Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Beatrice, esti norocoasa ca doarme Pifosul atita ziua, ca mai furi si tu cite un somn asa, pe linga el.
Se cunoaste ca i-au iesit maimutzicii mele dintii de sus, ma dor sfircurile ca atunci cind am inceput sa alaptez. Am reluat operatiunea Garmastan.
Continuam sa facem casa mai safe pentru Andrei. Acum Costi monteaza niste rafturi in baie sa punem detergentii si clorul si chestiile de spalat. Usa de la sufragerie era cu sticla. A inlocuit geamul cu o foaie de plastic. Arata tot ca si geamul initial, dar e de plastic. Sa nu intre berbecul asta mic in el.
Asa o lene am avut in mine azi, tot as fi dormit, dar pot? Tre' sa fugaresc copilul.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
denisa73 spune:
Iar nu am mai scris demult,dar am fost necajita ca Cristian are lipsa de fier.Mi se parea mie ca e cam galben si toata lumea imi spunea ca e de la borcanele,pana cand si dr. spunea ca daca vreau eu neaparat sa-i i-a sange ii ia,ca ea nu vede nimic pare sanatos tun si ca asa e culoarea lui,dar eu am zis sa-i faca analiza.I-a luat sange si a zis ca are valuarea 9 in loc de min.15.Deci instinctul meu de mama nu ma inselat.Acum ma gandesc ca aici nu se da nici calciu si nu am nici cum sa-i fac branzica calcica si sper sa nu faca si lipsa de calciu.Eu inca alaptez,dar stiu eu cat calciu o mai avea laptele meu? La 9 luni avea 10kg si 200g si74cm.Ce fel de branzica si iaurt sa-i dau care are mai mult calciu?
Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
monu spune:

este super maraita si nu mai mananca. plange din orie. mai corect se jeleste. cred ca sunt dintii. oricum nu ne mai intelegem cu ea si nimik nu ii mai place! nu mai poooottttttt! inca 18 buc?!
mi-a facut nervii bucle crete. cerd ca ne auzim maine. va pup
somn usor
si
Alexia Ioana
gusta spune:
M-am saturat de ea munca ,deja imi vine sa imi iau campi.Si cand am zis ca e gata cu spalatul mi-a mai tras mara o boratura si nu va zic ca am luat-o de la capat.
Parca m-am casatorit cu masina de spalat ,aspiratorul si cu vasele.Astea sunt cei mai buni prieteni ai mei.
Danelutza clubul este deschis.cine mai vrea poate sa se inscrie acuma cat e gratis
.
Gabitza si eu am inceput sa modific prin casa din cauza lui Mara incat m-am saturat.Eu am niste lampi cu ulei care le aprind seara sigur alea vreo 2 ani de acum in colo nu o sa mai arda
.
Loreen nu vrei sa imi mai spui nimic.
Florentina imi pare rau ca nu a fost sa fie.Poate data viitore.
Monu si Mara mea maraie si mi-a facut azi nervi prastie dar ea nu are nici un dinte.
Si plus peste toate s-a imbolnavit si tati ca eu numai contez si uite asa sunt eu dadaca la 2 copi si tati face mai rau ca Mara
.Deci am avut o sambata super sper maine sa fie mai bine.
Poate facem un chat diseara.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
loreen spune:
Vai sa nu va recunosc...da ce-i maica cu voi de asa putina activitate?!
Io am umblat creanga azi cu familionul dupa mine of course...pe la piata pe la nasii Deliei sa vorbim de mot,adica de betivaneala cauzata de chelitul copilului...si a ramas sa-i taiem ciufu pe 6 mai ca mai repede ba suntem noi plecati ba sunt ei...
Bubele Deliei vad ca incep sa dispara ceea ce ma multumeste pe deplin,insa tot am o mare nelamurire in legatura cu ce are...dar vad pe 18 cand ma duc iar la dr pentru control...
Azi la nasi care au si ei binenteles o pisica,turbata asta mica nici nu si-a dat seama ca mergea singura dupa animal...si io am lasat-o pana era sa vina in bot ca nu se uita deloc...numarati au fost vreo 6 pasi...ditamai progresul fata de 2-3 acum o saptamana...
Andreea esti o fericita ca Thomas sta la "discutii" sentimentale... drosofila nici macar nu ma pupa sau sa ma mangaie pe obraji...ce-i drept isi manifesta atasamentul de mine prin niste palme sonore peste ochi si putin scarmanat in nas...cred ca mai mult nu vad de la ea curand...ii spuneam lui nasi-sa psiholoaga,ca am banuiala ca da semne de hiperkinetism la care ea mi-a zis ca-i,deocamdata,un copil dinamic...oare?!
Gabitza si eu i-am fript un somn la pranz cu drosofila langa mine ca mi se scurgeau ochii pe jos de somn...
...asta de la ciaturi mi se trage...![]()
Fran scuze draga...ametita rau de tot...sa mor daca n-am zis ca Elisor ma intrebase de pisica...oricum sunt innebunita dupa asta noua...este o scumpa si asa de cuminte de nu-mi vine sa cred...sper ca va socializa intr-un final cu motanul pe care nu-l recunosc in monetul de fatza...din matza aia suferinta s-a transformat intr-un balaur...
Florentina ouale rosii de fac de Paste,asa ca cine stie cand se prinde...important sa va doriti...restul vine de la sine...
Mikka drum bun si la dus si la intors...
Daca va zic si ce-am facut acum jumate de ora chiar ziceti ca-s nesimtirea intruchipata...mi-era o pofta de ani de zile,si vorbesc serios,de paine prajita unsa cu unt si presarata din belsug cu cascaval ras...am halit efectiv doua felioace de pita facuta pe vatra pe nerasuflate...io nu stiu ce naiba-i cu mine in ultimul timp de am tot felul de pofte de-astea care mai de care mai ciudate...si nu-s gravida...
8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Iuliana si la noi exista Similac varianta cu Fe dar vezi tu putine mame si mai ales dr. recomanada similacul...si nu stiu de ce pentru ca eu am fost foarte multumita de el la ambele fete,le-am dat fara fier...cel normal verde.Aici la noi este la moda Milumil si Nan...iar eu prefer Humana in situatia asta pentru ca nu-i facut la noi si inca nu au apucat romanii sa-l "rezolve"...si la pret este mai scump decat Simialcul cu foarte putin...
Dar legat de suplimentul de calciu,vit D3,fe cred ca sunt campanii determiante de zonele geografice...pentru ca marea majoritate care sunteti plecate va mirati...plus mai este vorba si de bagajul informatic al medicilor,de mosteniri ale regimurilor vechi, etc... etc...
Denisa la voi este danone?! Aici astia spun ca danonino este imbunatatit cu calciu si vitamina D...daca nu orice lactat sa fie,dar nu degresat total,eventual partial pentru ca mici fiind inca au nevoie de grasime pentru dezvoltare...
Gusta draga ce sa-ti zic mamica?!De fapt cand sa-ti zic ca daca am umblat creanga ...da stai asa zici ca "tati" e bolnav...cu ce-i suferind olandezu?! Te ajut cu vreun sfat ceva
...
Am uitat sa va spun ca am luat copro si este negativ...deci pot sa o las pe Delia sa linga in continuare cu stoicism suprafetele din casa...o sa-i mai duc saptamana viitoare inca o proba dar la lat laborator...pentru siguranta![]()
8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Florentina lasa ca nici mie nu mi-a venit luna asta si am avut toate simptomele si sigur nu sint insarcinata, desi as vrea.
Gusta te-ai inscris in club, ca doar simbata si duminica e gratis, dupa... se plateste, si mai vezi ca acolo se munceste, o sa-tzi placa, e veseleala mare. ![]()
Denisa si Isabella mea are lipsa de fier, i-au dat picaturi dar nu pot sa-i dau cit mi-a spus doctorul ca acum a inceput sa bage miinile in guritza si-si face greatza. Asha ca am trecut mai puternic pe ficatzel, carne de vita, spanac, brocoli, verdetzuri multe. Azi am fiert morcov, ceapa, spanac, brocoli, un ou, am omogenizat verdetzurile, dupa care am pus galbenusul de ou si un pic de brinza Ricota, a mincat mai bine de 300 de grame. Si sa stii ca avea gust toata amestecatura asta, ca_mi placea si mie.
Monu lasa ca si ghemotocul meu a miriit azi toata ziua, iar inainte de culcare a inceput sa urle si sa ma impinga cu minutzele, ca am inceput sa pling ca ma uraste copilul. Ce ... 

sint, nu se simte bine mititica, cu dintzii astia or sa ne aduca la... nu mai zic, ca nu_i frumos.
Loreen lasa ca si eu am pofte, dar de ciocolata, inghetatza, tot ceea ce nu ingrasha. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
omustata spune:
La multi ani lui Cristian, Sergiu, Freya, Timeea si Adina!. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
Iuliana-nici Mayei nu i-a dat sa ia Fe, doar TriVisol care are si vitamina D, asta pentru ca eu inca alaptez si in laptele matern nu exista suficient.
Vroiam sa te intreb cum te-ai descurcat pe avion cu un copil. Ai ceva sfaturi utile. In mai plec si eu in Romania, ce-i drept cu sotul, nu ma incumet singura, si pe langa Maya o mai am si pe nepoata mea de 6 ani pe care o trimite cumnatul meu la bunici in Romania. Am emotii mari, pentru ca eu nu stiu cum ma descurc cu al meu, daramite cu doi.
Beatrice-sunt sigura ca se decarca usor pozele, dar nu am eu timp sa ma uit pe instructiuni. Apropos de prajituri, am facut aseara o prajitura cu banane si nuca extrem de simpla si foarte gustoasa.
Olga si Maya (28.05.2005)
iuliana spune:
Olga, mi-a fost destul de greu acum 2 ani pentru ca Emma avea 10 luni jumate si nu mergea de-a busilea si m-a agitat mult. Cel mai nasol a fost ca am plecat de dimineata din San Francisco, am schimbat in Chicago si apoi in Amsterdam. Am calatorit toata ziua cu avionul si mi-a fost destul de greu. Am avut noroc ca am avut loc liber la dus linga mine si a putut sa se intinda si sa doarma binisor. Eu cred ca am slabit 2 kg intr-o zi, nu am dormit 30 de ore (24 pina in Romania si alte 6 pina la Iasi), nu prea am mincat...m-am agitat destul de mult. Anul asta tot singura cu fetele ma duc, Doamne ajuta!! Sper sa fie mai usor pentru ca plecam din SF la ora 7pm, deci am sanse mari sa doarma tot drumul transatlantic si sa se scoale cu citeva ore inainte de a ajunge in Londra. De intors ma intorc impreuna cu sotul si va fi mai usor.
Sfaturi: la decolare si aterizare da-i sa suga obligatoriu ca astia mici nu stiu sa tina gura deschisa sa egaleze presiunea si din cauza asta ii dor urechiusele si pling. Ia o caciulita pentru Maya ca in avion, stii si tu, e mai curent. Cere locuri in fata, pe priml rind, sa aveti mai multa libertate de miscare. Ia vreo 2 schimburi de hainute cu tine (Emma mi-a varsat un iaurt pe hainele mele, mai mult pe ale ei si ar fi putit toata a briza daca nu aveam de schimbat). Ia o pernuta si o paturica...o sa va dea si astia de la compania aeriana, deci e dupa cum preferi. Ia-ti carut tip umbrela pe care il lasi la intrarea in avion si ti-l da imediat ce iesi din avion. Ia si tylenol sa ai la indemina, in caz de urgenta. O sa va dea mincare pentru bebelusi, dar Emmei nu i-a placut. La noi va mi mai usor de data asta pentru ca fetele mele vor minca mincare normala, dar nu stiu cum va fi cazul Mayei. Ia-i si papa de bebe daca asta maninca. Nu stiu cu ce companie mergeti si nici cit stati intre avioane, dar e bine sa ii iei provizii de papa Mayei. Cu cea mare de 6 ani nu ar trebui sa iti faci probleme deloc. Mai greu iti va fi cu Maya, dar, daca merge si sotul tau, esti o fericita. Noi plecam pe 14 iunie si ne intoarcem pe 12 iulie cu British. Daca imi mai aduc aminte altceva sau mai ai intrebari, cu cea mai mare placere.
Da si mie, te rog, reteta de praji cu banane si nuca...imi curga balele numai la gindul bunatatii asteia:).
Loreen, aici doctorii recomanda numai formula cu Fe, chiar te pune sa scrii intr-un chestionar daca dai formula cu Fe. Exista si fara Fe, e cu f. putin mai ieftin, dar eu nu am luat niciodata. O cutie de 1 kg e 28$.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
monicica spune:
Olga sa iti zic si eu cum am facut noi cu bebe cand am zburat Londra-Seattle dar cand avea el 4 respectiv 5 luni, nu stiu daca mai e acelasi lucru. Din prima am sunat la linia aeriana (British a fost) si am rezervat baby cot, ceea ce iti asigura si locuri in fata unde e muuult mai bine d.p.v. al locului la picioare, deci chiar daca nu crezi ca Maya o sa doarma e foarte bine sa rezervi locuri acolo... In rest ce m-a deranjat pe mine a fost ca nu am avut suficient de multe biberoane curate de acasa si e tare nasol sa speli ceva in avion cum trebuie de aceea eu ti-as recomanda sa iti iei tot ce iti trebuie fara sa fii nevoita sa speli ceva. Si iti urez mult succes sa treaca repede timpul si sa ajungeti cu bine.
NewMami plecam din pole position !!!!!