mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 13
osna spune:
quote:
Originally posted by symaco
mda,dana din pacate nu ma pot abtine si de cate ori merg la wc noaptea dau tura si la frigider!lasa ca dupa ce voi naste pun lacat pe frigider si cheia o tin....la gat!
nu stiu cum se face ca la mine la fel.ca sa fiu sincera imi pregatesc de seara proviziile langa pat(banane,cornuri cu ciocolat...duminica chiar cateva chiftele cu paine si castraveti murati
dar eu am inceput cu 56 la 1,71 in sarcina si abia am pus 4 kg in 14 sapt.sa fim noi si bebele sanatos,restul le rezolvam pe parcurs.
va uitati iar la meci suratelor,ca eu am facut greseala sa butonez putin si a vazut sotu ca e meci si acum sta el pe canapea si eu la calculator.
14+
Ira spune:
Angeloasa radioasa, mi-am cumparat crema d-aia depilanta NAIR si e betoooooon.
Senx.
Pupici la fetele fericite. Al dreq Ceveu, era prost facut, ca mi-am gasit job si nu poci pentru ca sa mai prestez la voi 
.
Sofie :)
impreuna spune:
In sfarsit pot sa dorm linistita, Steaua e ca si calificata

Fetelor, dc s-ar pune si pe mine ceva, serios ca mi-as pune ceasul sa sune sa mananc si eu noaptea, da tot dejaba :(
Ce bucuroasa eram in timpul sarcinii, am ajuns si eu la 62 de kile, macar cu ceva dc as fi ramas, sunt slabanoaga rau si deja ma stresez.
Ira presteaza, te trecem separat la "foste casnice" da tot pe lista ramai:)))
Ce crezi ca pe celelalte fete care incep job-ul le mai lasam sa plece? Pai n-ar fi pacat? 
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
cami,prea tarziu...am vergeturi si 10 kg plus,si cum mai aveam si de la syb 8 kg ramase
.asa ca nu ma mai abtin,ii dau bice cu papa iar dupa nastere visez ca o sa ma apuc de sport ca dietele nu-mi suna bine!![]()
pai,osna ati pus binisor pana acum,da oricum la inaltimea ta nu se vede.eu am 1.61 si..momentan 67 kg
!
manacare pusa langa pat am practicat-o la prima sarcina
imi puneam numai fructe!acum nu vreau nici un fruct,ceva dulce tre sa fie..nici ciocolata goala nu-mi place,de obicei peste noapte pap placinte,biscuiti cu ciocolata,paine cu miere,sa fie dulce!

ieri am fost la medic,bebitza a coborat putzin mai jos decat trebuia iar medicul zicea ca nu crede ca duc sarcina pana pe 17 aprilie.pot sa ma astept ca in cateva zile iese,o saptamana,poate doua.....mai avea un cm de strabatut si pe urma drum liber!
.avem 36 sapatamani +6 zile!
nu ne-a gasit cu varicela sau scarlatina dar nu e exclus,perioada de incubatie a virusului e de 3 saptamani!de scarlatina a zis sa nu-mi fac probleme ca nu face nimic la bebitza,dar de varicela da.daca imi ies bubitze urgent la spital....tre scoasa puiutza!
asta a fost buletinul nostru de stiri!![]()
impreuna spune:
Heh, credeam ca eu va dau stingerea si tot eu desteptarea:)
Noroc cu tine Corina:)
Pai stirile sunt bune, chiar daca nasti mai repede, oricum deja se considera la termen. Imp e sa fie bebita sanatoasa.
Si asa se spune ca fetele se nasc mai repede, a mea a venit cu 10 zile mai devreme, doar ca a trebuit cezariana ca nu a coborat deloc, nu avea loc sa iasa cu capul:))) Capoasa rau 
Hai, desteptarea si cate o
, ca eu ma pregatesc sa ies:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
'neata fetele!
flavia, multam de cafeluta. vb de nastere, ziceam sa povestesti unde ai nascut tu si cum si cit. mi-ai povestiti odata pe chat. apropos de conditiile mizere de care zicea anculina. mai stii?
cami, lasa ca are si colegu' parte si de o mulatra, daca se uita in jos. eheee, 2 in 1 ![]()
geani,daria seamana cu amindoi, da' cu ta'su faceam o paralela la freza. sper ca nu te-ai suparat 
vb de sarcina, zicea colegu' ca io's pe invers. in primele 3 luni am slabit vreo 3kg, apoi am luat usurel, da' nu f mult. de mincare nici vb, eu eram cu somnul. dormeam cite 14-15 ore pe zi. da' pe primul loc tot sanatatea ramine. las' ca recuperati dupa nastere.
corina, incepem galeria. lasa vb la colegu' sa ne dea de stire despre voi 

alexa a venit la 38 sapt.nu a fost f mare(3.050) da' e sanatoasa si a recuperat f bine.
ce ma bucur pt steaua! bravo lor!
da' ce e oare cu nico si bi? voi mai stiti ceva de ele? si tina, ralucutza?
alexa & fam
symaco spune:
scuze,ca uitai sa va ofer o tona de cafea daca tot am dat desteptarea!![]()
da,flavia,de acu poate sa vina ca nu e nici o problema!!
la prima nastere sybille a venit 1 zi mai tarziu decat programase medicul!
o sa va tin la curent,chiar daca sunt la spital...cred ca sunt net cafe si pe acolo!
.mie mi-e groaza de cezariana,sper sa fie loc destul sa iesim normal!
de tina stiu ca e bine,mai are mai putzin de 3 saptamani...la fel se asteapta si ea,de pe o zi pe alta sa scoata bebitza capsorul!
osna spune:
buna dimineata fetelor,
azi am fost matinala,am intrat insa abia acum.am gatit pranzul ca vine sotu de la servici si nu aveam nimic de mancare.diseara mergem si noi in oras,prin centru sa mai casc ochii prin magazine si sa mai cumpar una alta.bine ca s-a mai incalzit afara,astept sa arunc si cojocul.
mai eu am fost mai lenesica,m-am nascut dupa termen vreo 4 zile,obligatoriu ca asa a vrut doctorul.cred ca era asa bine in burica de nu am mai vrut sa ies.
abia astept sa aflu si eu ce va fi,fetita sau baiatel desi nu conteaza,sanatos sa fie.
corina eu langa pat pun dulce dar manac acru la greu.cate 1 borcan de castraveciori acri pe zi si inainte de sarcina mancam cu sotul un borcan la saptamana.
diadaniela spune:
Forzza Steaua!
Vad ca vb de nasteri!Fii-mea s-a nascut cu 3 saptamani mai devreme,la 3,850 kg. Va dati seama daca mai statea inca 3 saptamani ....
.
Eu imi aranjez prin sifonier cu un ochi pe forum.![]()
Cami ,daca se da Angelina la tine sa ma anunti.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Tina_Welsh spune:
Nu dati cu cartofi,rosii sau altceva!

fetelor!Stiu ca nu am intrat de mult.Rusinica,rusinica.Dar am fost ocupata cu mamicile de martie-aprilie,cu casa,iar m-am apucat de curatenie generala...deh plictiseala,insa acum am terminat-o.Am spalat toate hainutele lui bebe,am facut si bagajul de spital si iata ca am ajuns in saptamana 38.De fapt Duminica fac 38.Inca 2 si il am pe bebe!
Numai stiu de capul meu.Ma bucur ca o sa il am,ba il vreau mai repede,ba imi vine sa ma ascund,dar unde ca burtik vine cu mine!
SUnt tot felul de sentimente care ma incearca acum...fericire,entuziasm,grija,frica si tot asa..Am toane in care saracul meu sot nu stie cum sa mai imi intre in voie si tot nu reuseste..banuiesc ca fostele gravidute,actuale mamici inteleg perfect situatia.De-acum voi incerca sa intru mai des..insa nu stiu cat timp voi mai avea cand vine bebitza.Eu va
dulce pe toate!Aveti grija de voi,si o sa mai revin pe-aici.Deocamdata imi beau
fara cofeina si mai citim prin stanga si prin dreapta!Pupici la mamici si burtici!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea