Aspirante optimiste - 188
Raspunsuri - Pagina 5

marinar spune:
Am inteles Anca, deci trebuie sa visezi ca-l tii in brate........... Eu am visat ca l-am vazut la tocul ferestrei si m-am speriat, am tipat si a fugit. Dar dupa putin timp s-a intors, l-am vazut iar. Atat.
Nu-mi fac probleme, sper, cu soricel sau fara bb al meu tot o sa vina.
pup u
marinar

flori76 spune:
heloooo
Ancutz,eu am visat acum vreo 3 luni ca mergea un soricel pe mine..Doamne ce bucuroasa am mai fost de visul ala si uite ca...
Fetele,oraganismul meu a luat-o razna detot.Mie de regula imi vine ciclul mai tarziu de 28 zile(au fost luni cand a venit si la 40),dar niciodata mai devreme...Eiii,azi mi-a venit..la 24 zile.Sa mor daca mai inteleg ceva
Va pupic pe absolut toate si va doresc un we placut si...productiv

geo_ionita spune:
Buna fetele!
am o intrebare pentru voi: si mie mi-a intarziat, cauza ar putea fi pastilele, am renuntat la ele acum o luna??? cand le luam imi venea la 28 de zile fix si cam in acelasi timp, pe seara,acum a intarziat...este prima oara cand tb sa imi vina dups antic.
Astept raspunsuri de la voi!
Georgiana

flori76 spune:
Georgiana,dar inainte de AC cum iti venea?Pt ca eu intotdeauna am avut CM neregulat,doar pe perioada cand am luat AC mi-a venit fix la 28 zile.Dupa ce le-am intrerupt...iar s-a dereglat..
Eu iti doresc sa fie cu ochisori

alionushca spune:
Salut viitoare
Mary14bine ai venit la noi, da vezi nu vrem sa te tinem mult aici - asa ca vezi cum, dar repede la gravidute, sa nu le lasam singurele .
In ceea ce priveste recordul pe care vrea sa-l atinga medicul tau -te inteleg atit de bine, eu din acest motiv mi-am schimbat medicul.
La dr. mea era un rind mare, stam cite 3 ore in rind, nu glumesc de loc, si cind intram , fericita ca in sfirsit, nu reuseam bine sa ma dezmiticesc ca imi spunea la revedere .
Noroc cu fetele de pe forum deoarece informatia de care aveam nevoie o citeam de la ele . Asa ca tu vezi ce faci, eu am schimbat dr., nu vreau sa zic ca nu este un profesionist sau ca nu-si cunoaste meseria, dar consider ca desi pentru el suntem pur si simplu o a nustiu cita femeie insarcinata, pentru noi este ceva extraordinar , o experienta ..noua si ar trebui sa ne ofere macar putin timp si atentie.
Numai bine
Aliona

geo_ionita spune:
FLORI: inainte de a lua AC, asta insemnand cu 10 luni in urma, le-am luat si ca un tratament pentru ca in urma unui control obisnuit mi s-a descoperit un mic chist si a trebuit sa le iau. Dupa trei luni am reluat controlul si totul era bine...dar am continuat sa le iau pana in urma cu o luna.
Inainte aveam la 26-28 de zile, nu era mereu la fel...acum sa vedem...???
Georgiana

felicia_ spune:
AncaW, ai grija cu sanatatea, stii ca in aceasta periada organismul e vulnerabil... Astept cu nerabdare urmarea visului cu soricel!
Marinar, ti-a trecut lenea? Sper ca te-ai odihnit, ai adunat forte pt o noua saptamana... Eu am fost harnicuta, am reusit sa-mi rearanjez biblioteca ( depozitasem cartile in dormitor, sub masuta televizorului! )
Tumpi,
Georgiana, si eu stiu ca dupa antic. ciclul e neregulat, poate dura si o jum de an pana sa se regleze, depinde de organism! Deci nu iti face probleme si nici sperante false!
Flori, si mie mi-a venit o data in z 23, dr a zis ca e posibil sa fi fost embrion fecundat, dar care nu s-a nidat si a fost eliminat mai repede, probabil din cauza endometrului subtire... Nu stiu ce sa zic, poate a fost si la tine la fel...
Pam ELLa, iti tin pumnii, sa se termine cu bine "aventura" ta...
Pupici tuturor!
Poze1Poze2

Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by marinar
Am inteles Anca, deci trebuie sa visezi ca-l tii in brate........... Eu am visat ca l-am vazut la tocul ferestrei si m-am speriat, am tipat si a fugit. Dar dupa putin timp s-a intors, l-am vazut iar. Atat.
Nu-mi fac probleme, sper, cu soricel sau fara bb al meu tot o sa vina.
pup u
marinar
Te-ai speriat si l-ai trimis la mine.

Dar la mine slabe sperante, asa ca nu ma astepta pe mine. Ia-mi-o inainte, ca nu ma supar.
Mary14, bine ai venit printre noi!!! Din nefericire toti medicii renumiti au aceasta atitudine din lipsa din timp si din blazare.
anca...SIGUR intr-o zi

felicia_ spune:
Ancuto, de ce zici ca sunt slabe sperante? Acum n-ai ce face, ai luat soricelul in brate!
Poze1Poze2

Anca Wish spune:
Felicia, zic si eu asa. Cred ca oricum s-au infundat iar trompele, poate a reaparut si polipul. Dar cine stie?!?
anca...SIGUR intr-o zi