Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
karamel spune:
Buna fetele!
in primul rand, SARU MANA mult de tot Rallu , eu te rugasem sa-i spui si mie de unde ai luat tu cartonase, pt ca vroiam pt a-mi face singura invitatiile.
o sa merg si unde ai zis tu, sa vad ce modele gasesc.
si tinem pumnii pt proba la noua rochita!
Divine, super draguta rochita ta! sa o porti fericita!
si fetelor, nu va mai ganditi ca ce ati facut sau nu pt nunta - ale mele pregatiri actuale se prezinta cam asa - avem nasi, am rezervat restaurant (fara alte detalii de meniu, cum orneaza ei sala sau altceva) si stim la ce biserica vrem, am vorbit in principiu, dar rezervarea efectiva ne-au zis sa o facem cu o luna doua inainte; eu nu am atat de tari nervii, deci vom mai merge inainte de Paste sa cerem sa ne rezerve, asa ca pt oamenii paranoici , daca vor ei....., numai sa ne rezerve. si atat. nimicuta nimicuta altu ceva; adica, ca sa ma intelegeti bine, nici nu am fost sa ne uitam de ce exista pe piata.
suntem increzatori ca le vom scoate noi la capat cumva pe toate si la timp; ca trebuie !!!
pupici
karamel spune:
Super dragut, krelia
si daca imi este ingaduit.....va mai scriu si eu ceva, tot legat de "marea dragoste dintr-un cuplu"
Vii de la serviciu. Sau de la magazinul din colt. Sau, pur si simplu, de la baie.
Nevasta-ta/amica-ta e intinsa pe pat si plange de se zguduie peretii. Ramai perplex.
" Ce s-a intamplat?".
Raspunde printre sughituri: "Nu s-a intamplat nimic".
" Dar ce ai?".
" N-am nimic".
" Atunci, de ce plangi?".
" Nu plang".
Iata o situatie banala, din viata. Cum procedam? In primul rand, nu se paraseste sub nici un motiv incaperea. Daca te scapa la baie, rabzi. Daca suna telefonul, il lasi sa sune. Daca e cutremur, macar o sa ai si tu un motiv sa plangi.
Dar nu parasesti incaperea.
Daca o faci, o sa aiba extrem de des ocazia sa-ti aminteasca faptul ca ai lasat-o singura si ca nu ti-a pasat deloc de suferinta ei. Nu-ti faci de lucru prin camera. Stii ca n-o ajuti niciodata la curate
Ce, acuma te-a apucat harnicia? Nu bei, nu fumezi. Ar insemna ca te plictisesti si ca abia astepti sa termine cu bocitul. N-o respecti deloc. Nici sa nu te gandesti sa deschizi vreo carte. Ar fi cea mai clara dovada a nesimtirii tale sa-i intorci spatele si sa citesti. Nu deschizi televizorul. Daca ai imensa sansa sa fie deja deschis, nu schimbi canalul. Te uiti discret, ca daca se prinde s-ar putea sa-l stinga. N-o sa-ti vina sa crezi cat de bun poate fi serialul "Tanar si nelinistit".
Stai intins pe spate, cu privirea in tavan, ca un gandac. Nu te poti intoarce. N-ai voie sa adormi.
Dupa ce nevasta-ta/amica-ta a terminat cu bocitul si, in fine, se ridica, mai ramai cel putin zece minute in aceeasi pozitie. Ai grija sa se vada pe fata ta ca suferi. In urmatoarele ore, vorbesti doar daca trebuie. Si, oricum, cu voce scazuta.
Nu uita ca in casa aia s-a suferit recent.
alishaa spune:
Divine Girl, eu cand m-am uitat prima oara la tine in album, nu am vazut si pozele cu rochita (erau cam ascunse intr-un coltisor) si ma gandeam, de ce oare nu pui poze cu rochita!! Eram asa curioasa sa te vad!!! Apoi am citit postul unei alte miresici (elara oare ?? imi cer scuze ca nu mai stiu cine) care spunea ca a vazut poze cu rochita si m-am apucat sa caut ca disperata!!! Si cand am gasit ....... oauuuuuuu!!! Ma emotionasem toata - ai un corp super si iti vine de minune!!!! Sa stii ca chiar daca nu o cumparam (faptul ca te-am vazut imbracata in ea, m-ar fii convins)!!!! Nu glumesc!!!
Acum eu vreau sa te intreb, ce voal iti iei tu la rochita asta, ca eu habar nu am !!! As vrea unul pana in talie si ingust - oi gasi asa ceva ? Tu ce zici ca ar merge ?
Auzi, krelia, tu nu pui poze cu rochita ? Ca sunt tare curioasa!!! Parca aveai rochita de la Demetrios sau am incurcat borcanele!! Sa nu te superi pe mine!!!!
Va pupic!!
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Divine Girl, eu cand m-am uitat prima oara la tine in album, nu am vazut si pozele cu rochita (erau cam ascunse intr-un coltisor) si ma gandeam, de ce oare nu pui poze cu rochita!! Eram asa curioasa sa te vad!!! Apoi am citit postul unei alte miresici (elara oare ?? imi cer scuze ca nu mai stiu cine) care spunea ca a vazut poze cu rochita si m-am apucat sa caut ca disperata!!! Si cand am gasit ....... oauuuuuuu!!! Ma emotionasem toata - ai un corp super si iti vine de minune!!!! Sa stii ca chiar daca nu o cumparam (faptul ca te-am vazut imbracata in ea, m-ar fii convins)!!!! Nu glumesc!!!
Acum eu vreau sa te intreb, ce voal iti iei tu la rochita asta, ca eu habar nu am !!! As vrea unul pana in talie si ingust - oi gasi asa ceva ? Tu ce zici ca ar merge ?
Alisha ... Moooaaamaaa, ce mai de laude!!!! Voalul eu mi l-am luat deja tot de acolo. Cand am fost la proba ( ca eu am scurtat-o putzin in fatza ), le-am rugat pe fete sa-mi faca si voal din acelasi tulle ca si trena si surfilat pe margine la fel. Si a iesit SUPER!!! Eu l-am facut scurt, ca asa mi-a placut mie, asa mi-am imaginat voalul la modelul asta. Adica imi vine un pic peste umeri si abia atinge corsetul rochitzei. Vine foarte interesant. Tu nu e nevoie sa cauti voal in tot orasul. Du-te frumushel la Creal si fa comanda acolo de ce vrei tu. Ti-l fac si pe loc daca vrei.
Pup la fata cucuiata!
Pregatiri
elara spune:
Bravegirl, care piata de flori?????
Chiar vreau sa stiu...Oricum chiar si cu diferenta de pretz de la un an la altul...e muuuuuuult mai ieftin decat 130 (13 Ron) firul de minirose cum mi s-a spus mie la Iris.
Mai am o intrebare pentru tine. M-am uitat la pozele tale si mi-a placut mult voalul tau. Imi poti spune din ce material e? Si forma, dimensiunea, te rog...si poate si pretz...
Iti calc pe urme Alynutza
By the way, o sa masor eu voalurile mele si o sa-ti spun exact... si daca reusesti sa iti faci singura voal, m-ar interesa si pe mine.....
Numai sa ai in vedere ce floricele si strasuri pui pe el fiindca daca sunt grele il vor face sa atarne urat. Trebuie sa fie foarte finutze si sa nu ai cusaturi vizibele fiindca la voal e cam greu sa ai doar o fatza...ca el se mai rasuceste si conteaza ambele fetze...
Asta mi-a povestit d-na de la White Lady cand i-am mai cerut un model de voal... si voiam cu broderie ca pe corset si mi-a zis ca e prea grea...iar cea finutza se face in strainatate unde au masini speciale, si e si pe ambele fetze ale voalului si aici la noi costa cam 2,5 mil (wk trecut au fost la targ la Oradea si cica a vazut ea acolo la pretzul asta).
Alishaa, eu eram .
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
alishaa spune:
Aha, stai ca mi-ai dat o idee faina rau !!! Nu ma gandisem sa fac voal la fel ca trena!!! Eu vroiam unul brodat, dar nu stiu daca merge!!! Hmmmm, va trebui sa fac un efort de imaginatie sa ma "vizualizez si cu unul si cu altul"
Dar cred ca cu voal ca treana arat cel mai bine - ce altceva s-ar potrivi ? Cat a costat al tau ? Sper sa mi-l faca si mie (eu in vreau pana in talie si ingust!!!) - ca atunci cand mi-am luat eu rochita , tantiile alea au fost cam batoase si scortoase!!!! Ba nu vroiau sa imi opreasca rochia pana a doua zi (ca nu aveam bani la mine), ba nu vroiau sa ii scoata florile, etc ....
Creal cam are probleme la relatii clienti!!
Alynutza spune:
Elara, cred ca nu m-am facut eu bine inteleasa. Eu am vazut la cineva un voal, care, in loc de clasicul paspol din saten, se termina cu o dantelutza constand dintr-un sir de floricele mici una langa alta, nu sunt grele, e doar o margine finutza. Iar strasurile nu sunt grele nici ele, sa vedem insa daca m-oi pricepe sa le pun. Insa ai dreptate cu faza ca la voal conteaza ambele fetze, o sa studiez cu atentie problema inainte de a incepe.
elara spune:
Alynutza, imi place mult ideea. Daca gasesti astfel de dantelutza, te rog sa-mi dai si mie de stire (cu un PM).
Mi-a venit o idee si vreau sa va intreb: daca vedem la altcineva un voal care ne-a placut......e vreo problema sa il imprumutam? Adika decat sa cautam ceva care sa semene....
E vreo superstitzie legata si de voal???
Desi nu sunt convinsa ca mi-ar placea sa stiu ca nu e doar al meu... si ca trebuie sa il inapoiez..
Dar la o adika daca e foarte frumos....de ce nu?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Aha, stai ca mi-ai dat o idee faina rau !!! Nu ma gandisem sa fac voal la fel ca trena!!! Eu vroiam unul brodat, dar nu stiu daca merge!!! Hmmmm, va trebui sa fac un efort de imaginatie sa ma "vizualizez si cu unul si cu altul"
Dar cred ca cu voal ca treana arat cel mai bine - ce altceva s-ar potrivi ? Cat a costat al tau ? Sper sa mi-l faca si mie (eu in vreau pana in talie si ingust!!!) - ca atunci cand mi-am luat eu rochita , tantiile alea au fost cam batoase si scortoase!!!! Ba nu vroiau sa imi opreasca rochia pana a doua zi (ca nu aveam bani la mine), ba nu vroiau sa ii scoata florile, etc ....
Creal cam are probleme la relatii clienti!!
Al meu a costat 300.000, dar cred ca pretzul variaza in functie de marime ... De fapt ... nu stiu cum mi-a facut pretzul asta, cred ca din ochi ... asa ... Oricum, cat mi-a spus in ziua in care am facut comanda, atat i-a luat si nashei mele pe el ( ca l-a platit nasha )
In ce priveste scosul florilor ... am inteles ca ele nu prea accepta modificari la modelele lor ... ca deh ... au orgoliu nene! Adica ... iti fac ce model vrei tu, de la orice firma ... dar sa nu vii cu idei taica in legatura cu ideile lor ca ia foc Crengutza!!!
Pregatiri
Alynutza spune:
Elara, mie mi-a venit ideea dupa ce am constatat ca in magazin un voal este 500000, in timp ce la metraje, un metru de voal am gasit intre 70 si 150000. Daca gasesc dantelutza iti dau de stire cu tot dragul, insa nu stiu cat te va ajuta, ca eu sunt din Cluj . Insa nu dispera, am inteles de la viitoarea mea domnisoara de onoare (care e din Bucuresti) ca acolo sunt mult mai multe magazine unde ai putea gasi asa ceva.
Cat despre voal, eu stiu doar ca nu e voie sa il vinzi, trebuie pastrat. Nu stiu daca se poate imprumuta sau nu, oricum, eu personal as vrea sa fie al meu.