El o inseala???

El o inseala??? | Autor: Nadia1976

Link direct la acest mesaj

Buna! Prietena mea e distrusa, e convinsa ca sotul ei o inseala. A venit de dimineata pe la mine, suparata tare; ea zice ca sunt vreo trei saptamani de cand sotul ei nu a facut dragoste cu ea si pare ca nici nu a bagat de seama; ea a incercat aseara sa vb. cu el, dar el nu a vrut sa vb. despre asta, spunand ca-i e somn si i-a intors spatele si s-a culcat. Ea atunci i-a spus ca mai bine renunta definitiv la sex, asa macar se stie de-o parte, ca nu se va mai intampla si atunci macar nu mai asteapta. I-am spus sa ia ea initiativa si a zis ca de cate ori ea a incercat el a refuzat-o. Nu stiu cum s-o ajut, i-am spus ca poate el e doar obosit si stresat, dar ea o tine una si buna ca ea simte ca el o inseala. Imi pare tare rau ptr. ea, ca stiu cat de mult il iubeste si ca ar face orice ptr. el...
Voi ce credeti? O insala sau e oboseala si stress???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nu stiu ce sa spun, ar trebui sa insiste sa vorbeasca cu el, poate are probleme serioase, poate... poate... nu mai functzioneaza. Na ca am spus-o.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

El are aproape 40 de ani, are aceeasi varsta cu sotul meu... e drept ca fiecare organism are "ceas" propriu... dar da-mi voie sa pun o intrebare tampita: e posibil sa poata doar o data pe luna? Sau cand il lasa-il lasa de tot???

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu zic ca prietena ta cam pune raul in fata:)
Daca se intampla o dat sa nu faca love 3 saptamani..o fi barbatu' stresat si nu il lasa barbatia sa vorbeasca despre asta
spune-i sa posteze daca se fac 3 luni si nimic-nimic.
nu zic ca nu e frustrant,dar nici motiv de divort,mai ales ca se intampla prima data.De cat timp sunt casatoriti?au copii?-parca nu-mi vine a crede..

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

si eu cred ca nu e neaparat vorba de inselat.ni se intampla si noua sa nu facem ceva 2 sapt si avem nitel peste 20 amandoi,dar bietul om la 40.si oricum comunicarea este esentiala.unui barbat ii este foarte greu sa vorbeasca deste problemele de erectie.
sa mai insiste in a vorbi cu el,poate chiar sa ii spuna ca ea banuie ca o inseala si asa poate el va fi mai deschis.

eu nu cred ca ii lasa de tot pe barbati,numai ca de la o varsta nu mai au erectii dese si nici sustinute!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Atunci cand un barbat isi inseala nevasta, nu-i musai sa nu se mai culce si cu ea. Ba, as spune, e interesant sa ai doua in acelasi timp.
Problema este, cred, in alta parte; ori nu mai poate, ori nu-i mai trebuie nevasta de nici un fel (lucru care nu exclude, deci, inselatul...). Si, spre deosebire de o femeie care, teoretic, poate face sex fara placere, un barbat nu poate, pentru ca...nu are cu ce. Nu-l ajuta "prietenul".
Oricum ar fi, problema este serioasa si atitudinea prietenei de suparare fatisa, fara sa stie despre ce e vorba, nu e cea mai indicata. Pentru ea, desigur.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

cre ca schimbarea brusca a "frecventei" (si la propriu si la figurat) e un semn ca se intimpla ceva.
Dar eu nu m-as hazarda sa conculizonez ca sigur ma inseala.

Nu e unica posibila cauza.

In plus, asa cum spunea si Rufus, un barbat poate sa insele pe toate drumurile fara sa te neglijeze deloc, din contra, tinind cont ca "nou venita/nou venitele" aduc pentru el un "wind of change".

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

M-am intrebat mai mereu de ce unele persoane au tendinta de a arunca vina exclusiv asupra partenerului si sa reactioneze copilareste, asemenea prietenei tale.

Din postarea ta, Nadia, nu-mi pot face o parere deoarece nu cunoastem conditiile de stres pe care le intimpina sotul respectiv..

In unele cazuri, lipsa apetitului sexual este declansata de o surmenare impotriva careia organismul ia atitudine prin "ocolirea" actiunilor cauzatoare de pierderi de energie. Pur si simplu.

Prietena ta este nedelicata daca inainte de a-si pune alte intrebari, sare cu o concluzie seaca "ma inseala si basta, stiu eu..." si o amenintare declarata verbal " mai bine renunt la sex!".
In perioadele incarcate ale cuplului, trebuie sa gasim un pic de intelegere pentru partener.

Sa-l banuim si sa-l punem la colt nu e constructiv.
Eu as merge mai departe si as spune ca si daca ar fi adevarat ca ne inseala, astea nu ar fi solutii.
Sa-l ascultam, sa-l ajutam si sa-i preluam din stresul zilnic (acolo unde se poate..)...asa mai merge!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

In general cand doi oameni stau impreuna o perioada de timp ajung sa se cunoasca foarte bine, sa stie fiecare pe ce frecventa e celalalt.

Daca prietena ta crede ca sotul ei o insala acest lucru ar putea fi adevarat cam in proportie de 90% (excluzand doar o personalitate foarte paranoica).

In afara de lipsa activitatii sexuale vor mai fi cu siguranta si alte semne care o pot pune in garda.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

prietene ta are motive sa fie suparata. Probabil sotul ei era(este) o persoana activa. Lipsa apetitului sexual, nu inseamna neaparat ca esti inselat. Problema trebuie discutata intre ei 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

M-am intrebat mai mereu de ce unele persoane au tendinta de a arunca vina exclusiv asupra partenerului si sa reactioneze copilareste, asemenea prietenei tale.

Din postarea ta, Nadia, nu-mi pot face o parere deoarece nu cunoastem conditiile de stres pe care le intimpina sotul respectiv..

In unele cazuri, lipsa apetitului sexual este declansata de o surmenare impotriva careia organismul ia atitudine prin "ocolirea" actiunilor cauzatoare de pierderi de energie. Pur si simplu.

Prietena ta este nedelicata daca inainte de a-si pune alte intrebari, sare cu o concluzie seaca "ma inseala si basta, stiu eu..." si o amenintare declarata verbal " mai bine renunt la sex!".
In perioadele incarcate ale cuplului, trebuie sa gasim un pic de intelegere pentru partener.

Sa-l banuim si sa-l punem la colt nu e constructiv.
Eu as merge mai departe si as spune ca si daca ar fi adevarat ca ne inseala, astea nu ar fi solutii.
Sa-l ascultam, sa-l ajutam si sa-i preluam din stresul zilnic (acolo unde se poate..)...asa mai merge!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Domn'le, ce sa zic, o parere de femeie ca asta...mai rar...
Daca toti am fi asa intelepti...

poze multe cu noi

Mergi la inceput