Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
monica70 spune:
DENISA cand vedeam ca scri bien in loc de bine,credeam ca locuiesti in zona franceza .... QUEBEC,parca? ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

maraki spune:
mama ce sucita stau sa scriu, a adormit agelos pe picioarele mele, in poala mea...deci sa va spun de nick
in greaca este numele de alint de la Maria, vine asa: maraki, mario( cu accent pe o, i abea se aude ) nu ma cheama Maria dar mi-a placut diminutivul
Monica a avut dreptate, vb. cu Robert inainte sa plece la nemtoaica
Irina pai trebuie sa ma i-au de el ca nu se poate in fiecare sambata sa faca el prezenta la club, doar nu munceste numai pt. cluburi nu? sa faca ceva cu banii....cred ca in timpul asta voi ati mai scris 2 pagini...ma duc sa pun bebu in patut, sper sa nu se scoale....revin
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
si sa va lamuresc cum miros hainele
doar tricourile, dacā emana miros de tigari imi dau seama imediat unde a fost( stiti si voi dupa o noapte in cluburi cum miros hainele nu? )
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Denisam spune:
Moni-pupicei, nu stau in zona Toronto=GTA se cheama, are in jur 4 orasele, dar eu bat f. repede si acuma cu voi nu stau sa mai corectez, dar o sa incerc ca avad ca ma taxeaza rau FBI ![]()
Gat ama car ca se intuneca intr-o ora si vreau sa rezolv ca plec cu masina lui Dragos,si nu imi place sa conduc noaptea cu ea elrepara ceva ca apoi sa stam la semineu cu totzii si la un movie, caci weekendul urmator va fi cu baietzii la peste.
Va pupacesc si ne vedem maine sper la schimbul 2 si de luni sa o tinem tot asa
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
IRINA,TEOLINDA ... si celelalte mame de flacai,luati notitze de la MARAKI ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
DENISA ai grija cu masina,ne auzim maine! Pupici EMMEi si lasa ca scapa ea de buba!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Eu pe fiimiu il duc de la 14 ani la disco. Pai lasa sa se distreze nu ca pe mine m_au tinut pana la 18 ani in cusca sa invat ca uite la ce mi-a folosit atata facultate? Sa stau pe dc si sa spun prostii
irinadum spune:
Deci Teolinda s-a inecat , Denisa s-a tirat , Maraki a intepenit de picioare.
Monica mai stai sa vedem care mai apare?
monica70 spune:
Iaca ce sa fac,mai stau un pic,ma uit la poze...ca si ieri noapte numai bine la 2 i-am dat papa printesei ...
MONI si
DIANA (01.01.2006)