Aspirante peste 30 ani - cap.7

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

akella: Poate ca voi gasi alte modalitati de a-mi atinge visele cu mana (adoptie poate...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Tabitha,
cunosc pe cineva care, dupa ani si ani de tratamente pentru diverse afectiuni femeiesti, a renuntat la ideea de a face un copil si a adoptat o fetita superba. La doi ani de la adoptie, a constatat cu uimire (si fericire) ca este insarcinata; a nascut un baietel... De aceea cred ca e bine sa nu-ti pierzi speranta, pentru ca sunt convinsa ca ingerasul tau pazitor nu te va parasi.

Mergi la inceput

akella: daca probleme ar fi numai la mine, ar fi mult mai simplu. Insa sotul are azoo. Nu este asta un semn oare ca ar trebui sa renunt la IAD si sa trec la adoptie??? Deocamdata astept sa vad cum evolueaza lucrurile. Poate vom avea si noi vreodata parte in viata noastra de un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Tabitha eu te inteleg perfect ,din pacate si eu am ajuns la aceeasi concluzie cred ca ar trebui sa spun stop.Acum ma tratez si eu de chist cu tratament homeopat si pe urma gata.Cred ca chistul l-am facut din cauza suprastimularilor ovariene si mai simt ceva la sinul stang,sper sa nu fie ceea ce cred eu(nodul).
Mai fetelor va rog sa ma scoateti si pe mine din ceata:homeopatul mi-a zis sa-mi fac in acesta luna un grafic de temperatura bazala.L-am facut si va rog sa-mi ziceti si mie cand am ovulat.
Z6 36.6
Z7 36.5
z8 36.9
z9 36.5
z10 36.6
z11 36.4
z12 36.5
z13 36.6
z14 36.3
z15 36.5
z16 36.6
z17 36.7
z18 36.7
z19 36.8
z20 37
z21 36.9
z22 36.7
z23 36.8
z24 37
z25 37
Eu am un CM intre 31-33 zile.Oare sa fi ovulat in ziua 17?
Va sarut.

Mergi la inceput

jubica: eu zic ca ai ovulat in ziua 14. Multumesc mult pentru intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Jubica dupa grafic eu zic ca nu a fost ovulatie.Nu ai salt de minim 0.5 grade.De ce nu folosesti teste de ovulatie sau ecograf pentru ca temperatura nu e o metoda buna de a determina ovulatia.Sunt foarte multi factori care pot determina o variatie de temperatura in corpul tau.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Tabitha,

si eu vreau sa adopt, indiferent de rezultatul FIV.
Chiar ma gindesc ca ar fi bine sa adopt inainte, pentru ca altfel as privi viata daca as avea deja un bebic.

cine stie ce ne rezerva soarta... urasc sa n-am control, dar, din punctul asta de vedere, n-am!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Elise

Tabitha,

si eu vreau sa adopt, indiferent de rezultatul FIV.
Chiar ma gindesc ca ar fi bine sa adopt inainte, pentru ca altfel as privi viata daca as avea deja un bebic.

cine stie ce ne rezerva soarta... urasc sa n-am control, dar, din punctul asta de vedere, n-am!

Elise

Elise cu sigurant ai privi altfel totul dac ai avea un copil.Inclusiv tratamentele pe care le faci.
Iti garanteaza o mamica aspiranta.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

asi,
asa e, stiu... singurul dubiu este faptul ca, daca voi face FIV ulterior o sa trebuiasca sa am un program mult mai lejer dupa inseminare, o sa am multe vizite la medic, samd - si de fapt toata atntia mea ar trebui sa fie focusata asupra bebitului pe care deja il am.

Deci nu stiu cum o sa ma impart.

n-as vrea sa il privez de toata atentia si dragostea mea, fiind in investigatii si tratamente.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

La controlul de duminica medicul mi-a zis sa nu mai iau AC si in ziua 14 (+ sau - 4 zile) din nou ma duc. Vrea sa vada cum arata tot cand sunt fara pilule. Oare se gandeste sa si incep?

Asi pe cand laparoscopia?

Monica

Mergi la inceput