Burtiera minune

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

draga Baicualina ,eu i-am raspuns lui Gabivalceanu ci nu am comentat la subiectul tau . Daca tu nu ai obs ,[fara rautate] ea intreba daca Sauna Belt merita sa-l achizitioneze , iar eu i-am spus parerea mea .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eu am folosit si folosesc inca o centura abdominala din neopren,cu scai. O port mereu la fitness ca transpir la burta ca lumea de tot (fara ea transpir oriunde numai la burta nu ! :( ) SI o port si prin casa sau ( o sa radeti) cand merg cu avionul ca stiu ca mi-e frica si atunci imi curg apele pe burta ca lumea :))))) . Fiind cu scai se poate adapta burtii si o poti purta mai lejera sau mai stransa,cum ai chef. Nu se vede pe sub haine. Slim Belt o cheama ( NU Sauna Belt)

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 007kyky spune:

baicualina poti sa ne dai un alt site ca ala e in chineza si nu prea inteleg ce e pe acolo sau daca sar putea persoana care tia adus tie sa mai dea o comanda ... sau ceva de genu ... ca sunt interesata de pantalonii turbocell. merci anticipat. astept raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Eu am purtat dupa nastere o burtiera luata de la Jolidon, pe care am dat 25 de Ron acum un an si jumatate.A fost foarte buna si nici nu am ramas cu burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by ange

cremele "abdo-choc" le-ati incercat?

Ce intelegi prin creme "abdo-choc"?

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by Iubika

quote:
Originally posted by ange

cremele "abdo-choc" le-ati incercat?

Ce intelegi prin creme "abdo-choc"?

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

si pe mine ma intereseaza

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

[ url="http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community" ]poze[ /url ]

http://b1.lilypie.com/WAdlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

A folosit cineva colantii corectori Lytess si poate sa imi spuna si mie daca au avut vreun efect pozitiv?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

La ce interval dupa nastere poti folosi centura ? Eu nici n-am nascut inca dar imi fac un folder special cu info despre tot felul de sfaturi ce pot folosi in lupta cu burtile. Sunt mai plina de felul meu , am predipozitie pentru ingrasat. Banuiesc ca dupa nastere nu prea voi mai avea timp sa caut info.

Mirtha 19+

Mergi la inceput