Aspirante peste 30 ani - cap.7
Raspunsuri - Pagina 2

Avalon spune:
IULIA, asa te vreau! Ne aduci o raza de soare, chiar daca afara e mohorat... spor la cumparaturi, sa-ti iei ceva colorat, poate in felul asta chemi primavara la noi!
Mai, eu am o banuiala cu olteanca noastra... daca ne pregateste o surprizaaaa? Eu asa sper!
Miki, mult, putin, important e ca vine la timp! Eu zic sa nu ne cautam probleme acolo unde nu sunt...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

IULIABRAILA spune:
AVALOANE, io v-am spus ca tanti aia(DRAKU DE OLTEANCA, hihihi) ne cloceste ceva si tare imi e ca ne-o cloceste mai demult(respectiv de luna trecuta)
si daca vine cu bomba(aia cu burtica), cred ca ma duc peste ea la Craiova, ca .....
da-i distanta lunga ce sa ma fac?
am avut o banuiala de luna trecuta, ca prea mi-a intors-o ...asa brusc cu rushii cu nerushii cu plecatu , cu sotu, cu venitu, cu plecatu.....nu's cam multe de plecatu?
io sint vesela azi, hai si voi si voi, ca asa trebe sa fiti frumoase si vesele, ca sa vada bb-ii si sa vina ca albinutele la floricici frumoase.
si ma uit zilnic la broscute, poate ma ajuta si ele.
ELISE, da ce mai faci mama, unde fusesi? ca nimic, nimic, nu ai mai prestat.
ASI, ce-i fata cu nehotarirea asta la tine? ori ti-e frica? ca te bat(cu o floricica mumoasa, fata)
IULIA
hai ca plec ,ca se inchid magazinele daca mai stau pe la voi.
cind ma intorc va povestesc ce-am facut.

Tabitha spune:
Romaria: ce sa va mai spun despre mine? Sunt z3, cu un folcicul in z2 de 13/18 mm (care s-ar putea sa fie chist) , am inceput stimularea si mergem tot inainte.
Dacicica: felicitari pentru cele 2 liniute, sarcina usoara si sa vii vesela de la dr.
Carmen94: cum ai vazut, termometrul habar n-am daca a fost stricat sau nu, dar cert este ca sunt ziua3 pe bune.
Bun venit noilor aspirante si sa auzim numai de la 2 liniute in sus...

Dacicica spune:
Fetelor va multumesc foarte mult ca sunteti inca odata alaturi de mine.Abia astept sa merg miercuri la doctor sa-mi confirme ca e ok totul.
Va pup pe toate.............si sa va de-a Dumnezeu numai cate 2 liniute la fiecare.

irlandeza spune:
Felicitari Dacicica. Si eu am 31 de ani , si eu vreau 2 liniute=bebe.Dar toate la timpul lor , nu? Ne va veni randul la fiecare , sper dintoata inima , sa avem un bebe sau mai multi.
irlandeza

romaria spune:
Buna fetelor,
Felicitari Dacicica, sa de-a Domnul sa fie totul bine si sa ai un bebe sanatos.
Thabitza hai ca luna asta trebuie sa iasa ceva sigur.
Eu am fost la doctor si mi-a spus ca totul este ok citez: "Everything is normal." Normal normal dar nimic.
Mi-a dat sa i-au din z5 pana in z9 niste pastile (nu stiu cum se numesc o sa ma uit) dar cica are si efecte secundare cateva: ameteli, greata....si 5% poate iesi gemeni. In fine nu stiu daca o sa le i-au sau nu, o sa caut despre ele si pe net sa vedem ce sunt.
Dam inainte desi sunt intr-o stare cam depresiva...aud numai de necazuri ...
Va pup si o saptamana buna.
Romaria

Tabitha spune:
Romaria: nu pun eu mari sperante pe luna asta, ca-i vai de mama ei, dar nu se stie niciodata. In ceea ce priveste pastilele, cred ca e ceva pe baza de clomifen. Unele fete fac aceasta stimulare in zilele 3-7 sau 5-9, pentru ca foliculul sa se dezvolte bine sau pentru a aparea mai multi foliculi dominanti. Eu sunt la a doua tura de pastile de genul astas, prima am facut-o in nov. cand am reactionat destul de bine, in sensul ca in z11 aveam 1 folicul de 28 mm. Eu as fi vrut sa am mai multi foliculi, dar n-a fost sa fie. Azi iau a doua pastila (am inceput de ieri) si sper sa fie bine. Greata sau alte chestii nu am avut deloc. Oricum, fiecare organism reactioneaza in felul lui. Iar in ceea ce priveste gemenii, eu chiar mi-as dori sa am gemeni. Si nu vreau sa aud nimic de nici o stare depresiva. Crezi ca bebeii vor sa vina la o mamica intr-o asemenea stare? Capul sus, privirea inainte si o sa vezi ca totul va fi nine. Pupicei

carmen94 spune:
romaria ma bucur ca este totul ok. nu dispera si fi mai optimista!!!! o sa vina si bb.sa ne spui cum te simti dupa tratament.
Tabitha iti tin pumnii in continuare!nu se stie de unde sare iepurele!
Dacicica sa dea Doamne-Doamne sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
irlandeza
IULIA cum a fost la cumparaturi?ce ai cumparat frumos?
va pup pe toate!
carmen

jubica spune:
Si eu ma numar printre aspirantele de peste 30 de ani:sunt nascuta pe 20.10.1795.
Pe scurt sa va povestesc istorioara mea:sunt casatorita de aproape 8 ani,fac tratamente de 5 ani si inca nimic.Sotul meu nu are probleme,in urma spermogramei rezultatul este de "normospermie".Eu am probleme cu ovulatia si in prezent mi-a descoperit medicul un ovar polichistic.De o luna am inceput un tratament homeopat.
Sper ca impreuna luna de luna sa trecem peste toate greutatile si in curand sa trecem la
Pupici

pmihaela spune:
Jubica, poate 1975
Fetelor, si eu sunt aspiranta peste 30 ani, adica 31 si de incercat tot incercam de vreo 5 ani. Luna trecuta am facut inseminare, nereusita, la sot a fost cam naspa, asa ca incercam si luna asta. Sunt ziua 5, deci peste vre-o saptamana probabil ca voi fi proaspata insamantata ...