Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Yyyyeeeesss!!! Mi-a iesiiit!

Pregatiri

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

misto rochita!!!!!!!!!! de la ce firma??????
de ce ti-ai decupat capul?

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Divine girl, ai reusit.

M-am plimbat ce m-am plimbat eu pe site printre pozele tale, am mai salvat cate ceva (asa, pentru inspiratie) si....deodata....descopar ultimul album... "The one!". Ce sa zic? Iti vine de minune! Si rochita (chiar daca eu mi-am ales altceva, ca imi place alt stil) e foarte frumoasa!
Pentru sora de mireasa (ca am o sora nemaritata inca) sau pentru rolul de nasica probabil ca mi-as lua asa ceva, numai ca eu parca nu am conformatia potrivita... pentru asa o croiala.
Sa o porti sanatoasa si fericita!
Si...am o intrebare: modelul de pe site-ul lor, parca era intr-o nunta puuuutin mai inchisa? Sau ma insel eu?

Krelia, Sunsmile, chiar imi pare rau ca nu venitzi la intalnire...
Sun, sanatate multa iti doresc, tie, Krelia, iti urez petrecere frumoasa ... si proaspatului major ii urez LA MULTI ANI!

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor care trebuie sa dati BT la invitatii ..ochii cat cepele, ca ce scriu astia . La noi i-au pus lu' iubi un "a" in coada si a reiesit ca ma marit cu o FATA!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

samira, Divi - sunteti niste dashtepte! (iar io sutn o dragutza ..asta asa...on topic )

elara, mersic frumos pt urari - am gasit si ce cadou sa-i iau nebunului, la fix...niste casti cu microfon pt calc..caci se cearta cu taica-su pe ale lui...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly
ah, referitor la coarde, eu am renuntat pentru ca mie nu imi plac decat cele naturale din minirosa si ma costa de ma usca pentru toti invitatii. alea clasice mie nu imi plac deloc. parerea mea, nu dati cu rosii, nu vreau sa jignesc pe nimeni. oricum o sa pun flori naturale decat la mire, nas, parinti si donshoare de onoare!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Eu mi-am facut singura cocardele din minirose si m-au costat mai putin de 5000 de lei bucata, cu tot cu fundita si staniol.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Briza chiar asa????????pai de ce nu spusesi mama ca te mariti cu o fata???? te cred ca tre sa fim foarte atente si nu numai la invitatii, la tot dak vrem sa iasa ok. Si eu am patit-o tre sa vb de n ori sa inteleaga lumea ce vreau, cateodata park zici ca sunt batuti in cap. Ce mai tre sa facem ochii mari..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Rallu !!
Ajuta-ma te rog,parca ai scris al un moment dat de unde i-ai luat pe mireseii aia draguti, indura-te si mai spune-mi si mie ca-mi cad ochii de 2 h de cand caut - am cautat in ultimile 7 cap ,ma declar invinsa,nu am gasit iar ochii imi sar din orbite!!!
Eu imi amintesc ca ia scris, sper ca nu sunt si nebuna??
Multumesc , da-mi un semn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Maimu ... ??????
Stai ca nu m-am prins despre ce miresei vorbim aici.

Cred ca perdui ceva din discutie ca parca nu se leaga...sau o fi ora tarzie si-mi merg mie greu rotitzele.

Am uitat ca sunt datoare cu un raspuns, da' nu-mi aduc aminte si pace cine m-a intrebat asa ca io zic, si va prindeti voi.
Eu am zis ca am cumparat carton (cu model in relief - parca embosat ii zice) cu 4.000 lei/coala de la o papetarie vis-a-vis de Eforie (Politia Capitalei, mai jos de Magazinul Victoria, pricepeti voi cam pe unde vine). Acelasi carton l-am gasit la libraria de langa mine cu 10.000 lei/coala si la Diverta parca cu 16.000 lei/coala.
Da' totusi sa vezi comedie...ca papetaria asta are mai multe sedii...iar la unul din celelalte sedii (mai precis p-ta Kogalniceanu, chiar in statia de troleu), acelasi carton costa 5.000 lei/coala.
Eu am luat majoritatea cu 4.000 dar am completat si cu 5.000 ca in prima papetarie epuizasera stocul si mi-a fost lene sa ma intorc a doua zi asa ca am mers la urmatoarea.

Azi am definitivat hartile cu biserica si restaurantul, pe care o sa le bagam in plic langa invitatii.
Maine ne apucam sa le imprimam si de asemenea incepem si productia de carduri-plic si carticele.
Tre sa le avem pe toate facute ca sa putem sa le taiem pe toate o data la ghilotina si sa nu fie nevoie sa o imprumut de 10 ori.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Da.....chiar ea Maimu.......
Nu apar eu prea des da asta nu inseamna ca nu citesc....
Mireseii aia de pe cardurile tale- vreau sa ii pot pune si eu pe ceva si vreu sa fac probe -, stiu ca sunt incoerenta dar dupa ce am cautat 7 cap *21 pag crede-ma ca nici nu mai vad ce scriu....
Stiu ca e tarziu da, la ore din astea am timp si eu de citit , si astept un raspuns ,te rog dc imi poti spune de unde i-ai luat
Merci, credeam ca sunt singura la ora asta tarzie din noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

ptr cea care a intrebat daca poate fi cununata de finii parintiilor,din cate stiu eu nu.sa ma prezint sunt nina si am nunta pe 19 aug2006.as vrea sa va intreb cum sati cupregatirile.eu una nu am facut prea multe.nici rochie nici costum.daca nu se supara cea care a spus ca isi face concardele singura imi poate spune cum?stiti cumva vreun site cu marturii ptr nunta.? multumesc anticipat.

Mergi la inceput