Aspirante optimiste - 188

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna fetelor,
Nu am mai intrat de ceva timp pe aici.Cred ca va trebui sa ma stergeti de pe lista aspirantelor ca voi trece la mamici.
In sfarsit am vazut cele II liniute, dupa atata amar de vreme.
Am 5 saptamani si sper sa ajung pana la 40.
Bafta multa tuturor aspirantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara Aspirantelor.

Am intrat sa va spun ca in sfarsit am scapat de Chlamydia ! am trait sa vad si eu rezultat negativ dupa 2 ani de lupte! si Papanicolau mi-a iesit bine! dar ca sa nu fie fericirea totala, ca asa e la noi, sotului meu i-a iesit la spermocultura : Pseudomonas spp. , naiba stie ce mai e si asta si de unde o are!! acum sa vedem cum scapa de ea, ca a facut crize cand a auzit ca iar o sa trebuiasca sa ia antibiotice! eu tot sper sa nu fie ceva grav...

Dacicica, inca o data felicitari si sarcina usoara si la termen!
Carmencyta, succes cu testul ala! sa auzim de bine!
Crissa, testele de ovulatie ar fi o solutie! numai ca ar trebui sa folosesti cam multe,avand in vedere durata ciclului tau; cand se pozitiveaza, ca la ala de sarcina, inseamna ca in 24-30 ore se va produce ovulatia, deci trebuie sa ; dar numai daca cele 2 liniute sunt perfect vizibile amandoua!dar cum zice Marinar, de multe ori au dat gres; sau se scad 14 zile din nr total de zile al CM si cam afli pe la ce data ar fi trebuit sa ovulezi, dar asta e mai valabila cand CM tau e oarecum regulat
Mai e si faza cu temperatura bazala,sa intri pe fertilityfriend.com , iti faci cont acolo si te invata cum sa urmaresti simptomele, ei iti fac un tabel,apoi in functie de datele pe care le introduci tu zilnic iti dau data ovulatiei;
Totusi, cea mai sigura solutie de a afla cand e momentul, este sa faci monitorizare eco la medicul tau! SPer sa te fi lamurit macar un pic

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna seara fetele mele dragi! Cu drag intru si eu sa va salut

Dacicica mama, sa dea Domnul sa fie bine, sanatate si putere.

Hai ca vin sa descriu si eu niste stari de ale mele, cred ca prostesti, si cind citeam ca bubuleana este in in a 19 zi si face un test, am zimbit si am calculat ca la mine era a 17 zi si zimbeam si mai mult, pentru ca daca un test nu facusem /nu am ajuns la farmacie/ dar cautam simtomele ziua cu luminarea.

Da totusi, poate mi se pare, dar de 4 zile incoace ma doare pieptul, mai mult subsuori si spatele, plus la toate parca ma simt umflata si seara am slabicuni, respir foarte greu, parac nu-mi ajunge aer.

Cred ca sunt eu aiurita, pentru ca am ]n ziua 7 si a 8, am CM regulat, prima zi a fost pe 22 februarie, da cine stie poate glumeste Doamne Doamne cu mine acum

Iar acum ma intreb si eu ca NADYA unde e Pamella , sper sa fie bine si sa nu intre pe aici doar pentru ca nu are timp.

Va pe toate pina miine.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

alionushca:
iarta-ma dar nu prea inteleg
deci prima zi a CM la tine a fost 22 feb asta inseamna, conform calculelor mele, ca esti deja in Z23... tu de ce zici ca esti in Z17??
si ai prestat doar in Z7 si Z8???

si la mine prima zi a CM a fost in 24 feb insa promit solemn ca ma abtin sa mai fac teste de sarcina pana in Z27

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pamellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poate ca asa apari...
uite un borcan mare cu castraveti ..vrei?????
pica sper ca e totul ok..io inca te astept cu vesti..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna dimineata,fetelor.simt ca s-a daramat cerul pe mine.testul clar negativ si aseara a inceput sa ma doara si burta semn ca o sa-mi vina ciclu.nu am facut clear blue ca nu aveau la farmacie. am facut barza.asa ca .....poate luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carmencyta: Imi pare tare rau pt. testul negativ. Am patit-o si eu luna asta. Dar pana nu vin rushii ca lumea nu este pierduta orice speranta. Noi te sustinem, oriceum ar fi

Dacicica, Simo: BRAVOOOOOOOOOOOO!!!!

Va pup pe toate, fara exceptie. Si va dau din optimismul meu care astazi da pe-afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

iti multumesc tabi,insa eu nu prea mai am sperante,iar in teste nu mai am nici un fel de incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dacicica inca o data felicitari.

Andicule - asa sa ramai, frumoasa si SANATOASA.

Carmencyta trebuie sa ramai optimista.

toate optimistele

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Imi fac curaj sa intru (si) aici...deh, teritoriu nou, cu multe, prea multe necunoscute...
pt toata lumea !

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput