Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 21
maimu spune:
Chiar acolo sunt !!!!
Stai linistita ca de inteles nu e nimic m-am trezit facand incercarea in mijlocul mesajului e!
Uite ca mai incerc odata:
www.bonny.com/index.php?option=com_staticxt&staticfile=gowns.php?id=438&gline=1&start_page=60&featured=N" target="_blank">poze
Da mai bine da detalii tu de rochie de unde ti-ai luat-o si de cine e facuta?
maimu spune:
Hai ca sfidez orice lege a gravitatiei ori sunt
NU MA LAS ..dc nu iese nu mai incerc,totusi
www.bonny.com/index.php?option=com_staticxt&staticfile=gowns.php?id=438&gline=1&start_page=60&featured=N" target="_blank">rochita
SunSmile spune:
Neeata
Sa aveti o zi de vineri superba! Eu am dormit doar 2 ore, dar sunt fericitaaaaa....si ragushita!
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEEE
ralu_trancu spune:
nu esti sanatoasa fomeie!!
quote:
Originally posted by SunSmile
Neeata
Sa aveti o zi de vineri superba! Eu am dormit doar 2 ore, dar sunt fericitaaaaa....si ragushita!
Poze vechi si noi
andreea_trend spune:
Neata gagici
Dau ca si eu pic de somn....
Dya saru'mana pt raspuns si stai linistita ca nu ai vorbit de pomana...
SunSmile... vorba lu' Ralu... no esti sanatoasa... dar bine macar ca esti bine...
Vine weekenduuu ... de abia il astept
Pupi la fete si vb mai tarziu...
Nunta noastra
Poze
Rallu spune:
Neassa si de la mine,
Eu mai rarut pe forum din pacate.
Maimu, stiu ca ti-am raspuns cu intarziere, scuze. Sper sa nu te superi prea tare pe mine.
In alta ordine de idei (repede pana nu plec iara): ieri am fost la proba rochitei. A decurs relativ bine daca nu punem la socoteala faptul ca mi-au facut corsetul atat de fix ca se tine numai in fermoar in spate (siretul e doar de decor ca oricum nu mai ai ce sa strangi) si ma si strangea de am zis ca scopul principal ar fi sa ma omoare prin asfixie. Au zis ca mi-l largesc "un pic".
Mi-am luat si crinolina.
Aaaa...si mi-au vandut un voal rupt. Din pacate am vazut acasa. Se duce mama azi ca are treaba prin centru si incearca sa-l schimbe.
Se poate repara dar as vrea sa incerce sa-l schimbe.
E un voal cu broderie pe margine.
Asa...mi-am cumparat diadema. In conceptia mea: micutza, finutza...in conceptia alor mei: ar fi trebuit mai mare.
Mi-am luat si gentutza (nu saculet chiar posetutza alba). De ce-oi fi luat-o habar n-am, ca nu ma vad tragand de ea dar ma rog.
Asa, si mi-am mai luat manusi lungi fara deget. Nici pe-astea nu prea stiu de ce le luai da' atat a insistat mama ca-s elegantza intruchipata cu manusile alea incat pana la urma am zis ca nu mor daca mi le pun o ora ca sa-i fac pe plac.
Gata...o sterg...sper sa mai apuc sa-mi mai bag nasu pe forum azi.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rallu spune:
Uitai sa spun ca pana la urma rochita mea a costat 13 mil.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Neata again
Rallu felicitari pt cumparaturi! Ma bucur ca de data asta a iesit mai bine!
Iubita si Trenduliciu...hallooooo....sunt nebuna DA! Dupa STEAUA!
Cumatra multam de dedicatie! Ai fost tare...k STEAUA~!
Va pup
krelia spune:
FORZZA STEAUA!!!!!!
FORZZA STEAUA!!!!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006