Clubul moldovencelor de peste Prut (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Lucia, rulada arata super bine!Vreau si eu!!!!
Chiar ca premergatorul are functia asta de a nu sta parintele cu fundul in sus!Dar eu am fost fericita, ca Alex umbla singur prina casa, se tinea de tot ce vedea, si plus la asta la noi era vara, atunci cand a inceput sa mearga.
Acum se uita cu tati la o telenovela romaneasca, deja ii stie pe multi actori de acolo!Cum ii vede, striga pe nume!Nu mai pot de ras!
Alina, pune poze cu fata dansand!Sunt tare haiosi cum danseaza, miscarile sunt atat de stangace!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mi-a facut Natalia cateva poze la tortik, il puteti vedea aici si aici .
Si inca cateva poze noi cu Alex aici si aici

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hello,
In sfirsit am ajuns si eu la calculator, frinta de oboseala. Mi-am dat comanda azi de ochelari noi, demult vroiam sa mi-i schimb. A luat sotul o prima la serviciu si a insistat sa mi-i fac acum, sint un fel de cadou intirziat de 8 martie . Eu tot cautam rame si lentile mai ieftine, parca imi parea rau sa dau un car de bani pe asa ceva, dar sotul nu m-a lasat sa ma zgircesc, asa ca am lasat acolo... 200 euro. Abia astept sa treaca cele 2 saptamini de asteptare, sa mi-i iau.

Io sint contra premergatorului, nu ma intrebati de ce, e o optiune personala. Pediatrii americani, apropo, nu privesc deloc cu ochi buni acest "agregat". Nu l-am fortat niciodata pe Vlad sa faca ceva mai repede decit alti (sa stea in fund, sa se ridice in picioruse, sa mearga), l-am lasat sa se dezvolte in ritmul lui. A explorat casa umblind mai intii in patru labe, apoi tinindu-se de pereti, si in final mergind singurel. Normal ca cerea supraveghere, si atunci stateam cu el, iar cind eram ocupata, il tineam in tarc (manej) sau in patut. Nu prea a protestat, ci s-a jucat linistit sigurel, pentru ca l-am invatat de mic sa fie independent.
Am auzit deseori de cazuri cind copiii se rasturnau cu tot cu premergator si se loveau . In fine, nu ma mai desfasor, cum v-am mai zis, e o optiune personala. Nu condamn pe nimeni ca il foloseste.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Salut fetelor,nu sint basarabeanca dar am facut facultatea acolo. USMF-Farmacie. Am terminat in 2004. Vreau sa va spun ca a fost cea mai frumoasa periada a noastra.
De atunci nu am mai reusit sa ajungem dar anul asta neaparat mergem.
Imi este dor de parcurile din Chisinau, de cartierul Botanica unde toamna este superb, de "chiflele de mai", morcovul coreean,
magazinul Unic, Greenhills, strada Puskin, de Malina Mica, clatitele cu brinza dulce si cele cu visine si smintina....
Hai ca devin melancolica. Am si o cumatra acolo.
3 ani am stat in Malina si dupa, in Botanica la caminele studentesti.
Pe sotul meu, roman l-am cunoscut acolo. A facut UTM- arhitectura.
Ce sa va mai zic....A fost superb.
Am atitea amintiri frumoase.....
Offffffffff, nu am vrut sa pling, dar mereu ajung la asta cind imi amintesc anii de facultate.
Am fost si la Geamana, am facut un Paste acolo.

Mergi la inceput

Doroti, ma bucur pentru tine ca dormi mai bine acum, iti doresc sa continue aceasta perioada pina nasti, ca dupa aia... hehe

Lucia, mdea, imi pare rau ca ai ars rulada, nu stiam ca al tau cuptor e asa "termoiadernii". Oricum arata bine, dar gustul cum ti s-a parut, merge?
Pupici Laurei dansatoarei!

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Raluca, te cred ca esti asa nostalgica, tineretea intotdeauna ne trezeste amintiri extrem de placute. Iar Chisinaul e un oras superb, si ma regasesc in toate detaliile enumerate de tine, chiar daca nu sint de loc din Chisinau.
Ce chestie interesanta ca ti-ai intilnit sotul, roman, in Moldova, si eu m-am cunoscut cu sotul, basarabean, in Bucuresti, am facut amindoi facultatea aici.
Fa o vizita la Chisinau, ca sa-ti alini melancolia, mai ales ca ai la cine sa mergi.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Alina, sa ma dau si eu cu parerea despre produse de cosmetica decorativa, desi nu sint chiar persoana potrivita, intrucit le folosesc destul de rar. Fond de ten nu am acum, mi-a expirat cel vechi, iar nou nu mi-am cumparat deocamdata. Pe cel vechi il intindeam cu un buretel, mi se parea ca se intinde mai uniform decit cu degetele. Nu mai foloseam dupa aia nici anticearcan, nici pudra, nu mai era nevoie, acoperea foarte bine fondul de ten si dadea un aspect mat.
Acum mi-am luat de curind un anticearcan si o pudra. Anticearcanul are la capat un burete mic pe care il folosesc pentru intins, e ok. Pudra are si ea un aplicator gen burete. Pudra o folosesc la sfirsit, tot pentru a da un aspect mat pielii. Fond de ten nu mai vreau, asa cum ma fardez eu rar si cite putin, imi ajunge si anticearcanul + pudra.

Am fost in seara asta la Alinka, sa-i degustez si fotografiez tortul. Va confirm ca Alex e un mare nazdravan. Imita orice cuvint pe care il aude, chiar propozitii, leaga el insusi propozitii, ii reuseste foarte bine. Cred ca intr-o luna va spune deja poezii.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Rodica, chiar, pe unde ai disparut, de ce nu mai apari pe aici? Sper ca e totul ok la tine, te asteptam sa revii.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Natalia mersi si tie de trucuri cu cosmeticele .Eu mi-am aplicat cum a scris Lucia,inainte de a iesi cu Deanna afara, si s-a "asezat " foarte uniform pe fata si da un look natural .Am retinut si cu anticearcanul si pudra .
Alina poze cu copilu dansind e cam greu de facut pentru ca ies neclare ,dar o sa incerc .E foarte hazlie cind se invirteste ca o balerina pina cade jos .Tortul ti-a esit perfect ,nu-i asa ca gustul e de nota 10 ?Alex e un scump de la noi .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Trezirea

So, 'neata. Cum va simtiti, ce noutati?
La noi cred ca vrea sa mai rasara fre-o doi dinti. Mi-a dormit hulubita tare rau noaptea asta, se trezea la fiece jumate-o ora. Cum ii puneam "dentinox" pe gingii cum se linistea si adormea.

Natalia - me imi place mult gustul ruladei, si lui Valer i-a placut. numai ca nu inteleg, la tine in poze e o rulada mai scunda si cafenie, pe cind la mine s-a premit una de un metru si alba sa inteleg ca a ta e dupa alta receta, ceva cu cacao sau cioco?

Cit despre cuptorul meu, e cu toane, daca se cere de copt ceva la 170-180C pot sa spun ca abea se incalzeste, mereu dau focul mai tare. si, cind se cere mare, arde. insa de data asta nu am apucat sa dau mai incet, ca savuram laptele condensat (ramas pe pereii cutiei) cu cafea .

Alina - aparatul vostru nu are regim de pozat din mers? eu cred ca are, ia sa-l puricesti si o sa gasesti. Se primesc pozele destul de reusite si frumoase. Cu astfel de regim poti sa fotografiezi si cum ninge.

Penru memories, cel putin filmati fata, peste citezva zile deja nu o sa mai fie asa.

Tin sa mai descriu inca odata ce si cum e cu machiajul:
1 - crema hidratanta. peste 5 min sterg surplusul de crema (daca e nevoie) cu un stergarel de hirtie
2 - aplic fonul cu buretele udat cu apa apoi stors. aici vreau sa precizez ca nu e un burete ca la pudra, ci e "gupka", mai elastic. sper ca intelegeti de care merge vorba
3 - nu tottimpul luceste, insa prefer sa dau si cu pudra, pielea pare mai "barhatnaja"
4 - rimel, "teni", ruj si "s pesnei v period"

ultima tada cind am urmat aceste etape a fost de craciun. cred ca va dati seama cum mi se perde bunatatea de cosmetica.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput