Copilasi nov-dec 2004 (112)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70578" target="_blank">Capitolul 111!
Gala puradeilor nostri
Gala Sarbatoritilor 
P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aici) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.
Mamici
de 42
si 45 
IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei
Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania
Siminna _____________ 1 nov_____ Maria
Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo
elilenus _____________ 2 nov_____ Ana
Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor Andrei
Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
Try _________________ 5 nov_____ Alex
Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
Loreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria
for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra
Hannen _____________ 8 nov_____ Isra
Laura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana Bianca
Hena _______________ 8 nov_____ Mihnea Ioan
Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
buterfly _____________ 9 nov_____ Robert-Lucian
Simonacip _________ 10 nov_____ David
oana69us __________ 11 nov_____ Ilinca
Vivian ______________12 nov_____ Victor
Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
Auras80 ___________ 14 nov_____ Medeea Teodora
Cassandra _________ 14 nov_____ Dragos Andrei
Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
Lumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei Cosmin
Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhianna
Miha _______________ 18 nov_____ Robert
Daniella4____________18 nov_____ Alexis
miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
Trinity ______________ 19 nov_____ Selina Alexandra
Danamunti _________ 19 nov_____ Eric Gabriel
Miraklucker _________ 20 nov_____ Daria
Mihaela Ema_________20 nov_______Darius
Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
Daniela_Gina _________ 23 nov_____ Matei
Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
Gandacelu __________ 25 nov_____ Ioachim
Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
impreuna ___________ 25 nov_____ Sara
Miche ______________ 26 nov_____ Darius
Descultza ___________ 26 nov_____ Andrei
Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily
Paxela _____________ 27 nov_____ Silviu Ionut
Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei
mate _______________ 27 nov_____ Christian Gabriel
Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin
klumea_blondy ______ 29 nov_____ Rares
Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
MadalinaP ___________ 1 dec_____ Edis
Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei
Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria Bianca
Mona B ______________ 5 dec_____ Vlad Andrei
Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
F.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia Maria
Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
Olga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina Maria
Onut ________________ 8 dec_____ Rares Mihai
Adka _______________ 8 dec_____ Rares Cristian
bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
Anne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor Alexandru
Alinatent ___________ 10 dec_____ Horia
Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria
Elean75 ____________ 17 dec_____ www.mariuta.as.ro/" target="_blank">Maria
OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
anacezara _________ 20 dec ____ paula cezara
Oany ______________ 21 dec_____ Riana-Ioana
Mieke ______________ 21 dec_____ Anna
Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia
Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole
Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
Greieras ___________ 22 dec_____ Eva
Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David
Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
dana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline Stephanie
Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana

Raspunsuri
FELIS spune:
Oare unde e toata lumea pe vremea asta?
Eu am iesit ca am fost nevoita sa ii fac lui Mihai injectia de celebrolyzin, da altfel nu as fi iesit... 
Jasmine, exact asta ziceam si eu... ca nu am primit banii de loc de cand nu i-am mai luat de la servici.
Eveline... si eu as vrea sa stiu de unde fac rost de noua gramatica (fara sa cumpar Doom-ul)... Undeva pe net?... Daca afli zi-mi si mie![]()
Daniela_Gina... mie nu mi se deschide poza!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Daniela_Gina spune:
Felis, incearc s-o pun din nou, sper sa mearga... aici.
De asemenea, puteti vedea tot albumul (peste 100 poze cu micuta maria) aici.Sper sa mearga...
Va pupic pe toate, una cate una...
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
FELIS spune:
Daniela... tot nu merge acea poza, dar albumul intreg se vede... Intr-adevar e frumoasa...
Fetelor... ieri Mihai m-a lasat
. Mergeam sa ii facem injectie (asistenta sta la Unirea). Cornel conducea, Mihai pe scaunelul lui in fatza, eu in spate... Opreste masina la un stop, dar prins stopul de la inceput am stat cam mult... La care Mihai: "Da tata pa"
LA care Cornel "Da tata, plecam imediat" Bine... stiu ca a fost doar o combinatie de sunete din partea lui, dar cat de clar a zis si cum le zice la momentul potrivit... Ramai
Mai eram odata cu el in taxi si voia sa puna mana pe geam si era putin prafuit "Nu e voie mama" ii zic eu , la care el "Ba daaa" si de cate ori ii ziceam ca nu e voie el zicea ba daaaa Sau daca il vede pe Cornel ca ma pupa sau ma ia in brate in general rade sau zice clar si raspicat "Tata" 
Eu sunt topita toata dupa el... E un scump... Azi nu mergem la kineto pt ca am urlat toata nopatea de la maselele cele 4 care ies (una a spart doar un coltisor ... asa ca mai are) si vineri nu a vrut sa faca nimic din cauza durerii de la masele ![]()
Eu am gasit bona... sper sa fie totul ok si sa imi iasa planurile...
Felis si
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Ia uitati ce finutza frumoasa am... ca nu v-am aratat-o pana acum. Ei?... Ce ziceti?...
Felis si
paxela spune:
buna dimineata,
ce liniste pe aici , sa fie de la vremea asta urata?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
Daniela_Gina spune:

Ce vreme...
Felis, ai o finuta ca o floare! Sa-ti traiasca!
Fetelor, stie careva cum as putea sa-mi adun toate rasp. de pe forum intr-un singur loc, ceva de genul unui jurnal? Cred ca mi-ar face mare placere sa-l recitesc peste cativa ani, cand deja voi fi uitat multe din sutele de nazbatii pe care le face fii-miu zilnic...
Voi ce parere aveti?
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Daniela_Gina
Felis, ai o finuta ca o floare! Sa-ti traiasca!
Fetelor, stie careva cum as putea sa-mi adun toate rasp. de pe forum intr-un singur loc
Multumesc mult!...

CAt despre ce intrebi: dai cautare dupa numele tau (nikc-ul tau) si iti da toate subiectele in care ai postat (deci iti da subiectul in care ai postat si tu trebuie sa cauti in el postarile tale
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz
eveline spune:
Felis finutza ta e o scumpica.....ma uitam la ea si parca nu-mi vine sa cred ca si Bia a fosta asa mica odata...ciudat...
Si ce vroiam sa mai intreb: ai rezolvat cu banii de CIC? Ca la mine a fost postasul azi dimineata si mi i-a adus pe cei de februarie....si m-am gandit la tine ca ultima data cand mai stiam ceva nu-i primisesi nici pe cei de ianuarie?
Si pe la voi fetelor sunt nameti? Ca eu cand m-am trezit azi dimineata m-am speriat....si apoi am mai auzit pe la stiri ca o gramada de drumuri de pe la noi sunt blocate. Si ce e mai nasol, cica o sa mai dureze vreo 7 zile!!

...si cu gerurile de rigoare....si eu care zilele trecute cautam cu barbata-miu carucior sport....deja visam ca ies la plimbare cu orele si-mi trebuie carucior..
Apropo de asta....voi mai luati carucior....ma refer daca vreti sa iesiti mai mult pe afara....si ca idee, cat costa pe la voi unul sport bun? Eu am vazut de la 1,5 milioane (Baby Care), 3 milioane (Baby Care care se strange mai smecher, si se poate pune pe umar)....pana la 10-12 milioane (Inglesia parca, sau asa ceva)....in bazar n-am fost, acolo cred ca gasesc pana intr-un milion dar ma si tine de banii pe care-i dau...
M-am intins cam mult, initial vroiam sa intreb numai de CIC...oricum, va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita

andreap spune:
Buna dimineata si eu..pe la pranz
..Sper ca ati avut un WE frumos,chiar daca vremea e 

Noi suntem bine acum,dar vineri am tras o sperietura
:m-a sunat bona ca Mariuca s-a trezit din somn plangand si a varsat...ma rog,merg acasa,se trezise,tot maraita.Ne imbracam sa plecam la Pitesti,nu apuc sa merg 5 minute cu masina,iar vomita.Eu ca o idioata
nu ma intorc din drum,merg inainte.Mi-a vomitat pe autostrada cred ca de 5-6 ori,lichid galbui,sarat amarui9am gustat,ce sa fac
?).Am sunat bona sa o intreb daca nu cumva a mancat ceva afara de pe jos(asa cum mai are obiceiul
).Femeia imi spune ca nu,nici nu a dat-o jos din carut.....nu stiam ce sa fac,sa ma intorc in Bucuresti s amerg la Urgente,sa merg inainte..plangeam de mila ei si conduceam.Sa o vedeti cum se chinuia sa verse si ma striga"mami..mami"
.Intr-un suflet am mers la pitesti la doctorita care o mai vedea pe Mariuca si mi-a zis ca probabil nu i-a picat bine ceva din ce a mancat
..nu stiu ce ar putea fi,a mancat fructe ca in fiecare zi si la pranz ficatei cu piure.Nu stiu ce a fost.....poate o sa merg sa mai fac niste analize
Plus ca mi-a zis din nou sa-i fac D-ul injectabil,ca are rahitism(cica sunt 3 semne:coaste evazate,incheietura mai groasa la mana si niste oase de la cap).Stiti cum se procedeaza?Ea mi-a zis sa intrerup vigantolul 14 zile,apoi ii face 3 zile Vit.D...Ma rog..numai vesti proate in WE asta
Pupici si mai vb
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
FELIS spune:
Eveline... multumesc... mi-e tare draga finutza mea...
Nu, eu nu am luat inca nici CIC-ul aferent lunii ianuarie
...
Andreea... imi pare rau pt ce ati patit... Sper sa ii treaca ... numai ca trebuie sa ai grija ce ii dai de mancare ca acum probabil e mai sensibila la stomacel...
Felis si