Bebelusi de martie- aprilie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Multumim mult pentru urarile voastre (Zuzu, adrianafedorca, ninocikap, ligia13, ellinina, simonnete,danuta-t, rp, adseana, gegea, ionela-r, elibui, andruzza, dariaevelin, catxo, pisicuta si matei, carmendutza, rrox). Va transmitem si noi toate gandurile bune pentru voi si puiutii vostri.

La multi ani George! Sa cresti mare, sanatos, norocos, destept si frumos!

Noi suntem bine, copiii sunt inca pe regim, pana miercuri cand voi reincepe sa le introduc si alte alimente. Asa ca deocamdata nu am facut tort, nici nu am sarbatorit in mod deosebit - asteptam petrecerea in care o sa-i rupem si turta. Deocamdata nu stim exact cand o vom face. Eva a primit multe cadouri frumoase: jucarii haioase, ghetute, carti pentru varsta ei, ghetute, un costumas, o palarioara. Binenteles ca cea mai fericita au facut-o jucariile (un catelus care scoate tot felul de sunete in diverse pozitii si un elefant in care se introduc niste cuburi, care atunci cand merge ori arunca cuburile, ori tipa). Victor a fost cam dezamagit ca nu a avut tort (isi facuse deja planul ca o va "ajuta" el sa sufle in lumanarele) si abia asteapta petrecerea. Eva s-a cam salbaticit in spital (saraca prin ce a trecut, cu perfuziile si nenorocitele alea de branule-nici nu vreau sa-mi amintesc)si e destul de nemultumita cand cineva strain vorbeste cu ea. Sper sa-i treaca repede. Am facut si noi niste poze azi, o sa incerc sa le pun maine pe album.

Adseana, imi pare rau ca Alexandra are febra. Din cate stiu eu Sumetrolinul are aceeasi substanta activa ca si biseptolul. Oricum, daca are febra mai mare poate ar fi bine sa-i mai alternezi eferalganul cu nurofen (sau novocalmin). Medicul ce spune? Daca totusi iti recomanda antibiotic, poate ar fi bine sa-i dai. La ei foarte usor o infectie virala se poate complica cu una bacteriana Sanatate multa ii dorim micutei!

Connie1974, ce mai face Calin? Ati ajuns la dr? Sanatate multa!

Gegea, eu ii dau Evei iaurt Campina (facut de Covalact)-e foarte bun la gust si uneori Napolact extracrema.

Andruzza, am vazut pozele cu frumosul Rares. Ai un baietel superb! Abia astept sa ne intalnim prin Moghiorosh si sa le facem cunostinta!

Mamacita, am incercat sa vad si eu pozele cu Alexut, dar mi-a zis ca albumul nu e public. Oare am gresit eu ceva, cand am intrat?

Ligia, va dorim sanatate la toti 3!

Daria, offf prin ce ati trecut! Brien e un copil atat de frumos! In poze nu pare deloc bolnav, dar prin ce a trecut mititelul cu febra atat de mare. Ii tineti regim?

Rp, mult succes la obtinerea carnetului. Unde dai examenul?

Hai ca iarasi m-am "intins la vorba", maine ma intalnesc cu instructorul meu auto-dupa vreo 10 zile de pauza, in care nu am citit mai nimic, cred ca o sa-mi faca tandari capul (e foarte cicalitor, dar eu il prefer asa implicat pentru ca dupa aceea -sper ca voi lua si eu odata carnetul- voi conduce cu Adi-sotul-langa mine si el e unic dpdv al cicalelii. Asa ca prefer sa ma obisnuiesc de acum, sa-mi formez "perdeaua de protectie".

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Mamacita, multumim pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI EVA si GEORGE!!!Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,destepti, frumosi si norokosi!Sa fiti intotdeauna mandria parintilor vostrii!

DARIA vai ce patanie,bine ca i-a trecut saracutul.Frumos tortul ,cadourile,mancarea foarte apetisanta,iar sarbatoritul dulce si zambaret.Sa-mi zici si mie te rog ce analize ii vei face.

ANDRRUZZAma topesc dupa ochii lui Rares,e un frumos ce mai,iar mamica foarte draguta si silueta.Si tortul super.Felicitari pentru mers!

ADSEANAmulta sanatate Alexandrei si voua!

PISICUTA felicitari pentru prima propozitie!

CATXOfelicitari mergaretei!Spor in amenajat apartamentul si calm nu te stresa prea tare!

LAURASPEEDYam admirat-o pe Lavinia ,e tare dulce in rochita roz!

ZUZUfelicitari pentru mers lui Bubu!Spor la amenajat camera!
ADELAce comici trebuie sa fie cand fac concurs,mi-i inchipui!

LIGIAsa te faci bine!
Ce mai fac burticile ma intrebam si eu ANDIRA SI MAMANATI?
Si ALESSIA ce mai face?
SIMONNETEbine ai revenit!Asteptam pozici si povestioare.

Alicia e cam maraita,azi noapte s-a tot trezit si mananca putin.Are gingia in 2 locuri tare umflata.

Sa aveti o noapte linistita!

Carmen si Alicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

LA MULTI ANI BIANCA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

Daria sa nu fii suparata...lasa ca recuperati la urmatoarea aniversare! Oricum a iesit bine, Brien a fost cuminte in conditiile in care alt copil poate ar fi plans non-stop! Felicitari pentru pregatiri si ai pus poze foarte frumoase! Multa sanatate!
Adseana si voi sa va faceti bine, la fel si toti puiutii bolnaviori!
CatXo sa stapaniti sanatosi noul apartament, spor la amenajari! Si pe cat posibil sa te menajezi!
Ligia mi-l si inchipui pe Raducu, cred ca e tare simpatic cand te trage de degetel sa-l urmezi!
Pisicuta felicitari pentru puiutz!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI BIA
sa cresti mare frumoasa desteapta cuminte si sa ai parte de toata fericirea din lume si muuult norok

anka

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor am si eu o intrebare...
voi mergeti cu copilasii la mare anul asta? si daca da unde o sa stati cum o sa le faceti papa? eu vreau neaparat sa merg cu el...ma gandeam sa mergem in croatia sau in grecia dar mi se pare f lung drumul si pana la mare la noi dar pana acolo...multu

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

LA MULTI ANI, BIA! Sa cresti mare, norocoasa, frumoasa si sa ai o viata plina de bucurii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

LA MULTI ANI !!!! BIANCA sa fii sanatoasa , fericita sa cresti mare...
Sa va mai povestesc un pic de Bianca mea....hehehe...merge ca o babutza...duminica a cazut pe spate si a facut un mare cucui...oooofff...am alergat repede cu o lingura ...dar a plans mult...de fiecare data and se dezechilibra incepea sa planga...dar acum a trecut...si-a revenit ...ce sperietura am tras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! Bianca Ecaterina - An-k. Sa cresti mare si frumoasa, sa fii iubita si un drum drept in viata.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Irina Ana-Maria - Andira, Alexandra -Adela 20, Ioan Rares - Oanamaria Luiza.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput