Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Buna dragele mele!
Azi nu prea am dispozitie sa scriu, am sufletul ... gol ...
Dar vreau sa te felicit pe tine, Jesia, pt achizitie. Stiu cum e :) ca si noi cand am luat masina anul trecut eram in al 9 lea cer. Parca-mi luasem Passat nene, asa eram de incantata, dar a fost primul lucru serios si de valoare pe care l-am luat impreuna ... asta lasand la o parte "micile achizitzii" de pana atunci ( mobila ... scule ... tzoale ... chestii pe care am inceput sa le luam impreuna dupa ce am pus banii la comun )
S-o stapanitzi sanatosi si ... fara evenimente neplacute!!!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

Mamaaaaa ce le ai cu astea ........pai stiu decat ca e opel astra nu e foarte noua...alte detalii nu mai stiu decat ca e a noastra

pey...daca traiesc in casa cu un maniac al masinilor...iti dai seama
sa o stapaniti sanatosi, sa ii hotarati sexu' si sa o botezati!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Buna dragele mele!
Azi nu prea am dispozitie sa scriu, am sufletul ... gol ...
Dar vreau sa te felicit pe tine, Jesia, pt achizitie. Stiu cum e :) ca si noi cand am luat masina anul trecut eram in al 9 lea cer. Parca-mi luasem Passat nene, asa eram de incantata, dar a fost primul lucru serios si de valoare pe care l-am luat impreuna ... asta lasand la o parte "micile achizitzii" de pana atunci ( mobila ... scule ... tzoale ... chestii pe care am inceput sa le luam impreuna dupa ce am pus banii la comun )
S-o stapanitzi sanatosi si ... fara evenimente neplacute!!!

Pregatiri

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Divine, s-a intamplat ceva grav?

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Jesia, felicitari pentru masina! S-o stapaniti sanatosi si sa nu aiba parte de tamponari! Trebe udata ca sa aveti noroc de ea! Asa ca sa dai de

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Jesia, sa fie-ntr-un ceas bun si sa va duca in siguranta pe unde aveti nevoie! Si musai trebuie udata!!!
Divine girl, ce s-a intamplat?...

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Nu prea imi place mie sa-mi expun problemele in public si mai ales nu-mi place sa fiu in centrul atentiei, dar simt nevoia sa ma "descarc" cumva ... cuiva ... ca nu mai rezist la atata tensiune ...
Bunica mea a intrat in moarte clinica, iar medicul nu ne mai "da" decat pana in 7 zile ... si au trecut deja 2 ...
... Dar am de gand sa respect cu strictetze ultima ei dorintza si cea mai mare: sa fac cea mai frumoasa nunta din lume si sa ma inteleg bine cu barbatul meu!
Chiar si acum cateva zile, cand mai putea vorbi - greu - i-a spus mamei ca se bucura ca moare acum si nu aproape de nunta ... Doamne! Imi vine sa urlu!!!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Daca se cere udata "trebe"........nu?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:

Nu prea imi place mie sa-mi expun problemele in public si mai ales nu-mi place sa fiu in centrul atentiei, dar simt nevoia sa ma "descarc" cumva ... cuiva ... ca nu mai rezist la atata tensiune ...
Bunica mea a intrat in moarte clinica, iar medicul nu ne mai "da" decat pana in 7 zile ... si au trecut deja 2 ...
... Dar am de gand sa respect cu strictetze ultima ei dorintza si cea mai mare: sa fac cea mai frumoasa nunta din lume si sa ma inteleg bine cu barbatul meu!
Chiar si acum cateva zile, cand mai putea vorbi - greu - i-a spus mamei ca se bucura ca moare acum si nu aproape de nunta ... Doamne! Imi vine sa urlu!!!

Pregatiri

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

cuvintele sunt de prisos, dar atat cat permite forumu asta virtual, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:

Imi pare foarte rau .......poate ar fi bine sa sperati intr-un miracol

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:

Pregatiri

Of Doamne, cat de rau imi pare...

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput