Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea_trend spune:
Pe unde umblati pe vremea asta... mey fetilor...
Eu m-am plictisit rau de tot, parca as vrea sa invat ceva pt licentza, parca as trage si un pui de somn...
Am o lene........
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
eu am aprins o candela pt laura, cristi si bb...
si m-am enervat asa rau...la tvr2, exact la ora 13 ...era mosh tagartza de horia moculescu care zambea si aplauda si promova tinerele talente ce falsau si lalaiau "lalele"...bleah...macar acum puteau sa tina 3 zile de doliu, nu sa faca amisiuni in direct aiurea si d'anfundulea....
ma rog...Dzeu sa-i odihneasca...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Giova spune:
Buna gagici!!!
Ce faceti?
Eu sunt gripata rau de tot. de cate ori stranut mi-0e frica sa nu se desprinda firele pe acolo pe jos.
krelia mi-a facut mama mucenici. arata groaznic, cu nuca aia prin zeama aia, dar sunt super buni. am mancat 2 farfurii.
Mi-am trimis barbatii cu mama si dani la Mall si eu am ramas pe net, acasa.
abia astept targurile de nunti din Timisoara, ca am prins viata.
sper sa nu mai pice vreo ata, ca am multa treaba si pt. botez, dar mai ales pt. nunta.
fetele!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
criss_2081 spune:
draga vulpitza, eu nu am vrut neaparat la condor in mamaia,numai ca acolo a fost singurul restaurat care avea liber in sept. meniul nu l-am stabilit inca, ne-au spus ca il vom stabili cu o sapt.inainte de nunta,si poate varia intre 100-120RON,sincer eu am fost cam necajita mi s-a parut cam mult, dar sper sa fie bine,bauturile, tortul, fructele trebuie sa le aducem noi, eu sper sa mai negociem noi un pic la meniu.
dar restaurantul pot sa spun ca arata super, este renovat in 2005 si e f elegant, nou ne-a placut la nebunie, acum sa vedem ce o sa iasa!
ralu_trancu spune:
week-end ploios, dar cu cateva realizari.
am vb cu fotografu care ne ia pt 100 de poze scoase in dublu exemplar 300 ron, am mers is ne-am intalnit cu cameramanul, am hotarat ca imi cumpar marturiile ca ies mai scump daca le fac eu.
Poze vechi si noi
ralu_trancu spune:
acum mi-am amintit. va rog frumos. vreau si eu poze cu torturi de nunta. pleasee
Poze vechi si noi
SunSmile spune:
Neata
Mai fetelor sa aveti o zi faina si o saptamana placuta.
Si acum va rog sa va imbracati bine, sa va luati umbrela(cam degeaba) si sa aveti o mare rezistenta. Pe mine m-a luat pe sus la propriu, cu tot cu catel. Noroc ca avem unde sa-i tinem cand e vreme rea si ii scoatem acolo.
Va pup si am "un filing" ca azi o sa vorbim mai mult!
kateryna spune:
Buna dimineata si de la mine! ...desi daca ma uit afara vad ca nu e chiar asa de buna. Cine vrea o cafea?
Nunta noastra
a.cicel spune:
Neatza si de la mine
Eu dupa o leneveala de zile mari.....am revenit la munci. Ieri am stat in pat pana la ora 3 dupa amiaza impreuna cu iubi. Ca sambata m-am trezit devreme (da' nu stiu de ce).
Si acum ma chinui sa descifrez o documentatie de licitatie, si se bat cap in cap toate pe acolo. Ca la nebuni. I-am sunat pe cei care au elaborat-o si i-am bagat in ceata cand am inceput cu intrebarile. Mari juristi....si habar n-au. Confunda legile si ordinele
17+
POZE
Alynutza spune:
'Neatza miresici!
Eu ma inscriu la o portie de coffee, ca, desi mi-am baut-o de dimineatza, tot imi pica ochii in gura de somn... Nu stiu ce m-a apucat, o fi astenia de primavara (desi la Cluj iar a venit iarna), ca in ultimul timp numai tot as dormi si iar as dormi.
Saptamana asta se anuntza destul de plina, merg cu mama sa vada si ea o rochitza care mi-a placut mie si sa discut cu tanti de la salon toate detaliile, mergem sa facem o proba cu invitatiile si daca sunt ok, le dam la print, iar sambata am programat o tura prin oras sa ne uitam de verighete, poate si de costum pentru iubi. Si m-am cam dezamagit ca am aflat aseara ca la Cluj abia in 11-15 aprilie va fi targul de nunti, mi se pare cam tarziu.
Sa aveti toate o saptamana buna.