Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 29
ooana spune:
Of fetelor...acu ca ne-am hotarat ca facem starea civila vineri inainte de nunta...ca deh la noi s-au ocupat locurile ma bat si eu de acelasi lucru oare cu ce sa ma imbrac la starea civila ca altfel la noi defilezi cu rochia de mireasa peste tot! Si m-am uitat si prin Bucuresti dar inca nu au aparut lucrurile de vara....asa ca rabdare si tutun!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
rok spune:
imi poate cineva recomanda o croitoreasa buna? vreau sa-mi fac rochia pt cununia civila si nu am unde. am incercat la creal dar tanti de acolo a cerut 6 milioane (materialele lor) dar zau ca nu merita mai ales ca modelul nu e cine stie cat de sofisticat. poate cineva sa ma ajute ?
krelia spune:
quote:
Originally posted by rok
multumesc krelia...credeam ca dupa atata timp m-ati pierdut din memorie...
oricum diploma a fost de mult inramata si are loc de onoare pe perete. am sa fac o poza sa va arat
super tare!
ah..si nu uita sa ne spui si parerile...reactiile, daaaa?
abia astept
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
rok spune:
eiii. speram sa nu ma intrebati de reactii. iubi a vazut-o la inceput, a fost incantat, a ras ...pe urma n-a zis nimic ca merg cu ea la inramat.... dar cand m-a vazut cu ciocanul in mana sa dau gauri mai sa pice. nu intelegea de ce trebuie sa stea pe perete neaparat, ce nu sta bine in sertar... ma rog dupa multe lamuriri si mita cu pupici a fost de acord ca sa stea la vedere (el a zis ca pana la nunta... de parca o sa-si dea seama cum trece timpul)
acum astept reactia vizitatorilor :)...veniti si voi
elara spune:
Eu tot nu ma las si va bat la cap :
INTALNIREA DE IERI NU S-A MAI TINUT?
Cine imi spune si mie?
quote:
Originally posted by rok
in alta ordine de idei de azi am inceput sa distribui invitatile si a ramas multa lume cu intrebarile pe fata ( hi, hi)
Adika???? ca nu intelesei NIMIIIIIIIIIIIC, NIMICUTZAAAAAAAAAA
Si am ramas si eu, ca sa zic asa ..... " cu intrebarea pe fata"
Rok, vrei tu sa lamuresti si o ametzita ca mine? Te rog si multumesc anticipat.
Fetelor, chiar sunt singura care nu a inteles?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
rok spune:
elara te-as lamuri eu da' eu vin dupa 2 saptamani de delegatie. sorry.
chiar cine stie daca s-au intalnit miresele?
elara spune:
quote:
Originally posted by silda
buna...
sunt tare suparata.un unchi al viitorului meu sot(fratele mamei lui) a fost diagnosticat cu cancer de colon in stadiu destul de avansat. noi fiind amandoi medici ne dam seama ca prognosticul nu este unul fericit si in atare conditii, nu ne prea mai putem gandi sa ne organizam nunta in 2007,.cu rezervare in 2006.as vrea sa va cer o parere si daca stiti vreo reglementare a bisericii in acest sens.
multumesc anticipat pentru raspuns.
va urez o zi buna.
va pup
sunt un ursuletz(adica o ursulica)
Nuuuuuuuuu, ca eu cred ca sunt dusa cu pluta raaaaaaaau, da' raaaaaaaaaaaau de tot , nu asa....orsicum...
Silda, imi cer scuze anticipat, dar nici pe tine nu te inteleg.
Ce reglementare a bisericii te intereseaza?
Si deci, daca, Doamne fereste, din cauza de doliu nu puteti face nunta in 2007, o faceti in 2008? Sau cum?
Si atunci ce inseamna rezervare din 2006? Sa rezervi restaurant de pe acum? Sau ce??? Bate-ma, fa-mi ce vrei...da' nu pricep...
Sau biserica sa o rezervi? Pentru cand?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
silda spune:
intr-adevar,recitind acum mesajul mi-am dat seama ca este cam haotic.sa dau ceva lamuriri in plus...
unchiul viitorului meu sot, fratele mamei lui , a fost diagnosticat cu o tumora maligna in stadiu avansat, cu prognostic destul de rezervat, altfel zis f nasol. noi ne-am apucat sa ne cautam restaurant deja pt 2007(in bucuresti un restaurant bun se rezerva cu 1 an inainte). problema este aici de etica(daca ma intelegeti):eu stiu ca acest om este f bolnav si s-ar putea duce la cele sfinte chiar si anul acesta in situatia in care este acum.as vrea sa va cer o parere in sensul in care este in regula sa-mi oganizez nunta anul viitor in conditiile in care in proportie f mare(si nu exagerez cu nimic) vom fi in doliu dupa o persoana care este destul de apropiata.si sincer nu o vad pe soacra-mea foarte incantata sa participe la nunta in conditiile in care fratele ei...intelegeti voi.
referitor la biserica vroiam sa aflu daca stiti cumva cum e cu doliul, daca se fac nunti in asemenea conditii, daca depinde de cat de apropiata este ruda respectiva...
sper ca m-am facut cat de cat inteleasa.
probabil ca vi se pare ca sunt destul de dura si ca ma gandesc la niste lucruri care nu s-au intamplat inca, dar este o situatie deosebita pe care sincer nu stiu cum sa o rezolv si nu vreau sa-mi pun pe nimeni din familie in cap.poate a auzit cineva vreo situatie asemanatoare...
viitorul meu sot a zis ca nici nu se pune problema de nunta in asemenea conditii.facem cununia civila(ceremonie f restransa) si ulterior nunta(probabil 2008).
toate cele bune!
Giova spune:
In concluzie ... miresele de 2006 vor avea toate jarteluta la fel. .
E foarte usor de facut, am vazut si eu elastic la fel, asa ca....
asta oricum nu merge decat putin mai sus de genunchi. e cam mica.
Am fost la Salon Gabriela. In afara de rochita lui trenurelu, m-a dezamagit restul colectiei. adica sunt toate mari, cu voal, ceea ce nu e pe gustul meu.
M-am uitat si la rochitele de la Edy K, dar nimic. Chiar si cele din Italia erau uratele si toate cu trena, ceea ce eu nu vreau. .
In schimb era sa-l uit pe bebe acolo. am dat sa ies fara carucior. .
Sper ca la targuri sa fie alte firme cu rochite mai misto.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
moko spune:
quote:
Originally posted by silda
unchiul viitorului meu sot, fratele mamei lui , a fost diagnosticat cu o tumora maligna in stadiu avansat, cu prognostic destul de rezervat, altfel zis f nasol. noi ne-am apucat sa ne cautam restaurant deja pt 2007(in bucuresti un restaurant bun se rezerva cu 1 an inainte). problema este aici de etica(daca ma intelegeti):eu stiu ca acest om este f bolnav si s-ar putea duce la cele sfinte chiar si anul acesta in situatia in care este acum.as vrea sa va cer o parere in sensul in care este in regula sa-mi oganizez nunta anul viitor in conditiile in care in proportie f mare(si nu exagerez cu nimic) vom fi in doliu dupa o persoana care este destul de apropiata.si sincer nu o vad pe soacra-mea foarte incantata sa participe la nunta in conditiile in care fratele ei...intelegeti voi.
referitor la biserica vroiam sa aflu daca stiti cumva cum e cu doliul, daca se fac nunti in asemenea conditii, daca depinde de cat de apropiata este ruda respectiva...
...........
viitorul meu sot a zis ca nici nu se pune problema de nunta in asemenea conditii.facem cununia civila(ceremonie f restransa) si ulterior nunta(probabil 2008).
pai, din cate stiu eu, din punct de vedere religios, nu ar fi nicio problema...totusi, solutia cred ca ai gasit-o deja (sau viitorul sot a gasit-o!!!)....si acum e randul meu sa par putin rautacioasa, dar daca bietul unchi are zile exact pana la sfarsitul lui 2007, voi ce veti face??? veti astepta pana in 2009?
asteptand iminenta caderii drobului de sare, s-ar putea sa pierdeti clipe minunate din viata voastra...Dumnezeu e mare si mester e !!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze