Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alisha.....

Gio, cu placere.

Krelia, ca de obicei, mare dreptate ai!
Uitai, pacatele mele, sa mentionez "minunatiile" de lambriuri si tapet.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Baaaai, sa va spun una buna?
Cand am fost sa-mi fac pantofii, erau si pantofii ei de mereasa acolo. Si, fara sa stiu ca erau ai ei, i-am probat numai ca sa demonstrez creatorului cat de nashpa pica pe piciorul meu pantofii cu varful rotund. La care el imi spune: "Stii ai cui sunt aia? Ai nebunei aleia de s-a ras in cap ca sa semene cu barbatu-sau ... cum o cheama ma? ... ca imi scapa acuma numele ei" ... "Daaa???!!! Ai Geaninei Corondan?" ... "Asa ma! Zapacita aia!"

In alta ordine de idei ... fusai sa iau invitatziile! Normal ca a gresit idioata aia ceva! Apoi, sa vezi tupeu pe ele! Cautau in disperare hartia pe care semnasem eu bunul de tipar ca sa se convinga ele a cui era greseala!!! Bineinteles ca A LOR!!! Ca uitase tampita aia sa salveze modificarea facuta de mine! Dar ... in fine ... le-am luat pt ca nu era vorba decat de un "si" care era pus cam aiurea si care in fond nu "strica" atat de mult. Si, ca sa se spele de pacate, s-au oferit sa mi le asambleze ele. Dar sa le fi vazut cum imi spuneau asta de parca imi faceau un favor enorm, Dom'le! "Ca noi nu facem de obicei asta, dar ca sa ne acceptati scuzele ... vi le asamblam noi, ca e vina noastra". Numai ca eu nu am mai vrut sa le las pt ca ... "nu ... lasati, ca cine stie cum imi mai lipitzi si fundele alea, poate le gasesc maine cu funda invers... O sa le asamblez eu!" Asa ca fetelor ... asteptati-va la orice surpriza in pregatiri!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bhey ia nu mai radeti mah de fata! Ca mie mi-o placut...TAREEEEE! Asa chelutza, si manjita la ocki, si cu tortu' ca masa nemestecata a vacii, si cu desenele makbre de pe pereti, si cu mirele de baga prajitura din mana si zeama scurgandu-se printre deshte....bah, mijto nunta avura ajtia!!! Invidioaselor!!!
Gio cum te simti? Ce face Marco?
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

divine ti-am vazut si eu pozele. esti absolut superba. te prinde perfect rochita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am decretat!
De astazi sunt posesoare a urmatoarele:

Una bucata cumatra + organizatoare SunSmile
Una bucata cumatra + mamica de finutz-nepot (Marco) Gio

Pe langa, mai am asa:
1 bucata partenera de neuroni blonzi cu gusturi si logoree gemene si adyacente
1 bucata colega plicioasa
1 bucata cuscrel frumos sexos si ralucos
1 bucata vecina cu barcos
mai multe bucati de afinitati nedefinite..inca

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

In conformitate cu prevederile articolului de mai sus, alineatul 3, randul 1, ma angajez sa respect si sa urmez intru totul cele mentionate!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by rok

divine ti-am vazut si eu pozele. esti absolut superba. te prinde perfect rochita

Rok ... ... chiar si asa ... fara moaca?!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cumatra sa-mi traiesti si sa nu uiti ca te iubesc!
Acum va las, ca-s supi rau de tot. Mi-o facut unu masina armonica...adica masina cu nr. 1(k vechime)...cea a lui iubi de la job! Soferii lui peshte cu franele lui peshte!
Mai vorbim cand imi revin din "shoc"!

quote:
Originally posted by krelia

Am decretat!
De astazi sunt posesoare a urmatoarele:

Una bucata cumatra + organizatoare SunSmile
Una bucata cumatra + mamica de finutz-nepot (Marco) Gio

Pe langa, mai am asa:
1 bucata partenera de neuroni blonzi cu gusturi si logoree gemene si adyacente
1 bucata colega plicioasa
1 bucata cuscrel frumos sexos si ralucos
1 bucata vecina cu barcos
mai multe bucati de afinitati nedefinite..inca

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Scrisesem si eu un raspuns in care recunosteam, draga Sun, ca vorbise invidia din mine .... (la nunta Gianinei ma refer) si iaca nu aparu pe forum.

Si ca tot mi-am amintit de invidie :
Daca nu m-ati ametzit dragelor cu atatea cumetrii, incuscreli si declaratii de dragoste ... ca ma apuca ba invidia, ba gelozia, ba amandoua (cine sa le mai deosebeasca?)

Asa ca m-am decis.
Dau anuntz: CAUT SI EU SA MA INCUSCRESC CU CINEVA.

Ofer una bucata baiat tzantzos de peckinez roscat.

Rapid, pun si eu o poza cu pretendentul.... Cam mosulica (are 12 ani deja ) dar chipes nevoie mare O sa va convingetzi voi dupa ce veti vedea pozele...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

M-am laudat degeaba cu poze, ca gasii doar una.
Buna si asta.Iaca
In mod firesc, il cheama Boby .... ca asa a vrut mama desi eu eram gata - gata sa-l nasesc si sa-i spun Terry.

Dar mai mult de 2 zile nu s-a numit asa, ca de.. probabil ca simtzea mama mea ca nu e bietul catzel "in randu-l lumii" daca nu-l cheama si pe el... Boby. Si Boby i-a ramas numele.

Seneca

Mergi la inceput