Aspirante optimiste - 188
Raspunsuri - Pagina 11

geo_ionita spune:
Buna seara, fetelor!
Nici eu nu am o stare de spirit foarte buna: cu rusii astia si aparitia lor, mai ales ca am niste dureri de spate..., nici nu m-as fi gandit ca voi avea asa dureri! Abia astept saptamana viitoare sa merg la control ginec.sa vorbesc cu doctorita ca am renuntat la pastile, sa ii spun ca ne punem pe treaba
si sa imi faca niste mici controale( pe ici pe colo).
ASI: asteptam vesti bune!
Va pup pe toate, chiar daca sunt mai noua pe aici!
Georgiana

lauricipani spune:
Buna dimineata dragelor frumoase!!!!
Sper sa va reveniti cat mai repede din starea asta de amortzeala.
Pupici la toate! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

marinar spune:
Neata fetele
Felicitari pt graviduta, ii doresc o sarcina usoara si un bb sanatos.
Mai ma simt asa rau, am racit - si eu care abea asteptam we ca sa merg sa-mi vad nepotica. In starea asta nu stiu daca mai merg, nu vreau sa imbolnavesc copilu' mic.
Vreau sa va cer parerea. De vreo 2 zile,fffffffffffff putin am observat culoarea secretiei ca fiind usor rozalie. Sa prevesteasca CM-ul????? Teoretic ar tr sa-mi vina vineri. Ce credeti???
Ma duc sa-mi mai fac un ceai
bye
marinar

Tabitha spune:
Marinar: ti s-a mai intamplat acest lucru si in alte luni sau acum e pt. prima data? La mine petele maronii au durat 4 zile luna asta, inainte de a se instala CM.

andicu spune:
Buna fetelor!
Asi, sa-ti traiasca Razvanel! eu un ingeras!!! super dulce, i l-am aratat si sotului meu si i-am zis ca tare mi-ar place sa avem si noi un baietel!...desi el ar cam vrea fetita...da ce visez eu cai verzi pe pereti acum ?! Ma bucur ca ti-au iesit toate analizele bine!
Sper sa faci laparo curand si sa rezolvi toate problemele !!
Marinar, ar putea sa fie de la raceala, am patit si eu asa o data, demult, dar sincer, nu mai tin minte daca am facut ceva in privinta asta. Eu as zice sa eviti sa te apropii de nepotica daca esti racita! cand sunt asa mici sunt tare sensibili! stiu ce greu e ca si eu am trecut prin asta acum vreo 2 luni, o saptamana nu l-am vazut pe nepotel si nu mai puteam de nerabdare!! Insanatosire grabnica!
Dacicica, felicitari! sarcina usoara si sanatoasa!
Si eu am avut ceva ciudat cu CMul de data asta! m-a tinut 7 zile, cu 2 zile mai mult si a si curs mai mult decat de obicei. Nu stiu ce-a fost,am simtit usoare intepaturi in partea dreapta,dar nu mi-am dat seama daca era trompa lipsa (din cauza vremii) sau ovarul..
Andreea.Pozele mele

marinar spune:
Tabitha- eu am vazut secretia rozalie, prima data cand vad asa ceva. Ideea e ca asta e prima luna cand nu am mai luat pilule anti bb, de aia am spus ca "teoretic" ar trebui sa-mi vina vineri. Nu stiu ce sa cred. Am vazut ca secretia e si ff gelatinoasa. Ce o fi???
Meric Andicule pt urari
marinar

Tabitha spune:
Marinar: eu zic ca se trage de la raceala, combinat cu intreruperea AC. Stai linistita si asteapta deznodamantul.

zamfir.mel spune:
Salutari fetelor! Nu am mai scris de mult ca am avut mult de lucru. Vreau sa va spun ca am mai apucat sa va citesc si ma bucur sa vad ca au aparut gravidute. Felicitari gravidutelor si sarcina usoara. Eu am fost la alt medic si in vreo 3 luni o sa-mi dea verdictul daca pot sa raman insarcinata natural sau doar vitro. Va pup pe toate si am sa mai scriu,
mel

Tabitha spune:
Buna, Mel! Bine ai revenit! Speram ca verdictul sa fie dat cat mai repede si sa fie ca poti sa ramai insarcinata natural.