Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Adelamaria, Danotino, Liliana... va multumesc scumpelor ca vreti sa ma incurajati, dar intre timp au intervenit alti factori: pisicutul de pe afara (iar eu din neglijenta nu m-am ferit deloc sa-i curat litiera, nici macar manusi nu port), plus s-a mai intamplat sa pap branzeturi din alea periculoase, sau gratare mai in sange, chiftelute, mititei... Dar cel mai mare factor de risc e tot motanila, care desi e curat, vaccinat, castrat si perfect sanatos, totusi a stat 11 luni pe afara, pana l-am adoptat. In fine, acuma asta e, capul face, capul trage, poate am totusi noroc si nu am toxo... aflu joi.

Misu, eu stiu ca atat timp cat ovulezi, nu sunt probleme, chiar daca hormonalele nu ies "ca la carte". Nici mie nu mi-a iesit prolactina prea buna (acum am refacut-o, tot joi iau rezultatul), si cu toatea astea ovulatia se intampla luna de luna, ori eu zic ca pana la urma asta-i important... Asa ca nu-ti mai face griji, arata-i Moisicii sa vezi ce zice, dar nu cred ca e nimic de speriat

Pupicei

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Multumesc mult Amely, sper sa fie cum zici tu, de aseara tot astept un raspuns, nu stiu ce e cu fetele de pe-aici de au disparut asa . Cred ca nu are rost sa dai vina pe mota, eu am o prietena care a avut pisica, ca si tine, de pe strada, si inca mult timp, apoi catel, si cu toate astea are 2 fetite. Stiu ca la vremea respectiva se vaita si ea de chestia asta dar se pare ca nu-i asa grav daca a reusit sa aiba 2 copii, nu ??? Oricum sper sa ai rezultatul bun joi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Am aparut si eu pe ziua de azi!...Dupa ce ca am avut o seara si o noapte oribila, m-am mai enervat si dis de dimineata cu vremea asta ingrozitoare!...In fine...
Amely, si eu am avut pisica 4-5 ani de zile...E drept ca n-am luat-o din strada, dar vaccin n-a vazut niciodata...Eu ma asteptam sa am anticorpi la toxo si totusi se pare ca nu am facut boala asta niciodata...Hai ca pana joi nu mai e mult si presimt vesti bune pentru tine...bolile astea nu se iau asa usor cum credem noi. Totusi, ar fi bine sa porti macar manusi cand faci curat la pisicut...E mai bine asa si mai sigur!
In alta ordine de idei, eu aseara am dat chix (asa s-o scrie???)...N-am reusit sa-mi conving jumatatea semnificativa sa presteze de nici o culoare Si sa nu credeti ca n-am incercat...doar ca la un moment dat m-am saturat sa insist...asa ca m-am intors cu spatele si l-am lasat in plata Domnului...mi-am facut o mie de draci si pana la urma am ajuns la concluzia ca tot eu sunt de vina!!!!
Incerc din rasputeri sa-l feresc macar pe el de toata nebunia asta cu temperaturi, zile fertile, ore, ovulatie...etc...Habar n-are ce e ala CSD si habar n-are ca dr. mi-a zis cand sa prestam...cred ca nici nu-si imagineaza ca exista asa ceva! ...As fi vrut ca macar unul din noi sa nu simta povara asta...macar pentru el sa fie ceva frumos si natural......Si uite ce capat in schimb!!! Era rupt de oboseala si a cazut la datorie...iar eu am bocit si am avut cosmaruri! Tot eu! Uneori as vrea sa mai fiu si eu cea protejata!!!
Gata, am fost off-topic, da' macar m-am racorit! Ma scuzati, promit sa-mi revin repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Iubitele, va pe toate-toate!
In 1-2 zile incep injectiile cu diphereline, caci CM-ul meu isi anunta sosirea, iar daca azi incepe serios, voi considera ziua 2 maine si deci...am atacat problema.
Mi-a iesit si listeria negativa - adica OK, deci, sincer...incep emotiile.
In 2001 cand am inceput toata povestea bb, nu mi-am inchipuit nici un piculet ca voi ajunge aici...Asta-i viata!
Eu una, imi doresc sa aud de cat mai multe intre voi.
Cate-o pentru fiecare!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Iubitele, va pe toate-toate!
In 1-2 zile incep injectiile cu diphereline, caci CM-ul meu isi anunta sosirea, iar daca azi incepe serios, voi considera ziua 2 maine si deci...am atacat problema.
Mi-a iesit si listeria negativa - adica OK, deci, sincer...incep emotiile.
In 2001 cand am inceput toata povestea bb, nu mi-am inchipuit nici un piculet ca voi ajunge aici...Asta-i viata!
Eu una, imi doresc sa aud de cat mai multe intre voi.
Cate-o pentru fiecare!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Adelamaria...imi pare tare rau sa aud ca esti trista din cauza asta... Am observat ca daca un barbat e ff obosit si a adormit, e bine sa-l lasi sa doarma, ca altfel nu te intelegi cu el. Iti zic din experienta, noi "pregatim terenul" din timp, adica inainte de a ne lua somnul, pt. ca nu e nimic mai dezagreabil decat sexul din datorie. Eeei, mai sunt momente cand trebuie "incalzire" mai multa (la mine), dar atunci lucreaza dorinta de bebel. Iar pe urma, pofta vine mancand. Stiu, e o problema f delicata, de asta nici nu imi permit sa dau sfaturi... Totusi, ca o parere: poate n-ar fi rau daca ati avea o discutie f calma (eventual cand e relaxat si in toane bune), in care sa il rogi sa fie mai cooperant... spune-i ca e f important pt. tine si ca te-ar face fericita daca v-ati iubi in perioada in care sunt sanse maxime sa concepeti un bebic, bineinteles ca asta n-ar insemna ca nu faceti de placere etc... Iar daca vine momentul "X" si el tot nimic, fii sexy, zi-i ca ti-ai dori mult un bb care sa-i semene, asa frumusel ca tati... stii tu, chestii d-astea care-i topesc pe barbati, nu cred sa fie imun, oricat ar fi de obosit Si nu uita: tonul face muzica

PS oricat ar nega ei, de fapt adora sa fie "luati cu asalt"

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Betyca, da' stiu ca te misti repede! Bravo, te apropii tot mai mult de tinta! Cat timp faci tratamentul cu diphereline? Ma rog la D-zeu sa-ti iasa totul din prima si sa ne anunti curand ca vei fi mamica!

Si totusi... de Indy nu stie nimeni nimic?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pe o vreme ca asta, cel mai bun refugiu e munca cu folos, asa ca prestez si incerc sa rezolv macar o mica parte din treburile care se incurca cu atata usurinta in ultima vreme.
Daca ajung pe la vreun ghiseu si primesc un raspuns pozitiv, am senzatia ca se intampla minuni in viata mea. Uite asa am invatat sa apreciez binele strecurat printre multe uscaturi.
In ceea ce priveste stimularea la care m-am supus luna asta, am vesti bune pentru cele care vor sa incerce: nu simt nimic ciudat, nu am greturi, stari de voma, nu ma doare nimic, poate doar din cand in cand am o usoara tensiune in zona ovarelor.
Si sunt la jumatatea tratamentului cu clomifen/ovamit si estrofem.
Rezultatele le voi difuza joi, ziua 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor , dregelor !
Carmen cita te si nu am cuvinte sa-ti multumesc ptr gestul tau...care mi-a mers direct la inima si ptr care-ti multumesc din suflet , ma bucur mult sa fiu prietena voastra de suflet si va multumesc la toate ! D-zeu sa va aibe-n paza si sa va dea acest an satisfactia visului vostru cel mai scump un dulce ca si voi toate pana la sfarsitul anului , chiar daca doar in burtica , n-are importanta ca vine si la anul in primavara din moment ce...va veni , e cel mai important lucru !!! Ma bucur mult ca ai luat decizia FIV-ului ptr toamna , sa dea Domnul sa fie-ntr-un ceas bun si sa iasa cu ochisori !
Gata cu vorba , scuze daca sunt luuuuunga de fiecare data , daca va plictisesc dati cu telecomanda si treceti mai departe
Carmen cita cred ca-ti sunt datoare cu o explicatie , scuze ca n-am putut s-o fac pana acuma : eram ferm convinsa ca Musete e si ma gandeam ca acest lucru-l stia toata lumea , mai ales ca am intrezarit-o pe un subiect oarecare , asa citind printre randuri si ma gandeam ca poate sunt ultima care stie ca minunea s-a realizat la ea ?! Ceea ce i-as dori din tot sufletul bineinteles , iar daca nu e , imi pare rau ca m-a luat gura pe dinainte si m-am bagat si eu ca musca-n...lapte , dar cum stiam ca era mereu in discutii pe acest subiect si deodata mi-am dat seama ca nu mai venise demult , mi-am zis c-o fi din cauza asta , ca e gravi ?! Stiu eu ce sa mai spun ? Ori am confundat-o cu Madyncare intr-adevar este graviduta si ma bucur mult ptr ea ! Am tot cautat sa dau de acel subiect de care nu-mi mai aduc aminte unde as fi putut s-o vad , dar in zadar din pacate , n-am gasit-o ! Cred ca am luat-o rau pe aratura .........hm ? Ce ziceti ? Cam asta ar fi , SCUZEEEEEE !
Bety draga mea , ma bucur ptr tine c-a sosit momentul sa ataci treaba cu multa seriozitate , sper sa ai rezultatul mult dorit in curand , tin pumnii si-ti trimit un cu drag !
Tabitha si eu te scumpa !
Amely asa te vreau , capul sus si...trecem mai departe cu lectia invatata ! Sper ca cu toxo staio bine si nu cred ca poti avea motive , oricum daca nu esti gravi nu risti nimic , doar fatul poate avea probleme din cauza asta , cunosc o doamna , care nacsuse dupa mine la vreo 4 luni , mancase in restaurant o bucata de carne de vita "saignante" prajita bine dar sangeranda in interior (asa se manca) si luase toxoplasmosa , a transmis-o fatului , e adevarat ca e grav , dar cu un tratament adecvat au reusit sa salveze problema si bb cand se nascuse a avut un tratament in acest sens , pana s-a vindecat si acum e bine , sanatos si creste fara probleme ! Eu il luasem inainte cu 1 an de-a fi gravi , nici n-am stiut ! Dr mi-a spus cand s-a uitat pe analizele mele de dinainte , ultima data cand am fost pe-acolo , ca altfel nu stiam nimic ?!Te si sper sa fie ok !
Fetelor va pup cu mult drag pe toate si incerc sa revin mai tarziu ca vad ca incep sa am probleme cu pc-ul meu , iarasi satelitii astia ...mama lor !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

pmihaela, FSH-ul se refera la rezerva ovariana si din cate stiu eu, nu prea ai cum sa intervii asupra lui, dar nu garantez suta la suta chestia asta. Nu cred sa fie probleme prea mari, ca e totusi la limita... Ovulatia cum ai avut-o pana acum ? Dar CM ? Oricum Moisica te va sfatui cum e mai bine !

Adelamaria, ideal ar fi, intr-adevar, sa ne ferim sotii de toate aceste "programari" ale noastre; si eu am incercat asa la inceput, dar la un moment dat a trebuit sa-i spun mai clar ce si cum, ca riscam sa pierdem momentele "cheie"... Nu e prea placut, stiu, dar asta e, odata pot s-o faca si ei din "datorie", ca doar ramane restul lunii si pentru placere...
Oricum, Amely te-a sfatuit foarte bine vizavi de "atitudine", asa ca da-i bataie, se da el pe brazda ! Eu pe-al meu, sincer, nu prea il iau cu lugu-lugu, ca nu prea sta in firea mea, dar am eu armele mele... Ideea e ca fiecare isi cunoaste cel mai bine jumatatea si stie cum sa o abordeze...

Amely, stai, draga mea, linistita, ca n-ai nici o toxoplasmoza ! Si la mine ipohondria e in floare, asa ca te inteleg... O sa vezi ca o sa fie bine !

rami

Mergi la inceput