Aspirante optimiste - 188
Raspunsuri - Pagina 3

PamELLA spune:
Anca,am facut testul acum,de curiozitate!probabil vad eu rau sau poate e inca hormonul de la sarcina anterioara.imi vine sa oricum,linia pe care o vad eu e exact sub cea de control,cam ciudat,cred ca merg si la un control la ochi.adevarul e ca rusii astia imi mananca zilele!SA VINA ODATA!!!!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Anca Wish spune:
Pamella, nu stiu ce sa mai zic. M-au mirat multe in decursul timpului, dar reactia dr tale e pe primul loc in lista mea de "curiozitati din lumea medicala".
Ma rog, iti doresc ca pana la urma sa fie totul bine.
anca...SIGUR intr-o zi

PamELLA spune:
Anca,iti multumesc!si eu sper sa fie totul bine si sa vina rusii cat mai repede ca ma imbolnavesc de inima!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

bubuleana spune:
PamELLA: nu-mi vine sa cred! e una din doua: ori inca esti ori ti-a ramas in corp hormonul ... nu stiu ce sa zic
doctorita ta este una dintre cele mai mari curiozitati ale mele!!!
ce-o fi??
testul barza stiu ca se face la orice ora din zi si ca e OK ca test...
de-abia astept sa ne spui cum stai ... luni dupa dr... caci tareeee curioasa mai sunt!!!
bubuleana

Anca Wish spune:
Mai, fetelor, nici voi nu aveti somn??? Eu am o stare proasta. Nu stiu de la ce-o fi. Poate astenia de primavara. Asa m-as duceeeee in lume.
Bubuleana, am trecut fata pe listuta.
Pamella, fa nani linistita si incearca sa te linistesti. fetele toate
anca...SIGUR intr-o zi

PamELLA spune:
bubuleana poate pana luni vin nenorocitii de rusi.II ASTEPT!!!!haideeeeeeeeeeeeeeeeeti,NU MA FACETI SA

Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by PamELLA
bubuleanapoate pana luni vin nenorocitii de rusi.II ASTEPT!!!!haideeeeeeeeeeeeeeeeeti,NU MA FACETI SA
Cum sa nu!!!??? Prin cate ai trecut in ultimul timp sa

Da-mi un

anca...SIGUR intr-o zi

aniast72 spune:
Anca Wish, am studiat lista de aspirante... am vazut ca ai add o "anyast" care nu exista ca membru si cred ca te-ai gandit la mine. Pls, nu te supara dar fa rectificarea. Numele meu in buletin e Andreea. Pupici
Andreea