Aspirante optimiste - 188

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Am inteles Anca, deci trebuie sa visezi ca-l tii in brate........... Eu am visat ca l-am vazut la tocul ferestrei si m-am speriat, am tipat si a fugit. Dar dupa putin timp s-a intors, l-am vazut iar. Atat.

Nu-mi fac probleme, sper, cu soricel sau fara bb al meu tot o sa vina.

pup u

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

heloooo

Ancutz,eu am visat acum vreo 3 luni ca mergea un soricel pe mine..Doamne ce bucuroasa am mai fost de visul ala si uite ca...

Fetele,oraganismul meu a luat-o razna detot.Mie de regula imi vine ciclul mai tarziu de 28 zile(au fost luni cand a venit si la 40),dar niciodata mai devreme...Eiii,azi mi-a venit..la 24 zile.Sa mor daca mai inteleg ceva

Va pupic pe absolut toate si va doresc un we placut si...productiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna fetele!
am o intrebare pentru voi: si mie mi-a intarziat, cauza ar putea fi pastilele, am renuntat la ele acum o luna??? cand le luam imi venea la 28 de zile fix si cam in acelasi timp, pe seara,acum a intarziat...este prima oara cand tb sa imi vina dups antic.
Astept raspunsuri de la voi!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Georgiana,dar inainte de AC cum iti venea?Pt ca eu intotdeauna am avut CM neregulat,doar pe perioada cand am luat AC mi-a venit fix la 28 zile.Dupa ce le-am intrerupt...iar s-a dereglat..
Eu iti doresc sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salut viitoare

Mary14bine ai venit la noi, da vezi nu vrem sa te tinem mult aici - asa ca vezi cum, dar repede la gravidute, sa nu le lasam singurele .

In ceea ce priveste recordul pe care vrea sa-l atinga medicul tau -te inteleg atit de bine, eu din acest motiv mi-am schimbat medicul.

La dr. mea era un rind mare, stam cite 3 ore in rind, nu glumesc de loc, si cind intram , fericita ca in sfirsit, nu reuseam bine sa ma dezmiticesc ca imi spunea la revedere .

Noroc cu fetele de pe forum deoarece informatia de care aveam nevoie o citeam de la ele . Asa ca tu vezi ce faci, eu am schimbat dr., nu vreau sa zic ca nu este un profesionist sau ca nu-si cunoaste meseria, dar consider ca desi pentru el suntem pur si simplu o a nustiu cita femeie insarcinata, pentru noi este ceva extraordinar , o experienta ..noua si ar trebui sa ne ofere macar putin timp si atentie.

Numai bine

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

FLORI: inainte de a lua AC, asta insemnand cu 10 luni in urma, le-am luat si ca un tratament pentru ca in urma unui control obisnuit mi s-a descoperit un mic chist si a trebuit sa le iau. Dupa trei luni am reluat controlul si totul era bine...dar am continuat sa le iau pana in urma cu o luna.
Inainte aveam la 26-28 de zile, nu era mereu la fel...acum sa vedem...???

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

AncaW, ai grija cu sanatatea, stii ca in aceasta periada organismul e vulnerabil... Astept cu nerabdare urmarea visului cu soricel!
Marinar, ti-a trecut lenea? Sper ca te-ai odihnit, ai adunat forte pt o noua saptamana... Eu am fost harnicuta, am reusit sa-mi rearanjez biblioteca ( depozitasem cartile in dormitor, sub masuta televizorului! )
Tumpi,
Georgiana, si eu stiu ca dupa antic. ciclul e neregulat, poate dura si o jum de an pana sa se regleze, depinde de organism! Deci nu iti face probleme si nici sperante false!
Flori, si mie mi-a venit o data in z 23, dr a zis ca e posibil sa fi fost embrion fecundat, dar care nu s-a nidat si a fost eliminat mai repede, probabil din cauza endometrului subtire... Nu stiu ce sa zic, poate a fost si la tine la fel...
Pam ELLa, iti tin pumnii, sa se termine cu bine "aventura" ta...
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by marinar

Am inteles Anca, deci trebuie sa visezi ca-l tii in brate........... Eu am visat ca l-am vazut la tocul ferestrei si m-am speriat, am tipat si a fugit. Dar dupa putin timp s-a intors, l-am vazut iar. Atat.

Nu-mi fac probleme, sper, cu soricel sau fara bb al meu tot o sa vina.

pup u

marinar

Te-ai speriat si l-ai trimis la mine. Promit ca imediat ce raman, il trimit pe fratele lui Jerry asta la tine.
Dar la mine slabe sperante, asa ca nu ma astepta pe mine. Ia-mi-o inainte, ca nu ma supar.

Mary14, bine ai venit printre noi!!! Din nefericire toti medicii renumiti au aceasta atitudine din lipsa din timp si din blazare.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ancuto, de ce zici ca sunt slabe sperante? Acum n-ai ce face, ai luat soricelul in brate!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicia, zic si eu asa. Cred ca oricum s-au infundat iar trompele, poate a reaparut si polipul. Dar cine stie?!?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput