Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
irinadum spune:
Mai eu sper ca nu si sper sa fie o problema de net. Cert e ca sunt aproape 2 saptamani de cand nu mai intra ceea ce e foarte ciudat. Ia intra macar sa dea un salut, deci undeva ceva nu e in regula.
HAI Denisa iar scrii mult si noi descifram greu?
Denisam spune:
Salutare,
Eu is grabita sa ma duc sa imi ia alta camera digitala mai smechera
Moni, ca asta face uneori faze cu bateriile si i=o pasezlui dragos pt firma.Am bagat laprinz shopping d emicnare si somn 1h si de dimienatza dupa repriza dubla de muls, amfost cufii-me acu carutzu 1h si un sfert la plimbare, ca sa inlocuiesc gym si plus ca era primavara=10C si soare la greu.Fii-mea a mincat relativ bine,a dormit ok, acuma inceput aerobica si se duce cu buni latura 2 afara.
Moni stai bine uc mulsul,si eu scot intr-o 1h 150 ml cu pauze, dar de eu de 7 sapt am vechime nu?
Mi-a placut schimbul 2 de aseara, dc mai statzi 1h o sa revin si eu azi daca nu maien si de luni incolo.
Liliana bine ai venit la noi
si Cuscra lasa calcatul ala ore cand ar trebui sa faci altceva![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Eu am cautat odata lista aia cu tel tuturor si nu am mai gasit-o pe mail
. So ... n-am nici un tel de la nimeni.
Eu n-am min si alte facilitati pe Connex sau Orange dar mi-am luat acum un Cosmote cu extraoptiune d-aia de 2000 de min pe luna in retea...ca ne-am luat mai multi din gasca si sa incingem firele![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Ati vazut ca fbi_ul e mai receptiv in Canada? Imediat a raspuns la apel. Sa mor dc nu o sa te pun intr_o zi sa imi cumperi ochelari Denisa. Sau te dau in judecata petnru ei
. Dc ai vedea ce ochi de soarece fac ca sa inteleg uneori. Da apoi ma apuca un ras cand ma gandesc cate mai fac ca mine.
Monica da de orange parca stiu si eu . Hai ca intins antenele sa va d ce nr.
monica70 spune:
Auzi, cica sa mai stam o ora ! Cu cine??? Oricum imi era dor de nistte cuvinte incrucisate,macar atat ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

maraki spune:
buna seara schimbul 2 
Teolinda intr-adevar Robert a fost la prietena lui aseara
Cand se duce in club imi dau seama dupa cum miros hainele
Acum iar pleaca la ea...intru sa vad pozele,sant cu agelos,il lagan....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
teolinda spune:

Ia uite la IRINA vrea sa se scoata cu ochelari de marca de la Denisa.![]()
Multam de primire Denisa![]()
![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Gata misiune rezolvata. Nr incepe cu 0741 deci e orange din cate stiu eu .
Teolinda cum vroiaia mama sa gasesti ca a umplut Monica emailul cu poze . Cand le_ai pus soro ca numai de ale tale am dat. Iiti dau pm cu nr?
Denisam spune:
gagici ma facetzi sa imiinatrzii un pic plecarea..Si eu vreau s ao sun luni pe Astery ca m-a pus pe ganduri..
DAr am o intrebare indiscreta pt secta; cum adica in weekend si la ora asta sotii nu vor si ei altceva de la voi-adica hatza-hatza? Sau voi in timpul saptaminii suntetzi albinutze si cu ei si cu kids si acuma o huzuritzi cu zicea Anda![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
AHAAAAA,daca tot o dai pe DENISA in judecata,hai sa te dau si eu pentr-u liniuta aia care ma calca pe nerviiii .... dar dupa ea te recunosc din prima,nu trebuie sa ma mai uit la semnatura ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)