Aspirante de Ploiesti exista?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Legat de intalnire... eu nu stiu daca sunt in oras in week-end, dar dupa cum veti stabili, voi incerca si eu sa ajung ! I hope...

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

INAIOANA:
pentru ca vii cu KATJA, propun ca tu sa alegi locul in care sa ne vedem ,avand in vedere ca nu poti merge intr-o cafenea...si mai ales ca esti
Ca noi butem bea cafea oriunde, chiar si la bilute (MC') cum spune nasica mea !

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Am asteptat raspunsul vostru...dar cred ca nu ati mai intrat asa ca o sa ma duc la somn. Cum ramane cu intalnirea noastra?
ANDREEA: sa citesti si ce am postat mai sus. Masinuta mea e acum putin bolnavioara si e la doctor...Ce subiec nou ai postat? Ce te face nelinistita? Sper sa fie totul bine, mai ales ca te asteapta un sfarsit de saptamana inportant si iti tin pumnii
NOAPTE BUNE!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu sunt in Bucuresti si sambata si duminica. Asa ca poate vin la intalnirea urmatoare...

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

fetelor, eu nu sunt o aspiranta, am o fetita de 1,8 ani, am intrat doar sa va spun ca sunt 100% de acord cu Ioana, feriti-va de Ploiesti.
eu am trecut si pe la dr. Iancu, care fara nici un fel de teste imi spunea ca nu pot avea copii si ale carei consultatii durau 30 sec, si pe la dr. Goroneanu (la urgente, aveam contractii in luna a 3a) care s-a purtat cu mine ingrozitor de urat, chiar daca i-am indesat plicul de la inceput.
am nascut la Cantacuzino, nu e asa de modern ca la CFR 2 sau Municipal, dar e ok, mai ales ca dr. mea a fost alaturi de mine (efectiv, a stat pe marginea patului meu) pe toata durata travaliului.

in legatura cu maternitatea din Ploiesti, din cate am auzit, dr. Luchian (parca asa o cheama, sper sa nu bat campii) a impus noi reguli: dr care ti-a urmarit sarcina nu te mai poate asista la nastere decat daca e de garda, nu-l mai cheama de acasa.
singurul lucru bun e ca nu mai fac cezariana asa usor.

cam atat am avut de spus, scuze ca m-am intins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Georgiana subiectul postat il gasesti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71596
Cat despre intalnire, cel mai bine ar fi sa ne schimbam nr de tel pe PM si stabilim. Eu vineri o sa fiu in Bucuresti dimneata, sambata prin vizite, cred ca duminica o sa fiu libera. ...sau intr-o dupa amiaza dupa programul de munca... depinde cum te avantajeaza pe tine, pe Loredana si fetele care adora cafeaua

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Andreea - am citit abia acum subiectul tau cu "Ne dorim..."...sarisem peste el...esti o dulce .
Te astept cu vesti, vineri! O sa fie bine, ai sa vezi.
Dragelor...tot o sa ne inatlnim intr-o buna zi!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Ce mai faceti, dragele mele ploiestence? eu cu greturile mele.. imi mai bag nasul din cand in cand pe aici, pe la voi..
sper din tot sufletul sa veniti cat mai repede la "Odisee"..

adel(a?)ivan, nu mai plange, fii optimista! ai incredere in Tutunaru, dupa cate am citit despre el pe aici pe forum, a facut multe minuni..eu tot la el ma duc pt. monitorizare, nici eu nu mai am incredere in medicii din ploiesti - cand am pierdut sarcina, dupa ce am asteptat pe la usa lui.. - sa spun numele? sa dau un indiciu..si sotia lui e medic ginecolog..- la camera de garda vreo 4 ore de cand l-au anuntat de urgenta, ( a intrebat daca mai sangerez..nu mai sangeram, ca nu mai aveam de unde..si cred ca s-a culcat la loc..era obosit saracutul..) apoi, aproape ca era sa ma si ia la bataie pe masa de operatie ..pentru ca plangeam de durere si il enervam..
eu am ramas cu sechele, cand vad maternitatea din Ploiesti fie si de la distanta, mi se face pielea gaina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

fatima, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

multumesc, clyo. imi doresc si eu din tot sufletul.

Mergi la inceput