Bucurestiul e prea departe, eu fiind suceveanca, ma gandisem sa merg la Iasi. Asa, multumita subiectului tau aflu si eu pe unde sa ma duc si la cine sa ma duc.
Multumesc fetelor pentru informatii si sa va vad la gravidute cat mai curand
Bianca

marrycalu spune:
Eu ti-o recomand pe Dr.Mihalcianu,pe mine ma ajutat foarte mult,sa interesat de sarcina mea,sa fie bine,nu am ce sai reprosez
multa bafta33

Darria spune:
quote:
Originally posted by sophie76
Apropos, cind merg la consultatie ar trebui sa mi iau si sotul cu mine?
sophie
Cum vrei tu.
La ecografie pt. bebe sigur poate intra si tati in cabinet(si eu sunt pacienta d-nei dr. Grigore) dar la consultatie nu stiu(oricum te poate astepta pe sala).
Doar prima programare se face cu 2-3 saptamani, urmatoarele se fac dupa necesitati, nu mai dureaza atat.
Un bebitz sanatos cat mai curand

sophie76 spune:
RAMSAN multe felicitari, sarcina usoara si un BB sanatos si voios!!!!BRAVO TIE!!!! Iti multumesc pentru sfat si nu numai pentru atit, mai ales pentru speranta pe care o aduci printre noi.
Am renuntat de tot la ideea de a mai merge la d-na doctor Stratan, mi-am pastrat programarea deocamdata la d-na Grigore dar ma gindesc sa merg poate chiar week end ul asta in Iasi la d-na doctor Mihalceanu.
Odiseea mea cred ca va incepe cu adevarat abia dupa consultatie si dupa analizele pe care le voi face cind, probabil, voi sti care-i hiba (daca exista, desi eu sper sa nu fie, cel putin nu prea mare).
Daca ma mai suportati , va voi tine la curent
MORENA, spune-mi te rog, tu ti-ai facut analize in BT? E posibil sa fiu o victima a 'radio sant', dar eu am auzit ca nu se pot face toate analizele necesare in Bt si cele care se fac nu sunt tocmai din cale afara de exacte, acesta a fost unul dintre principalele motive pentru care m-am indreptat spre Iasi.
Pupici si multa bafta la toata lumea
sophie

morenaA spune:
Eu, de exemplu, mi-am facut testul Papanicolau in Bt, insa buletinul de analiza e din Iasi (mi-a spus doctorul ca trebuie sa astept cateva zile rezultatul pt ca trimite analiza la Iasi), deci s-ar putea si la alte analize sa procedeze la fel pt ca el lucreaza cu un laborator de analize din Iasi.

morenaA spune:
Saptamana viitoare o sa tarai cu mine la dr. o prietena care are un an de cand si nimic... Te tin la curent cu ce analize o sa-i dea sau o sa-i spuna, OK?

ramsan spune:
Dragelor, bine v-am regasit.
Katty si Sophie sunteti niste scumpe si va multumesc pentru sustinere. sa va ajute si pe voi Dumnezeu sa aveti BBele pe care il doriti. Chiar ma faceti sa ma simt speciala, pentru ca voi sunteti foarte speciale.
Pusichet, ajuta-ma sa am si eu PM pentru ca sunt incepatoare si nu prea stiu cum . Povestea mea este cu multe suisuri si coborasuri dar niciodata nu am renuntat sa sper ca intr-o zi va fi bine si pentru mine.
Sa fiti iubite si curajoase, asta va urez.
Ramona 6+
Speranta moare ultima.

sophie76 spune:
Draga RAMSAN ai perfecta dreptate, principalul ingredient este speranta, si trebuie sa recunosc ca si eu sunt convinsa ca in cursul acestui an voi ingrosa rindul alaturi de voi toate; sper ca nu ma voi dezumfla dupa ce voi fi mers la consultatie si voi fi facut ceva analize (deci aparent e o incredere bazata pe un soi de ignoranta sau chiar naivitate).
MORENA si multa bafta atit tie cit si prietenei, ti-am fi recunoscatoare daca mi-ai spune cum vor decurge treburile pentru prietena ta, mai ales ca e intr-o situatie similara cu a mea, si eu tot de vre un an
, fara rezultat si de aia am hotarit sa facem niste investigatii; mai greu a fost sa mi conving sotul ca o sa trebuiasca ,foarte probabil, sa faca si el o spermograma sau ceva de genul asta, desi sotul meu e o persoana foarte deschisa si flexibila,mi-a trebuit ceva timp pina sa-l fac sa realizeze ca acestlucru e un fapt necesar pentru a putea identifica mai repede unde si la cine e problema si nu e o punere sub semnul intrebarii a virilitatii lui.
Chiar va rog sa-mi impartasiti, daca nu sunt prea indiscreta , din experienta voastra in cazurile in care sotul a fost supus si el unor analize, cum a reactionat si cum ati abordat situatia. la toata lumea, si multumesc inca o data din suflet celor care au citit si au raspuns la acest topic.
sophie