Bebelusi de martie- aprilie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Intru si eu sa laud niste copilasi , ca am vazut poze.

mamacita, ce dragalas e Alex! Si da, e taaare rahitic si slabutz dragalasul lu mami, are niste bulanashe de-ti vine sa-l maninci si manutele alea grase sunt tot f simpatice. Eu nu am curajul sa-i dau creioane pe mana, ca e f rapid, si nu vreau sa-l vad cu ele in ochi!
andruzza, l-am admirat pe Rares cel simpatic. Ce tort simpatic a avut! Si l-ati chinuit si sa probeze hainele!Inteleg ca acum merge fara probleme singur!
lauraspeedy,am vazut-o si pe motzata ta, blondutza si cheliutza, printzasa cu rochitza roz.

Despre noi ce sa va spun, deoarce azi noapte si eu si sotul am fost cam nashpa, sotul cu febra, tuse , etc, de dim am hotarat sa ducem Radu la bunici. Asha ca l-am dus si noi zacem pe rupte aici, de mult nu ne-a mai doborat asha o raceala. Nici nu stiu daca e gripa sau numa raceala, dar senzatia aia ca te doare fiecare bucatica e cea ma groaznica.
Sper ca Radu a scapat si nu a luat. Azi noapte nu i-a curs nasul deloc. A dormit toata noaptea. Asha aiurea mi se pare casa fara el.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andruzza,adseana,ligia si gegea,multumim. coco,nu ne invidia,ca nu ti-as dori "spectacolele"ce insotesc fiecare dintisor
Am vazut pozici cu Rares cel frumos la parada modei si tortul sau de baietel adevarat,precum si mamica sa cea noua(chiar esti schimbata aproape total,noroc ca nu ti-au slabit si ochii),si am mai vazut o Lavinie roz cu alunita in obraz,cum sta ea cumintica la motat.Sa va traiasca puiutii!
ligia asa e?rahitic?Nici eu nu ii dau normal creioanele,erau doar pentru proba de ecran,si tot a reusit sa traga iute o dunga si pe canapeaua de plus cea turqoise
Sanatate multa!Chiar cam nashpa pe la voi cu raceala asta...
adela,nervi de otel iti doresc cu formula 1 de la tine din casa.In grecia cum e,tot asa primavara racoroasa?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Hello!
In primul rand LA MULTI ANI Vladut(coco)!!!si pt maine Eva(Ana71)!Sa fiti sanatosi,frumosi si destepti!

Io v-am scris si am uitat sa va zic cateva lucruri foarte importante:
-de vreo saptamana Bubu merge La inceput mai timid asa,cativa pasi si apoi buf!in fundic,apoi cu mai mult curaj de a traversat toata sufrageria,iar in momentul de fata mai mult merge decat se bushileste
-am vorbit acum cateva zile bune()cu gabrianah,care nu are draga internet momentan,dar ii este dor de voi si va transmite toate cele bune!Si Nati si Gabriel sunt bine.

Am vizionat cu dragalasii de sarbatoriti:Rares(tare dragut ca de obicei;tortul e facut in casa sau comandat?)si Lavinia cea cocheta.Mi-a placut ult poza cu basca roz

Noi suntem bine,azi am mai trebaluit prin camera lui Bubu( am decorat ).Sa vedem ce canapea vom lua pana la urma.M-am gandit io mai bine si nu voi lua turcoaz pt ca nu vreau sa fie camera monocroma.Cand si Missy va fi mai de 5-6 luni il va acompania si ea pe Bubu,asa ca nu trebuie neaparat sa fie camera de baietel.In fine,am vazut o canapea orange-terracotta faina si cred ca saptamana asta o cumparam.Mai ramane covorul,sa cautam ceva in ton.Initial vroiam unul mare,3X4,dar nu prea am gasit la marimea asta.Se pare ca vom recurge la varianta "la metru" si vom acoperi tot laminatul(se aluneca rau pe el,asa ca e mai bine sa fie total acoperit).Avantaje di dezavantaje
Ieri am comandat si noi tortul pt ziua lui Bubu.Este oarecum simplu,dreptunghiular.M-am tot sucit ce model sa gasesc,ba masini,ba Winnie,ba Mickey...nu prea mi-au placut ca stil,asa ca am ales ceva mai pe gustul nostru:simple&nice(i hope).
Meniul l-am "aranjat" cu soacra-mea,care va face baclava,tiropita(placinta cu branza)si socrul va face grill.Mie imi raman aperitivele si decoratiunile.Mi-am tras si o toaleta misto(cadou de la sotz),asa ca speram sa decurga totul frumos.

Gata,astept sa mi se trezeasca turbo mergaretzu´.

Multa multa sanatate puiutilor bolnaviori!si mamicii si taticului de Raduc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia Multa sanatate si tie si sotului! Sa va treaca repede si sa nu va urmeze si Raducu! Daca te dor toate cele probabil ca e gripa. M-am acomodat binisor la serviciu, sa vedem cum o sa se impace ideile mele de reorganizare cu parerile sefului...

Elibui Multa sanatate Alicei! Vibrocilul se da 1 pic. in fiecare nara de 3 ori pe zi. Trebuie sa folosesti din-acela tip picaturi ca sa poti doza corect. Este foarte eficient, dar nuti recomand sa-l folosesti decat cand e nasucul infundat si nu reusesti altfel.

Mamacita Samuraiul s-a subtiat! Fara urma de indoiala! Da' e la fel de scump si haios! Si Ioana a inceput cu mini-tantrum-uri spre mirarea mea. Mi se pare cam devreme, dar piticii par hotarati rau in vremurile astea Mi-ai facut pofta cu tortul de portocale, il fac si eu din cand in cand si imi place tare!

Andruzza In primul rand: Felicitari!!! Ai slabit foarte mult si se vede in poze. In al doilea rand multi lui Rares, o scumpete de baiat! A fost gustoasa masina?

Coco si Ioana are tot 2 dinti, cu astia a ramas de la 9 luni. Tot au fost semne ca ar mai iesi inca 2, dar pana acum nimic... Asteptam.

Cenia pentru aerosoli nu trebuie neaparat sa mergi la policlinica, desi acolo sigur se fac pe undeva. Ar trebui sa mergi cam des, noi faceam de 2 ori pe zi. Iti poti cumpara un aparat de aerosoli, noi asa am facut. Am dat vreo 2 milioane pe el, nu mai mult si e util. Sau poate imprumutati de la cineva. Asta daca medicul iti recomanda si cu ce sa-i faci aerosoli, dar in zilele noastre e terapia cea mai recomandabila pentru bronsiolita.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, multumim de complimente
zuzu, roxx, tortul nu este facut in casa, este comandat la cofetaria Ana, eu nu-s in stare nici de o clatitaSi da, a fost delicios, dupa 2 luni fara nimic dulce, am mancat si eu o felie azi, una ieri.
Felicitari lui Bubu cel mergaret

ligia, daaa, merge foarte bine, deja eu stau comod pe canapea si el face ture toata ziua. Nu l-am probat decat cu o geaca si un hanorac, cumparate de noi de la zara, restul urmeazaca era tare obosit

mamacita, sa stii ca la fata chiar este o schimbare destul de mare, incep sa seman si eu cu mine

adseana, pai ma bucur daca Alexandra il place pe RaresRares cand bate din palme spune de cateva saptamani si bavo

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici
Noapte buna bebici
Noi am fost plecati la bunici.
Dora a adormit, iar eu vreau sa vad ce mai faceti.
Multa sanatate bebelusilor si parintilor bolnaviori.

"La multi ani !" sarbotoritilor pe care nu am avut cum sa-i felicitam.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE PROASPETE CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Vlad

multa sanatate la bolnaviori!!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI EVA MARIA
sa cresti mare frumoasa sanatoasa, iti dorim mult norok in viata si muuuuuulta fericire

ana

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI GEORGE ALEXANDRU
sa cresti mare frumos snatos si mult norok in viata

simonnete

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! Eva Maria - Ana71. Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si iubita.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput