Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 23
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by andreea_trend
Ce e asta... ca eu nu am auzit de ea
Nunta noastra
Poze
fas.....revista Unica..editie speciala pt obsedatele de maritis
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
asta mi-am dat si eu seama dupa nume...
Si e ceva de capu' ei, ce contine.... sau arunc banii pe fereastra
Nunta noastra
Poze
BraveGirl spune:
Neata fetili!!!Eu sunt somnoroasa rau...
Elara-voalul meu a fost din aceasi organza fff fina si usor lucioasa din care era si rochia.L-am luat odata cu rochia si nu stiu cat a costat pt ca a intrat in pretul rochiei.Au fost 2 pt ca eu intentionam sa scot unul la restaurant, dar tanti coafeza nu a inteles nimik din ce i-am explicat eu...asa ca nu am putut sa-l scot la restaurant pe cel lung. Ca dimensiune...nu stiu ca inca nu am gasit nici un obect de masurat ...dupa ce gasesc iti comunic si dimensiunile.
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Am reusit sa le masor...deci voalul scurt are 70 de cm lungimea iar latimea in punctele maxime este de 120 cm (nu prea imi dau seama cum e facut...are o forma cam triunghiulara), iar cel lung are 100cm lungime cu 100cm latime...
==========
Corina
Albumul meu
maimu spune:
Ce sa zic mare lucru nu-i de capul ei....
Rochii cateva si prea fanteziste pt mine, sunt si niste articole tipice pt revistele de nunti probabil ca in 45 min-1h nu ai ce face cu ele..in rest dc esti obsedata de nunti probabil ca ti-i iei
krelia spune:
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind sotul intra in bucatarie si incepe sa tipe:
-ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!!
O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!!
ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
-De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou??
Barbatul raspunde foarte calm:
-Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
silda spune:
Buna ziua la fete!!!
Am citit posturile anterioare si vad ca sunteti in pregatiri intense...Multa bafta tuturor, sa iasa lucrurile asa cum va doriti si din cate am citit, va doresc de asemenea sa beneficiati de multa toleranta din partea apropiatilor in aceasta perioada putin spus agitata!Ca de...la anul om avea si noi nevoie miresicile de 2007 de sfaturi si umar(umeri) pe care sa ne plangem!
Mi-am luat Unica Wedding. Mie personal mi se pare un piculetz mai utila ca celelalte in sensul in care in comparatie cu celelalte care prezinta doar rochii, buchete si firme de nunti care mai de care mai chelitoare in buzunar, aici am gasit persoane care si-au facut nunti si bugetele alocate(altel zis lucruri mai pamantene), multe accesorii gen tiare,diademe,inele,verighete. Dar repet este o parere personala despre revista, nu vreau sa deranjez pe nimeni. Ideea principala pe care voiam sa v-o transmit este ca am gasit un site in aceasta revista www.magicbride.ro (eu nu stiam de el) unde au niste rochii de mireasa superbe(mie imi plac;parca aduc cu cele de la demetrios si materialele par mai deosebite). Poate fetele ce-si cauta inca rochitze, arunca un ochi.
Cam atat...
Ma duc la gimnastica
Va pup
Toate cele bune
PS:Domnilor moderatori, imi cer scuze daca am facut in vreun fel reclama sau am ncalcat vreo regula a forumului cu acest post
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by andreea_trend
Ce e asta... ca eu nu am auzit de ea
Nunta noastra
Poze
fas.....revista Unica..editie speciala pt obsedatele de maritis
asta mi-am dat si eu seama dupa nume...
Si e ceva de capu' ei, ce contine.... sau arunc banii pe fereastra
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
silda, mersi de link, eu stiam de ei...de la casa Poporului, anul asta - am primit un pliant de la el, insa la vremea respectiva nu era inca activ site-ul...
In alta ordine de idei, tind sa cred ca au niscaiva legatura cu Demetrios....sau cel putin cu reprezentanta lui din Ro (ML), pentru ca pe pliantul respectiv poza intr-o rokie de mireasa, o tipa care lucra pt ML (sau o fi fost numai colaboratoare?)... ciudata combinatie....si oricum...modelele cam seamana intre ele...cel putin alea tip "litera A".....sunt super!
uite numai una care mi-a atras atentia si care seamana mai mult decat...identic (ca sa zic asa )
http://www.magicbride.ro/details/01.html
http://www.mariajlux.ro/DEMETRIOS/2680.htm
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
E drept ca seamana rochiile. Fanelor Demetrios, ia aruncati un ochi aici:
http://weddingdressesforsaleonline.com/p_sale_5825.html
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by krelia
silda, mersi de link, eu stiam de ei...de la casa Poporului, anul asta - am primit un pliant de la el, insa la vremea respectiva nu era inca activ site-ul...
In alta ordine de idei, tind sa cred ca au niscaiva legatura cu Demetrios....sau cel putin cu reprezentanta lui din Ro (ML), pentru ca pe pliantul respectiv poza intr-o rokie de mireasa, o tipa care lucra pt ML (sau o fi fost numai colaboratoare?)... ciudata combinatie....si oricum...modelele cam seamana intre ele...cel putin alea tip "litera A".....sunt super!
uite numai una care mi-a atras atentia si care seamana mai mult decat...identic (ca sa zic asa )
http://www.magicbride.ro/details/01.html
http://www.mariajlux.ro/DEMETRIOS/2680.htm
Cata dreptate ai tu cateodata....
Ai vazut-auzit foarte bine, respectiva fata care a lucrat la ML, dupa ce a copiat bine toate rochitzele de la Demetrios, acum si-a deschis propriu salon cu rochitze....
Tare... parerea mea
Nunta noastra
Poze