Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am mai intrat o tura sa va pup. Si sa va spun ceva. Daca va plac "poantele" tari...luati-va <Almanah 2006, Academia Catavencu>. Costa 14,9 Ron si e demential. Cumatra nush de ce....da' la tine m-am gandit cand am inceput sa-l cetesc!
Zmuahhh....

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Hellloooooo......

Ce matinale sunteti mah fetelor....

Ralucah ce frumoasa e Maya ta.... sa nu mai zic de stapana...
Pliciumi-an dat seama ca erai busy... ca aseara am dat zeci de buzuri pe mes si nada...
Kreliutz daca avem cu ce .... de ce nu?
Ce marfa... intalnirea miresicilor posesoare de animalutze
Asa.... uita-i aseara am adormit si eu cu vreo 2 kile de farduri pe mine... ca deeee daca nu ma mai saturam de voi....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mda...ar fi ceva...insa, la mine mai complicat...ca pe-am meu nu-l stapaneste nimeni in lesa si el e invatat sa golaneasca pe coclauri...asa ca..el....mai subtire la oras ..asta-i cioban (ca Jiji ) .... poate domnisoarele de la oras nu-l vor agrea ...

Cumatra Sun - oare de ce? Poate stie Mercedesa

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Mda...ar fi ceva...insa, la mine mai complicat...ca pe-am meu nu-l stapaneste nimeni in lesa si el e invatat sa golaneasca pe coclauri...asa ca..el....mai subtire la oras ..asta-i cioban (ca Jiji ) .... poate domnisoarele de la oras nu-l vor agrea ...

Cumatra Sun - oare de ce? Poate stie Mercedesa

26 august 2006

Si a mea tot de la tara e
Cred ca daca as iesi cu ea in lesa as lesina cat m-ar alerga...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Pupici, miresicilor!
Am intrat si eu intr-o fuga, ca organizez un workshop si tre' sa fug la Otopeni, sa primesc lumea. Si sa dau si eu raportul:cu pregatirile sunt in pom, am facut invitatiile si nu reusesc sa ma intalnesc cu nimeni sa le dau, dar mai am o saptamana de cosmar la serviciu si dupa sper sa termin cu imprastiatul.
Si sunt foarte suparata ca maine muncesc si trebuie sa ma duc la restaurant cu niste fiinte pe care nu le-am vazut in viata mea, ca cica asa face o gazda buna si e si ziua mea (fac 29 de anisori, hihi!!). Eu cu iubi si familia cand ma mai pup?
Si mai am avut un mic soc: am aranjat cu coafatul, la un tip, dar mi-a spus ca ma costa 100 euro. Mai fetelor, nu-i cam multicel? Baiatul se pricepe, ce-i drept, dar, totusi ...
Trebuie sa fug!!
A, salutari si strangeri de labutze si din partea lui Suzuki! (pisicutza mea, o frumoasa, care cum am adus rochia acasa, s-a varat extaziata sub ea si nu se mai dadea dusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

(ptr cine intereseaza)... Spun pt k simt nevoia sa spun tuturor motivul zambetului pana la urechi: ne pregatim sa avem bb ! ne rugam la DD sa vina bb repede...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Ce tzaranci suntem!!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Verzelor!!! Bheyyy...la tzara cu voi, nu la orash...si mai aveti pretentii si la zone rezidentiale!
Frate faceti-mi ceva sa nu ma mai fofilez si sa pun mana sa muncesc. Ca de luni o incurc rau daca nu sunt gata! Da-i asa frumos afara, incat mi-a trecut si supararea cu masina(tristetea nu)....parca plutesc! Sunt turbata si turbulenta!

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by andreea_trend

Ce tzaranci suntem!!!!

26 august 2006

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Verzelor!!! Bheyyy...la tzara cu voi, nu la orash...si mai aveti pretentii si la zone rezidentiale!
Frate faceti-mi ceva sa nu ma mai fofilez si sa pun mana sa muncesc. Ca de luni o incurc rau daca nu sunt gata! Da-i asa frumos afara

Iotete la ea cum ne face...
Mah eu oricum stau la tara.... ca mai e pana se face si zona mea rezidentiala....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Adunareaaaaaaa....una bucata blonda sexoasa caut cu disperare sa inchiriez ceva pentru mutatiune urgentisima de sediu!!! Pret decent, (daca se poate moca ), garsoniera frumoasa si curata si luminoasa ..ceva de genul asta, proprietar serios. Please please please, care stie ceva....va rog intindeti antene parabolice , stati cu ochii in patru, urechile ciulite...blonda are nevoie de ajutoooooor!!!

Mergi la inceput