Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna,

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Patricia, sincera sa fiu si eu ma mir ca pe frigul asta a fost posibil sa o ciupeasca tantarul!!!! De fapt una din ciupituri a fost acum cateva zile. Un singur tantar daca e in casa, circula si merge drept la copil. Usile sunt deschise peste tot ca se plimba aia mica non stop si se plictiseste intr-o singura camera. Noaptea inchidem usile, dar cu tantarul in camera ei... Si maica-mea vroia sa puna aparat de tantari, de fapt asta vara asa punea dar nu am mai lasat-o. Ca nu stiu daca e ok la bebe in camera.
A, fii-mea pe langa ciupitura mai are si un cucui, ca a cazut si s-a lovit cu fruntea de piciorul mesei din bucatarie...
Ce vreme mizerabila, oameni buni!!!!

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am incercat sa deschid capitol nou dar dureaza mult prea mult. Renunt.

Rayan azi iar a facut mofturi la masa, nu stiu ce are ca in rest e vesel, jucaus, plin de idei, ce sa mai faca.
O fi de la masele?
Aseara nici Calpol nu a acceptat, el care il accepta de regula fara probleme.
Ma dispera vremea asta!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Rachel poti sa ii dai vit C, cica juma de fiola dimineata si juma seara timp de 5 zile; dar cica se da numai in cazul cand nu are pofta de mancare; eu nu i-am dat lui Andrei dar am auzit o prietena ca asa a procedat si ia- revenit pofta copilului

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Rici, poti da oricita vitamina C lui Albert, am citit undeva ca surplusul se elimina.

Beatrice te sfatuiesc sa iti iei un carucior cu rotile mari, al meu are roti mici si ma cam chinui cu el pe unde nu a asfalt.

Ce inseamna SP?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

SP sindrom premenstrual......ma apuca jalea si bocesc frate din orice!
mi/e o foameee....ma duc la salata!!!!

nici eu nu pot spune kg caci sunt muuuulte, dar la sfarsit poate am sa ma laud!!!!

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71093" target="_blank"> capitolul 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Rici, acum am citit si eu ca ti-a fost greu in timpul sarcinii. Dar a meritat, ai un baietel foarte scump!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Multumesc fetelor. O sa ii dau vitamina C.
El inaite bea in fiecare zi sucul de la o portocala stoarsa si de la un mar, dar de cand a avut probleme cu burtica nu a mai vrut. Chiar acum nici nu am citrice in casa si de asta m-am gandit sa ii dau vitamina C.
Crinuta, si Albert e taaaree mofturos, si eu i-am dat (la recomandarea medicului) timp de o luna peritol. Inca ii mai dau dar acum doar dimineata (inainte ii dadeam si la pranz), si imediat a inceput sa pape bine si sa ia in greutate. E bun pt ca nu creaza dependenta si are efect imediat. Dr spunea ca sora-sa are un bebe mic (un pic mai mic decat Albert) si uneori ii dadea 1 ml, ocazional si papa de numa.

Am facut gris cu capsuni. De fapt povestea e mai lunga, de asta am intrebat ieri de retete de gris. Am facut gris si in congelator aveam capsuni congelate si ma tot incurcam de galetusa. Am pus laptele la fiert si cand a clocotit am desertat galetusa cu capsuni congelate acolo sa se dezghete. Cand s-a incalzit iar laptele am pus grisul. A iesit super. Au papat puiutii mei tot. Asta vineri.
Ieri sotul meu iar vroia, dar, capsuni, de unde. A luat el gem Bunica, am pus laptele la fiert si am adaugat gemul...care avea acid citric in el. Va dati seama...s-a brazit laptele. Daca citeam eticheta mi-as fi dat seama, dar am citit-o abia dupa. Oricum am pus grisul, ca nu mai aveam alt lapte si a iesit ceva dubios la aspect, dar bun la gust.
Azi am facut grisul separat si apoi am pus gemul.

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput